Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj kısa olduğu için açmadan ekrandan okuyabildim, okunduğunu bilmiyor yaniDur sakin ol,hemen kötü düşünme,belki başka birşeydir,olayı takip etmen gerekir,mesajı okumamış gibi de yapamazsın çünkü okunduğu belli,hiçbirşey olmamış gibi devam et bakalım mesaj gelmiş okumuşsun gibi birşey diyecekmi,demese bile hareketleri ne olacak acaba,sorarsa saate bakmak için tele baktığımda birisinden mesaj gelmiş canım de üstünde durmaz gibi,kısacası takip et bakalım neler diyecek,jest ve mimikleri ne olacak.Sakin ol.
Mesaj kısa olduğu için açmadan ekrandan okuyabildim, okunduğunu bilmiyor yani
Aynı şehirden biri, hatta face de ekli bende.Sakın belli etme bir şeyi. Kız kim akraba mı. Madem tanıdık neden kayıtlı değil ki ?
Kızlar whatsApp geçmişini görebilme imkanı var mı? Eşim silmiş mesajı, şu anda uyuyor. Nasıl görebilirim geçmişi? Bu arada telefonu ip...ne
Aynı şehirden biri, hatta face de ekli bende.
Emin olunca nasıl bir yol izlemem gerekir, akıl verin kızlar, ben düşünemiyorum..... Aralarında bir şey var mı yok mu Nasıl anlarım
bu daha iyi,hiçbirşey olmamış gibi davran ve eşini takip et bakalımMesaj kısa olduğu için açmadan ekrandan okuyabildim, okunduğunu bilmiyor yani
kim peki?Aynı şehirden biri, hatta face de ekli bende.
Androidlerde gorunmuyor ama i...ne u bilemeyecegim. Arkadaşım sana tavsiyem zor olacak biliyorum ama hiçbir şey.yok.gibi.sakin olmaya çalış ve eşinin telefonunu belli aralıklarla kurcala. Bilemezsin belki kız askinti oluyordur eşinin suçu yoktur. Eşin de bir halt yediyse sabırla beklersen ogrenirsin sakın belli etme ima bile etme. Bisey varsa da seni olmadığına ikna edebilir