Şüphe

Bu şimdi koca mı
Ne biçim koca bu
Tühhh
Utanması da yok
karısını sevgilisine anlatıyo
O kızda utanmadan evli adamla karısını konuşuyo
İşler iyice sarpasaldı

Bu evlilikler neden böyle oldu yahu

Adamdaki rahatlıga bak ya.Sende kızın agzına ettin ama kocanı affettin neden ? Adam alışmış artık o bu öbürü sürekli yapacak.Hepsini affedebilecek misin ?

Iyi de sadece bu kiz degilmis ki, bircok kizla telefonda konusurken yakalamis. Niyeyse buna takmis sadece konu sahibi. Iyi ki cocugunuz var da size affetme bahanesi olmus. Koca denen zibidi gevrek gevrek gülerek muhabbet edecek kizlarla -birden fazla hem de- ben de kizimi bahane edip kopamiycam kocamdan. Baskasi adina utanmak icin mükemmel bir örneksiniz. Ben bu adami bosayip kurtulacagim kendime saygimi yok sayamayacagim daha fazla diyeceginize, bir sekilde affediyorsunuz. Zaten ben cok merak ediyorum bu "bir sekilde" olayi nasil gerceklesiyor?

Kocamla kavga ettik ama sonra bir sekilde baristik,
Evi terkedip ailemin yanina gittim ama bir sekilde ikna etti geri döndüm
Esim beni aldatti diye bosanmak istedim ama bir sekilde vazgectim devam etmeye karar verdim
Aileme saygisizlik yapti agza alinmayacak laflar etti ama bir sekilde düzeltti...

çocuklar da, zayıf kadınların aciz kaldıkları durumlarda, illa sığındıkları liman oluyor. lütfen çocuklarınızı kendi kararlarınızdaki bahaneler olarak kullanmayın.
Bu adamdan ayrılamayıp, onsuz yapamayacağınızı düşünüyorsanız hem kendinize hem de eşinize samimi olun ve bu ilişkiyi bu şekilde devam ettirin ve o adamın da dahil olduğu hayatınızı ona göre keyiflendirin/şekillendirin.
Eğer dayanamayacaksanız, lütfen gelecek planınızı yapın.
kolay gelsin.

Bana göre dedim ya bekara koca boşaması kolay diye kimseye evet git boşan yada hala nasıl çekıyorsun bu adami denilmiyor sonucta bizim burada okudugumuzu bayan birebir yaşıyor ve kendi kararını daha iyi veriyor, barısması yada tekrar birleşmesi kendi durumu

Ayrıca belirteyim konu sahıbı ben deilim, bu yazdklarınızı kendisine iletin,

Aldatmanın da iyi kötü ''bir yolu yordamı kalitesi'' varmış bunu da öğrendim ya ölsem de gam yemem. Daha neler görüp öğreneceğim Ya Rabbi..

Kizlari bi kasik suda bogasiniz geldi, onlarin agzina ettiniz falan. Esinize ne yaptiniz bu arada? "Caniiim kocamin cani sikilmista heyecan mi ararmis. Obur silliklar da ayartmaya hazirmis zaten. Ben seni affettim ama gostericem onlara"mi dediniz?

Kusura bakmayin da mustehak size ama. Herife rahatligi vermissiniz az bile yapmis ohh sefasi olsun...

Anında kapının önüne koyacaktın bırak kızım var olayını. Başka bir kadınla eşini cekistiren adamdan ne köy olur ne kasaba. Unutmadan aldatilip terkeden her kadın eşini deliler gibi seviyor da gurur onur aşkın çok üstünde ondan terkediyorlar. Nerden mi biliyorum kendimden. Eski eşimle bir sürü kadınla tlf da internette iletişim kuruyordu.

Ahshs yanlış mi okudum. Bosamadim ama sevismeyerek ceza veriyorum mu dediniz? Kafaniz güzelmiş iyi günlerde kullanın.

Erkek degil mi alayi serefsiz bunlarin birbirlerinden farklari yok ki her zaman gozleri milletin karisinda kizinda guven olmaz erkeklere benguvenmiyorum hic bir sekilde lafimi dinpemez konusma onla desem aksine daha cok konusur en cok nefret ettigim kizlarla konusur ve hamileyim ya dusunun bu halde bile bunu yapiyor aglatiyor falan baktim degmiyor allah havale ettim bundN sonra dua mi degilde bedduami geliyor allah boyle erkekleri nasil biliyosa oyle etsin insalhh biz yapsak or. Oluruz

g.tünüze tekmeyi yemeden siz atıverin bir zahmet

sen sevişmezsen amcam gider sevişecek birileri bulur
kafan nasıl çalışıyor böyle yani ne yani sadece sanal sex mi yaptılar? mesajlamı hoşlaştılar sanıyosun
oh yavrum oh

aldatanlara saygı duymamda,bu kadar onursuzca aldatılıp hala seviyorum diyenlere hiç duymam..

şüphe mi ortada şüphe edilecek bişi yok herşey meydanda ...

Başlık konu uyumu olmamış..Şüphelik birşey yok yakalamışsınız zaten.

bazıları boynuz seviyor demek ki.. boynuzları bir aksesuar gibi taşımaktan hoşlanıyor.. mideniz alıyorsa gelip burda anlatıh da bizim de size karşı midemizi kaldırmayın böyleleri.. kendi yediğiniz kazıkları toplayıp boynunuza da takın öyle gezin..
allahım ya aldatıldım ama şahsen iyi insan demiyorlar mı.. hak ediyorsun ne diyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…