değişiklik baya var..açıklamayı eskisi gibi yapmıyorum..başlarda bana yanlış birşey yapıyormuşum gibi hissetiriyordu ve dediğiniz gibi açıklama yapıyordum..şimdi yapmıyorum. evet konuyu tekrar açmsmın sebebi eskisi gibi olmasada bir dönem geçiyor yine özgüven sorunu yaşıyor ve bunu bana yansıtıyor
Yaşlar +40İnanın bildiğimi okuma gibi bir tavır içinde değilim...açık yürekli bir insanım ve yorum istemeseydim zaten buraya yazmazdım..bir çoğunuz değişmez daha kötüye doğru gider şeklinde düşünüyorsunuz, saygı duyarım..olabilir.
Sevgi olmasa birliktelik olmaz. Tabiki insan bazı konularda taviz verecek seviyorsa..bu çok büyük tavizler olmamak şartıyla. Beni değiştirmeye kalkmıyor, yaptıklarıma müdahele etmiyor...bir çok olumlu yönlerimi daha sayabilirim ama konumuzla alakalı değil.Tamam işte ilk soruma geri dönüyoruz o halde. 2 senedir bu adama katlanmanızın sebebi?
Ayni evde de olsaniz cocukta yapsaniz evden disari da cikmasaniz o mutlaka size takacak, suphelenecek bir sey bulacaktir. Onun elinde oldugunu sanmiyorum ama davranislari bir takim psikolojik rahatsizliklari oldugunu gosteriyor.aynı evde olursak artık gerek kalmaz herhalde diye umut ediyorum
Kişi kendinden bilir işi. Tecrübeyle sabittir.Erkek arkadaşım aşırı şüpheci. İlk dönemler daha kötüydü şimdi biraz düzeltti kendisini. Anlata anlata kavga ede ede biraz yok etti bu davranışını ama asıl mesele aldatılma korkusu. Tabiki etrafımızda butür olayları çok görüyoruz, oda somut birşey yaşamamış ama en ufacık bir konuda aldatmaya ve aldatılmaya karşı olduğunu anlatıyor. İki sene geçmiş aradan hala aynı konular üzerinden tartışma yaşıyoruz. En son tartışmamız yine bu şekilde oluştu..sohbet ederken yine konular aynı yere geldi ve artık bende nikahtan başka güvence verememki dedim. Bu lafım üzerine bir hafta tartıştık. Yok ne demek istiyorsun yani nikahlanırız başka birşey yapmazmısın gibi gibi gibi..Okadar kendimi sık boğaz edilmiş hissediyorumki. Sanki dönüyor dolaşıyor güven tartması yapıyor veya bendeki yerini tazelemek yeniden tartmak istiyor. İnanın bu konu kafamı çok kurcalıyor ve ciddi korkutuyor beni. Aradan zaman geçince benim söylemlerimden dolayı böyle yaptığını dille getiriyor, nikah kelimem gibi, ama o kurcalamasa ben zaten böyle birşey söyleme ihtiyacı duymayacağımki. Bana göre o başlatıyor, tepki verdiğimde sevgiden sahiplenmeden dem vuruyor ama ben kendimi sürekli açıklamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Böyle durumlar yaşayan varmı?
Cok dikkat edin gerekirse bir cift terapisinegidin. Tanidigim bir doktorun boyle iliskisi vardi evlendikten sonra daha beter oldu, adam hastalardan kiskaniyordu, sonra dayak ve bosanma malesef. Adam disaridan hic belli etmiyordu ama, cok kibar cok normal biriydiErkek arkadaşım aşırı şüpheci. İlk dönemler daha kötüydü şimdi biraz düzeltti kendisini. Anlata anlata kavga ede ede biraz yok etti bu davranışını ama asıl mesele aldatılma korkusu. Tabiki etrafımızda butür olayları çok görüyoruz, oda somut birşey yaşamamış ama en ufacık bir konuda aldatmaya ve aldatılmaya karşı olduğunu anlatıyor. İki sene geçmiş aradan hala aynı konular üzerinden tartışma yaşıyoruz. En son tartışmamız yine bu şekilde oluştu..sohbet ederken yine konular aynı yere geldi ve artık bende nikahtan başka güvence verememki dedim. Bu lafım üzerine bir hafta tartıştık. Yok ne demek istiyorsun yani nikahlanırız başka birşey yapmazmısın gibi gibi gibi..Okadar kendimi sık boğaz edilmiş hissediyorumki. Sanki dönüyor dolaşıyor güven tartması yapıyor veya bendeki yerini tazelemek yeniden tartmak istiyor. İnanın bu konu kafamı çok kurcalıyor ve ciddi korkutuyor beni. Aradan zaman geçince benim söylemlerimden dolayı böyle yaptığını dille getiriyor, nikah kelimem gibi, ama o kurcalamasa ben zaten böyle birşey söyleme ihtiyacı duymayacağımki. Bana göre o başlatıyor, tepki verdiğimde sevgiden sahiplenmeden dem vuruyor ama ben kendimi sürekli açıklamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Böyle durumlar yaşayan varmı?
Genç olsa belki kendini geliştirir düzeltir derdim de bu yaşta insan kolay değişmez. Evlenince de daha iyisi olmayacak, bundan iki kat kötü olacak. Nasılsa gidemez rahatlığı gelecek üstüne, daha cesur olacak.Tabiki hiç birşeyden tam emin olamayız..doğru söylüyorsunuz..ama anlatamadığım şu var..tanıdığım kadarıyla çok doğrü dürüst biri ve o konuda iki senelik birlikteliğimizde hiç beni yanıltmadı. Ya özgüvenle alakalı bir sıkıntısı var yada korkuları. Zaten 40+ yaşlarda..güvenemediği için evlenmemiş bu güne kadar..sözde bana güveniyor ama saçmalamadanda duramıyor
Geç yatıp yeni uyandım, dümdüz yazrsamm alınmayın.değil...sakin ve nerdeyse evden çıkmayan biri
olurmu öyle şey tabikide kişisel alanıma saygı göstermesini isyiyorum..hiç bir şekilde ne yapacağımdan vazgeçiyorum....ilk dönemler çok kavgamız olurduYaslarinizi öğrenince gerçekten çok şaşırdım bana 16-17 yaşında derdi kıskanç sevgililerim "evlenip aynı evde olunca böyle olmaz aşkım" diye. Ki o zaman da kişisel sınırları ve karşılıklı saygıyı az çok bildiğimden bu davranışları kabul etmezdim. Siz belli bi hayat tecrübesi olan olgun bi kadınsınız, ama çocuk gibi insta wp son görülmenizin takip edilmesinin ve bundan dolayı sorulan hesabın altında yatan saygısızlığa değil de davranışın kendisine odaklaniyosunuz, kendi kişisel alanınıza girilmemesini ve saygı görmeyi değil, adamın davranışını "azalmasını" istiyosunuz. Gerçekten çok ilginç. Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar hayatta, ama size söylüyorum bunun pişmanlığını çok yaşayacaksınız.
aynı evde olursak artık gerek kalmaz herhalde diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?