Şüpheci sevgili

Tamam işte ilk soruma geri dönüyoruz o halde. 2 senedir bu adama katlanmanızın sebebi?

Yaşlar +40
Süre: iki yıl
Şüphe duyma
Siz rahatsiz olup konu açıyorsunuz
Gelen yorumlar bir kulaginizdan girip ötekinden çıkıyor.
Azalır diyorsunuz
Ayni evde olunca...
Yaşlar +40
Süre 2 yıl
Insanlar aynı evde zamanla birbirine benzer.
Kısaca topalla gezen aksamayı öğrenir.
Bu konunuzda ise yine bildiginizi okuyacaksiniz.

Not: Ilk uzun msjim uzun zaman sonra

Tamam işte ilk soruma geri dönüyoruz o halde. 2 senedir bu adama katlanmanızın sebebi?
Sevgi olmasa birliktelik olmaz. Tabiki insan bazı konularda taviz verecek seviyorsa..bu çok büyük tavizler olmamak şartıyla. Beni değiştirmeye kalkmıyor, yaptıklarıma müdahele etmiyor...bir çok olumlu yönlerimi daha sayabilirim ama konumuzla alakalı değil.

arkadaşıma sosyal medyada ne işimiz var birbirimize vakit ayıralım diye bütün hesaplarını kapattıran kocası eş durumu tayini çıktığı gece aldattı arkadaşımı
bilin bakalım nasıl evet sosyal medyadan tanıştığı kadınlarla
adam yanına gelmesini bile bekleyememiş eşinin

Bazen eşime gicikligina yapıyorum kıskançlık muamelesi kendime bile katlanamiyorum hatta eşime derim ayy böyle bı insan olsam hiç cekilmezdim veya sen olsan diye ilişkinin temeli güvendir eğer yoksa bile bile ladeslemeyin derimm ben okurken şunu hissettim kişi kendinden bilir işi hakkınızda hayırlısı olsun

Bu tarz şüpheci yorucu ilişkiler hiç bana göre değil
Karşımdaki insana kendimi savunmak, ispatlamak yada açıklamak zorunda kalıyorsam o insan hep karşımda kalır yanımda değil

aynı evde olursak artık gerek kalmaz herhalde diye umut ediyorum
Ayni evde de olsaniz cocukta yapsaniz evden disari da cikmasaniz o mutlaka size takacak, suphelenecek bir sey bulacaktir. Onun elinde oldugunu sanmiyorum ama davranislari bir takim psikolojik rahatsizliklari oldugunu gosteriyor.

Şu an katlanilabilir geliyor ama evlendikten sonra aynı sabır ve anlayış olmayacak sizde. Bu kadar şüphe anormal ve kırıcı.

Kişi kendinden bilir işi. Tecrübeyle sabittir.

Cok dikkat edin gerekirse bir cift terapisinegidin. Tanidigim bir doktorun boyle iliskisi vardi evlendikten sonra daha beter oldu, adam hastalardan kiskaniyordu, sonra dayak ve bosanma malesef. Adam disaridan hic belli etmiyordu ama, cok kibar cok normal biriydi

Hemen ayrıl net. Gün geçtikçe bunlar azalmayacak artacak.

Bir terapiste gitmek çözüm olabilir. Yahut evlenmeden önce aynı evde yaşama imkanınız var mı, eğer böyle bir şeye karşı da değilseniz, en azından aynı evde olunca farklı olur mu olmaz mı onu da görürsünüz

Genç olsa belki kendini geliştirir düzeltir derdim de bu yaşta insan kolay değişmez. Evlenince de daha iyisi olmayacak, bundan iki kat kötü olacak. Nasılsa gidemez rahatlığı gelecek üstüne, daha cesur olacak.

Siz bu insana nasıl nikahtan bahsediyorsunuz benim mantığım almadı. Yerinizde olsam biraz uğraşırdım ama olmuyorsa da olmuyordur, yoluma bakarım. Kendisinin çözmesi gereken bir konu, kendinizi ve zamanını harcamanız bu sorunu çözübileceğini samıyorum.

Yaslarinizi öğrenince gerçekten çok şaşırdım bana 16-17 yaşında derdi kıskanç sevgililerim "evlenip aynı evde olunca böyle olmaz aşkım" diye. Ki o zaman da kişisel sınırları ve karşılıklı saygıyı az çok bildiğimden bu davranışları kabul etmezdim. Siz belli bi hayat tecrübesi olan olgun bi kadınsınız, ama çocuk gibi insta wp son görülmenizin takip edilmesinin ve bundan dolayı sorulan hesabın altında yatan saygısızlığa değil de davranışın kendisine odaklaniyosunuz, kendi kişisel alanınıza girilmemesini ve saygı görmeyi değil, adamın davranışını "azalmasını" istiyosunuz. Gerçekten çok ilginç. Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar hayatta, ama size söylüyorum bunun pişmanlığını çok yaşayacaksınız.

olurmu öyle şey tabikide kişisel alanıma saygı göstermesini isyiyorum..hiç bir şekilde ne yapacağımdan vazgeçiyorum....ilk dönemler çok kavgamız olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…