• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüphede kaldım

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar gece ezan okunurken su içtim ama gün boyu şüphe için de kaldım oruç bozul dunmu diye . Şüphe de kalınca oruç gider mi

Bilerek içip içmediğinize bağlı. Tam içerken okunduysa bozulmaz, ancak bir şey olmaz diyerek içtiyseniz bozulur... Yerinizde olsam ramazandan sonra 1 gün tutardım içimin rahat etmesi için.
Bu arada konunuz hemen kapatılır, dini konu yasak...

Allh kabul etsın camın ama ımsak gırdıkten sonra ıcılmez oda selaa okundugu vakıt. Ezana kalmayın.

Bakara 187. âyet, Oruca başlama vaktini belirlemiştir. O da siyah ipliğin beyaz iplikten ayırdedileceği zamandır geçiyo. Ama biz aydınlanmadan bitirmiş oluyoruz diyanetle alakalı bişey olmaz yani canım

Okunuyordu içtim bilerek içmem gerekti midem çok ekşidi ama gün boyu şüphede kaldım bu şüphe bozar mı . Bozmak istiyorum Çünkü şüphe de kaldgım ıcın de

bizim ülkede cakitleri temkinli yapıyorlarmıs örnegin aksam ezanı kesin olsun diye iki dakka ilerde sabah kesin olsun diye 5 dakka geride gibi insallh birsey olmamıstır

Ezan erken okunuyor bi sorun olmamıştır ama orucunuzu bozmayın nasıl olsa bozulmuştur deyip bozmak doğru değil çünkü.Iciniz rahat etmezse ramazandan sonra bi gün tutarsınız tekrar.

Canım bozulmaz eskiden saat mi vardı diyor.gecen nihat hatipoğlu elinde su var cay var bir lokma var ye iç diyor

Tutmaya niyetin yok heralde bozmaya niyetlisin.
Tutmuşsun işte Allah kabul etsin.
Yinede rahat etmezsen 1 gun kaza tutarsın.

Back
X