Onurlu dan kastın boşanmamı öneriyorsun???!Saçmalamayın allah aşkınıza ya biraz onurlu olun ya..Allah aşkına ya..
arkdaşlar Zaman'ında bende sizin gibi asii düşünüp karar veriyordum artik bi kizim var ve daha kararlı adımlarla davranıyorum arttı sizden ricam yorum yaparken biraz dikkat lütfenSen cezanladırsan ne olur ?Adamın elinin altında var zaten.
Neyden şüphe duyuyosun orasını anlamadım
Ne bekliyorsun adam seni boynuzluyor an sakın boşanmamı dememizi istiyorsun? Böyle düşünmek asilik değil onurluluktur onurlu olsana biraz!! Çok zor değilOnurlu dan kastın boşanmamı öneriyorsun???!
arkdaşlar Zaman'ında bende sizin gibi asii düşünüp karar veriyordum artik bi kizim var ve daha kararlı adımlarla davranıyorum arttı sizden ricam yorum yaparken biraz dikkat lütfen
şuanda aynı seyi dusunuyorumBu konuda bir şey beni rahatsız etti ya,bu konuyu açan bir kadın niye kızı ile olan fotosunu profil yapıyor?hiç mi endişe duymuyor tanıyan bilen çıkar diye?
Bilmiyorum ama fazla rahat mı ne?
Adamın gözü zaten dışarda bide cezalandiriyorum diyosun onunda çok umrunda oluyodur baska yerde bisey yapmiyodur emin olEvet ben bile bazen kendimi anlamiyorum kizim olduğu icin mı affediyorum bilmiyorum ama Onuda bu konu hakkinda başka yöntemlerle ceZalandiriyorum misal anladın sanırım ne yalan söyleyım ben bu Ada'mıda gerçektende seviyorum ne aldtılanları gördüm ama kocalarını halan affediyorlar ben bu msj yüzünden böşanırsam düşmanlarımın ekmeğine yağ sürmüş olurum anliyormusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?