• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Allahım bu KK beni de paranoyak yaptı iyice buraya takılıyorum sonra adama sarıyorum onun cvp aynen şu Sen yene kadınlar kulübüne çok takılmaya başladın galiba

Konu sahibi sana gelince zor işin benim eşimde öyle bana ve çocuklarına çok düşkün allahım inşallah böyle bir şeyle sınanmayız. Ama bencede eşiniz pek masum gelmedi hani tanımadığınız biri olsa tamam belki yanlış yollanmış diyeceğim ama bu kadar tesedüf olmaz gerçekten boşanacaksanız peşine düşün yoksa kurcalamayın kendinizi yıpratmak olur

Valla ben olsam giderim kızın yanına eşime nasıl böyle bir mesaj gönderirsin,ne münasebetle canım dersin ,numaran kayıtlı bile değil numarandan arştırdım derim onu orada rezil ederim.Eşini ararsa, canım ben senden şüphe bile etmedim mesajı yanlışlıkla gördüm numarayı araştırdım sana güvendiğim için,sana birşey demedim kıza gittim derim
Eee sonra
İster gizli görüşürler isterse adam yeni bi satış elemanı bulur, zor mu

bazı.kadınlar çok.samimi.olmasalar.bile hemcinslerine canım diye.hitap ediyorlar biz de burda tanimadigimiz üyelere.canım.diye.hitap edebiliyoruz

online işlem olayını.halletti ordan bir şey.çıkmadı zaten sadece.whatsapp kullanıyormuş eşi.mesajlasmak için

telefon.numarasini da.hani.mağazada.çalışıyor ya fatura falan kesilirken.verdilerse o şekilde de ulaşmış olabilir diye.düşündü bazı arkadaşlar

konumum tamamina hakim olduğum için kısa özet geceyim dedim
Hemcinslerine canım de bende diyorum onda sıkıntı yok karşı taraf nasıl der​

Whatsapp kullanmadığımdan cahil kalmışım ben ( :
Ordan mesajlaştıkları için dökümler nanay yani
Keşke onlarda çıksa, neden çıkmıyo ki dökümlerde
hep whatsapp kullanıyomuş zaten. ama herhangi bişey olsa hiç konuşulmaz mı gece yarısı mesaj atabilecek samimiyette iseler mutlaka telefon ile de konuşulmuştur diye düşünüyorum. bilmiyorum ki.

hep whatsapp kullanıyomuş zaten. ama herhangi bişey olsa hiç konuşulmaz mı gece yarısı mesaj atabilecek samimiyette iseler mutlaka telefon ile de konuşulmuştur diye düşünüyorum. bilmiyorum ki.
Adam cin bence
Whatsappta veya gidip avm de görüşmüş
Whatsapp mesajlarını da sürekli siliyormuş
Konu sahibine niye bir erkekten merhaba canımlı bi mesaj gelmiyo mesela
Bence kız kadar adam da suçlu, adam üstelik evli olduğu için 2 kere suçlu

Yanılıyorsunuz bu bir sebep değil ilgi çekmek ile ne alakası olabilir...

Hemen astık kestik , amacımızdan sapmasak biraz empati yapsak...

Adam cin bence
tabi canım adam uyanık bence de.

Adam cin bence
ikisi de uyanık, ne ara telefonlar alınıp verildi.

Eşine güveniyor ama eşine sorsa o da inkar edecek​
Adam avm ye gidiyormuş ara ara
Niye tek gidiyo
Eskiden de tek gider miydi
Uzun mu kalıyo
Bahane mi uyduruyo cidden sık sık gidilmesi bişey alınması gerekiyo mu
Aklıma bunlar takıldı

ikisi de uyanık, ne ara telefonlar alınıp verildi.
Birisi fatura kesilirken no istenir ya müşteriden, öyle istenmiş ve kız kendi kendine o nodan ulaşmış olabilir dmeiş
Çok düşük bi ihtimal bile olsa 'canım' mı denir tak diye
İlginç

ya ışte iyi.ihtimalle numarayi.kadının.numarası sanıp ona merhaba canım demiş.olabilir hani meslegine ilgi duyuyormus ya.belki.bisey soracaktır belki yani..
Konu sahibi sandı diyosun yani ?
Eee facede zaten eklemiş laızm olursa bişey sorarım diye ama sonra hiç yazmamış
Ordan merhaba canım deseymiş

Back
X