Bi an okuyunca aklıma suçluluk psikolojisi geldi acaba kendisi aldatıyor olabilir miErkek arkadaşım aşırı şüpheci. İlk dönemler daha kötüydü şimdi biraz düzeltti kendisini. Anlata anlata kavga ede ede biraz yok etti bu davranışını ama asıl mesele aldatılma korkusu. Tabiki etrafımızda butür olayları çok görüyoruz, oda somut birşey yaşamamış ama en ufacık bir konuda aldatmaya ve aldatılmaya karşı olduğunu anlatıyor. İki sene geçmiş aradan hala aynı konular üzerinden tartışma yaşıyoruz. En son tartışmamız yine bu şekilde oluştu..sohbet ederken yine konular aynı yere geldi ve artık bende nikahtan başka güvence verememki dedim. Bu lafım üzerine bir hafta tartıştık. Yok ne demek istiyorsun yani nikahlanırız başka birşey yapmazmısın gibi gibi gibi..Okadar kendimi sık boğaz edilmiş hissediyorumki. Sanki dönüyor dolaşıyor güven tartması yapıyor veya bendeki yerini tazelemek yeniden tartmak istiyor. İnanın bu konu kafamı çok kurcalıyor ve ciddi korkutuyor beni. Aradan zaman geçince benim söylemlerimden dolayı böyle yaptığını dille getiriyor, nikah kelimem gibi, ama o kurcalamasa ben zaten böyle birşey söyleme ihtiyacı duymayacağımki. Bana göre o başlatıyor, tepki verdiğimde sevgiden sahiplenmeden dem vuruyor ama ben kendimi sürekli açıklamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Böyle durumlar yaşayan varmı?
Bi an okuyunca aklıma suçluluk psikolojisi geldi acaba kendisi aldatıyor olabilir mi
Hani derler Kişi kendinden bilir değil
değil...sakin ve nerdeyse evden çıkmayan biriBi an okuyunca aklıma suçluluk psikolojisi geldi acaba kendisi aldatıyor olabilir mi
Hani derler Kişi kendinden bilir işi diye
inanki öyle birşey yok..mühtemelen ya evlenme korkusu var yada artık karakteri böyle diyip pes edeceğimYaşanmaz bununla, ayrıl. Muhtemelen kendinin gözü fıldır fıldır, kişi kendinden biliyor işi. Senin kafanı eğiyor ki alanına girip yediği haltları göreme.
Böyle anormal kıskançlık yapan adamların ezici çoğunluğu mutlaka kendi de bi haltlar karıştırıyor. O kadar emin olma.inanki öyle birşey yok..mühtemelen ya evlenme korkusu var yada artık karakteri böyle diyip pes edeceğim
Tabiki hiç birşeyden tam emin olamayız..doğru söylüyorsunuz..ama anlatamadığım şu var..tanıdığım kadarıyla çok doğrü dürüst biri ve o konuda iki senelik birlikteliğimizde hiç beni yanıltmadı. Ya özgüvenle alakalı bir sıkıntısı var yada korkuları. Zaten 40+ yaşlarda..güvenemediği için evlenmemiş bu güne kadar..sözde bana güveniyor ama saçmalamadanda duramıyorBöyle anormal kıskançlık yapan adamların ezici çoğunluğu mutlaka kendi de bi haltlar karıştırıyor. O kadar emin olma.
Konu taşındı
Tisikkirlir sipirminKonu taşındı
aynı evde olursak artık gerek kalmaz herhalde diye umut ediyorumböyle hayat mı geçer ya...
evlenince sorunların geçeceğini düşünenlere evliler hiç de öyle olmadığını hatta katlanarak gittiğini söylüyor. farzı misal siz duştayken kıskançlıkla instagram mesajlarınızı okusa ruhunuz duyar mı?aynı evde olursak artık gerek kalmaz herhalde diye umut ediyorum
bende o yaş gurubundayım..yaşta sıkıntı yok..özünde iyi bir indan değil sadece sevdiğim ve devam etmek istediğim bir insan..sadece anlamaya çalışıyorum40+ yas ve bu halde.. neden katlaniyorsun ki "ozunde iyi bir insan" diye mi. Farkinda degilmisin adam hastalik derecesinin en ust mertebelerini yasiyor. Insana hayati zindan eder bu ozzguvensiz kokusmus bayat salatalik.
duymaz, ama gizlilik içinde bir şeyler yapmayacağım için bakabilir zatenevlenince sorunların geçeceğini düşünenlere evliler hiç de öyle olmadığını hatta katlanarak gittiğini söylüyor. farzı misal siz duştayken kıskançlıkla instagram mesajlarınızı okusa ruhunuz duyar mı?
görüşünüz bu yöndeyse size mutluluklar diliyorum :)duymaz, ama gizlilik içinde bir şeyler yapmayacağım için bakabilir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?