- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
Evet çok sinirlendim nedense, belki fazla da yazdımLütfen biraz sabırlı olun konu sahibini yıpratmayalım...Şimdi Bi satış elemanı daha bulur demişsiniz ....
Ama sizin gibi düşünmek zorunda değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok sinirlendim nedense, belki fazla da yazdımLütfen biraz sabırlı olun konu sahibini yıpratmayalım...Şimdi Bi satış elemanı daha bulur demişsiniz ....
Zaten aynı düşünmemiz imkansız...Evet çok sinirlendim nedense, belki fazla da yazdım
Ama sizin gibi düşünmek zorunda değilim
Adam avm ye gidiyormuş ara ara
Niye tek gidiyo
Eskiden de tek gider miydi
Uzun mu kalıyo
Bahane mi uyduruyo cidden sık sık gidilmesi bişey alınması gerekiyo mu
Aklıma bunlar takıldı
E o zaman herkes kendi görüşünü yazsınZaten aynı düşünmemiz imkansız...
Ne bileyim adam mesajı okuduğunda istemsiz olsa da aralarında birşey olsa tebessüm olurdu.Faceyi isteyen kız arayan kız belki kız da sarmış olabilirgece yarısı mı soracağını soracak? konu sahibini de üzmek istemiyorum ama... adamı suçlu ilan ettim hemen ama neresinden tutsam elimde kaldı...
Valla ben olsam giderim kızın yanına eşime nasıl böyle bir mesaj gönderirsin,ne münasebetle canım dersin ,numaran kayıtlı bile değil numarandan arştırdım derim onu orada rezil ederim.Eşini ararsa, canım ben senden şüphe bile etmedim mesajı yanlışlıkla gördüm numarayı araştırdım sana güvendiğim için,sana birşey demedim kıza gittim derim
Avm lerde dönüşümlü çalışılabilirİş çıkışı eve alınacak şeyler olursa gidiyor, bazen birlikte gidiyoruz, bazen tek gidiyor, bir iki istisna dışında çok da oyalanmıyor, hemen geliyor.
bu durumda ,bence ilk diyalog olarak kadın görünce eşinizden telefonunu istemiş olamaz..yani eşiniz o kadar da gevşek değildir heralde? ilk muhabbetler bence face te geçti sonrasında telefona geçildi..face e baktınız mı?İş çıkışı eve alınacak şeyler olursa gidiyor, bazen birlikte gidiyoruz, bazen tek gidiyor, bir iki istisna dışında çok da oyalanmıyor, hemen geliyor.
Konu sahibinin yaşadıkları yeterince sıkıcı ...E o zaman herkes kendi görüşünü yazsın
Başkasına müdahale etmeye çalışmasın
ya ışte iyi.ihtimalle numarayi.kadının.numarası sanıp ona merhaba canım demiş.olabilir hani meslegine ilgi duyuyormus ya.belki.bisey soracaktır belki yani..
Konu sahibinin yaşadıkları yeterince sıkıcı ...
Bir kadın olarak daha da sıkıcı hal almasına sebep olmak hoş değil...İyi niyet ve empati yapmanızı rica etmiştim..
Gerisi size kalmış ....
inanaın öyle pislik adamlar var ki,gözlerimle görüp şahit oldum..kadınız görünce renk verir sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Belliki esiniz sizden sonra yine o magazayi gitmis. Bence kiz sizden face istedigi gibi esinizden de telefon numarasini istedi. O arada aralarinda samimi bir konusma gecti ki kiz esinize canimli mesaj atti bana ilk konusmaymis gibi geliyor acikcasi ama aklima takilan sorular var mesela
Bazi insanlar cok canimli cicimli konusir bu kizda oyle bir tipmiydi ?
Esinizin avmye gittiginden haberiniz oldumu hic bahsetti mi?
Esiniz telefona bakip mesaji gorunce yuz ifadesi nasildi gulumsedi mi tedirgin mi oldu?
Sizin yerinizde olsam ne yapardim diye dusundum. Iki secenek geldi aklima
Birincisi bir bahaneyle Magazaya gider kizla muhabnet edip hal hareketlerini gozlemlerdim. Sizi gorunce sevinicek mi tedirgin mi olucak samimi mi davranicak mesafeli mi olucak
Ikincisi kiza faceden merhaba canim! Yazar muhabbet ederdim
Bunlari yazarken ucuncu bir secenek geldi aklima faceden kiza yine merhaba canim! Yaz sonra bugun magazaya ugrayacagini bir urun bakacagini vs. Soyle eger esinle aralarinda bir iliski varsa esinin bu yazismadan haberi olur ve tedirgin olur senin agzini arar sende illaki anlarsin. Magazaya git ve gittiginden hic esine bahsetme bekle bakalim neler olucak.
Eşine zaten sana güveniyorum sorma gereği bile hissetmedim diyecek. Takip takip nereye kadarKıza gitsin hersey berbat olsun. Öyle bir şey yoksa eşi ile arasında sen bana güvenmiyor musun sorunu çıksın. Varsa daha dikkatli olup gizlesinler diye mi. En iyisi takip etmesi eşinin hareketlerini telefonunu.
Peki mesajı görünce ne yaptı eşinKızlar bu arada bir yanlış anlaşılma var, ben de kafamı yeni yeni toplamaya çalıştığımdan yeni farkediyorum. Kız mesajı dün saat 21.00 gibi atmış, sonra çayı demledim ben, eşimi kaldrdım, çayımızı içtik, eşim gece uyuduktan sonra ben KK ya yazdım.