Adam daki pişkinliğe bakarmısın kalkıp kızı birde karısıyla tanıstırmıs üstüne kızla karısını çekiştirmiş bildiğin mahalle agzıyla muhabbet etmiş ahhh erkeğin böylesi de ahhhh !!!
Adam a kızıyorum fakat kıza ne demeli bekara koca bosaması kolay! Ama kızın da evli adamla ne işi var be arkadaş!
Iyi de sadece bu kiz degilmis ki, bircok kizla telefonda konusurken yakalamis. Niyeyse buna takmis sadece konu sahibi. Iyi ki cocugunuz var da size affetme bahanesi olmus. Koca denen zibidi gevrek gevrek gülerek muhabbet edecek kizlarla -birden fazla hem de- ben de kizimi bahane edip kopamiycam kocamdan. Baskasi adina utanmak icin mükemmel bir örneksiniz. Ben bu adami bosayip kurtulacagim kendime saygimi yok sayamayacagim daha fazla diyeceginize, bir sekilde affediyorsunuz. Zaten ben cok merak ediyorum bu "bir sekilde" olayi nasil gerceklesiyor?
Kocamla kavga ettik ama sonra bir sekilde baristik,
Evi terkedip ailemin yanina gittim ama bir sekilde ikna etti geri döndüm
Esim beni aldatti diye bosanmak istedim ama bir sekilde vazgectim devam etmeye karar verdim
Aileme saygisizlik yapti agza alinmayacak laflar etti ama bir sekilde düzeltti...
Iyi de sadece bu kiz degilmis ki, bircok kizla telefonda konusurken yakalamis. Niyeyse buna takmis sadece konu sahibi. Iyi ki cocugunuz var da size affetme bahanesi olmus. Koca denen zibidi gevrek gevrek gülerek muhabbet edecek kizlarla -birden fazla hem de- ben de kizimi bahane edip kopamiycam kocamdan. Baskasi adina utanmak icin mükemmel bir örneksiniz. Ben bu adami bosayip kurtulacagim kendime saygimi yok sayamayacagim daha fazla diyeceginize, bir sekilde affediyorsunuz. Zaten ben cok merak ediyorum bu "bir sekilde" olayi nasil gerceklesiyor?
Kocamla kavga ettik ama sonra bir sekilde baristik,
Evi terkedip ailemin yanina gittim ama bir sekilde ikna etti geri döndüm
Esim beni aldatti diye bosanmak istedim ama bir sekilde vazgectim devam etmeye karar verdim
Aileme saygisizlik yapti agza alinmayacak laflar etti ama bir sekilde düzeltti...
Ayrıca belirteyim konu sahıbı ben deilim, bu yazdklarınızı kendisine iletin,
sen sevişmezsen amcam gider sevişecek birileri bulurEvet ben bile bazen kendimi anlamiyorum kizim olduğu icin mı affediyorum bilmiyorum ama Onuda bu konu hakkinda başka yöntemlerle ceZalandiriyorum misal anladın sanırım ne yalan söyleyım ben bu Ada'mıda gerçektende seviyorum ne aldtılanları gördüm ama kocalarını halan affediyorlar ben bu msj yüzünden böşanırsam düşmanlarımın ekmeğine yağ sürmüş olurum anliyormusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?