Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün meraklı hatunlar toplanmış dur şuraya çömeyim bende![]()
Arkadaşlar bir programdan baktım, bizimle aynı şehirden biri çıktı, kızı tanıyorum.
Ellerim titriyor şu anda, düşünemiyorum.......
Arkadaşlar bir programdan baktım, bizimle aynı şehirden biri çıktı, kızı tanıyorum.
Adı Soyadı kayıtlı mı. Emin misin o olduğuna.
Sakin ol kimse senden değerli değil. O kocana burdan bütün küfürleri yolluyorum ayrıca !
ne olur ne olmaz bir kere de gizliden arayıp sesini dinle? iyice emin ol
Ayyyy skandal çıktıbende yanlış msj diye düşünüyordum ama w.uptan yanlış msj nasıl olucakki
![]()
Dur sakin ol,hemen kötü düşünme,belki başka birşeydir,olayı takip etmen gerekir,mesajı okumamış gibi de yapamazsın çünkü okunduğu belli,hiçbirşey olmamış gibi devam et bakalım mesaj gelmiş okumuşsun gibi birşey diyecekmi,demese bile hareketleri ne olacak acaba,sorarsa saate bakmak için tele baktığımda birisinden mesaj gelmiş canım de üstünde durmaz gibi,kısacası takip et bakalım neler diyecek,jest ve mimikleri ne olacak.Sakin ol.Arkadaşlar bir programdan baktım, bizimle aynı şehirden biri çıktı, kızı tanıyorum.
Sakin ol canımArkadaşlar bir programdan baktım, bizimle aynı şehirden biri çıktı, kızı tanıyorum.
Anca numarayı yanlış rehbere eklerse olur iştebazen olabiliyor canım.mesela daha dün gece bana tanımadığım bir numaradan mesaj geldi.Bir baktım hatunun teki, bayagı sanki arkadaşıymışım gibi bana şeyma diye hitap ederek derslerle ilgili birşey yazıyor.
yanlışlık oldugunu falan yazdım, "nasıl olur ya,arkadaşımın numarasıydı bu" diye itiraz etti birdeben de anlamadım,ama oluyor demek
bibibella sende yangına körükle gitme kız :)Ayyyy skandal çıktıbende yanlış msj diye düşünüyordum ama w.uptan yanlış msj nasıl olucakki
![]()