- 8 Aralık 2015
- 8
- 4
- 1
Selam arkadaşlar... Ben 2009dan Berri evliyim iyi kötü günlerımız oldu ama en kötüsü eşımın telefonda bir kaç kez kizlarla konuşdugunu yakaladım hepsini unutum yuttum birini aklimdan cikaramıyorum her aklima geldiğinde onları abi bi kaşık suda boğasım geliyor... O unutamadığım mesajda eşım benı o kız diyim beni ona kötülüyordu evet işte halbuki aramiz duzelmişdı o kızıda bana yazın tanişdırdı en yakın arkadaşım diye ya kim iyidı bana karşı ama süreklı eşımın peşındeydı ona hayran hayran bakişları beni çok rahatsız etti benimkine dedim bu kız senden hoşlaniyormuydu ne onun tavırları dedım güldü bana da diyor kı işte senı neden ancak şimdi tanişdirdim çünkü sen çok kıskanç olduğun icin dedim sus Elif nyse o yakaladığım msjda benım hakkimda demiş Elif sendende kıllandı yazdanda sana kıldı şimdi iyice Oda yazmiş dur ben ona çaktırmadan ağzına bi edim ben bunu gordummmm ve delirdım bağırıyorum bu kum oluyodu benim Hakkı'mda böle konuşuyor sen ne beni küçük düşürmeye çalışıyorsun dedım benimkı panik görsen dedim şimdi o s... Arayıp ağzına s..dedım dur ya Elif o bana zaten aşikdı görseliz benimkı dökülüyor diyorum allahım uğraşdım şeylere bak kizi tabikıde aradim ağzına ettim tabikıde itiraf etmiyor dedım bundan böyle bizimle muhatap olma nyse konu kapandı ama kocam gözümde nerde duruyor anlayın kişisel çok iyi insan kizimda ben de çok seviyoruz eşımı ama Şuhpe ile yaşamak adamı günden güne ölduruyor işte ....