• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Dur sakin ol,hemen kötü düşünme,belki başka birşeydir,olayı takip etmen gerekir,mesajı okumamış gibi de yapamazsın çünkü okunduğu belli,hiçbirşey olmamış gibi devam et bakalım mesaj gelmiş okumuşsun gibi birşey diyecekmi,demese bile hareketleri ne olacak acaba,sorarsa saate bakmak için tele baktığımda birisinden mesaj gelmiş canım de üstünde durmaz gibi,kısacası takip et bakalım neler diyecek,jest ve mimikleri ne olacak.Sakin ol.
Mesaj kısa olduğu için açmadan ekrandan okuyabildim, okunduğunu bilmiyor yani

Kızlar whatsApp geçmişini görebilme imkanı var mı? Eşim silmiş mesajı, şu anda uyuyor. Nasıl görebilirim geçmişi? Bu arada telefonu ip...ne

Bekleyecegine sende esin gibi yazsaydin ya kıza bakalım ne sökülüyordu. . Hazır uyuyomusta kocan

Merhaba canım

Merhaba

Napiyosun derdi

Iyiyim de bu saatte ne oldu

Hiç özledim bi an yazayım dedim

Derse git kocanın ensesine yapış ben bugunlerde fazla kuruyorum da

Kızlar whatsApp geçmişini görebilme imkanı var mı? Eşim silmiş mesajı, şu anda uyuyor. Nasıl görebilirim geçmişi? Bu arada telefonu ip...ne

Mesajları sildiyse yedeklemez canım. . Whatsapi silip yeniden kurdugunda yedeklenen mesajlar geri yuklensin mi der

Silmediyse gece belli bi saate kadar görürsün sildiyse goremezsin

Emin olunca nasıl bir yol izlemem gerekir, akıl verin kızlar, ben düşünemiyorum..... Aralarında bir şey var mı yok mu Nasıl anlarım

Canım öncelikle sakin ol, sakın ola sinirlenip heyecan yapıp eşini falan kaldırma hesap sorma. birşeyler varsa bile saklamasına sebep olursun hiçbir şey öğrenemezsin.
Öncelikle eğer mesajı okuyacaksan okunmadı olarak işaretle ya da en güvenlisi okuduktan sonra sil.eşine de hiçbir şey söyleme.
Biz burada ne kadar telkin etmeye çalışsak da "o şüphe" içine düştü bir kere. Tüm kadınlar o şüpheyi yaşasa da yaşamasa da ne hissettirdiğini bilir.çok ama çok beter bir şey adam sonunda katil olacakmış gibi hisseder bile..
Herneyse, şimdi sakin oluyosun ve eşini yakın takibe alıyosun.bu süreçte çok güzel aptalı oynuyosun.biliyorum çok zor,ama uyanırsa tüm tedbirleri almasından ve içindeki o beter şüpheyle yaşamaktan kat kat iyidir. Hemen ilk iş telefon kayıtlarını edin, ayrıntılı aramalara bak daha önce o numarayla konuşma,mesajlaşma falan var mı?
Hele bunları bir öğren bir sonraki aşamayı konuşuruz yine :KK14:

Androidlerde gorunmuyor ama i...ne u bilemeyecegim. Arkadaşım sana tavsiyem zor olacak biliyorum ama hiçbir şey.yok.gibi.sakin olmaya çalış ve eşinin telefonunu belli aralıklarla kurcala. Bilemezsin belki kız askinti oluyordur eşinin suçu yoktur. Eşin de bir halt yediyse sabırla beklersen ogrenirsin sakın belli etme ima bile etme. Bisey varsa da seni olmadığına ikna edebilir

şunu yapabilirsin
whatsap mesajlarını bilgisayardan da takip edebilir yazabilirsin
google chrome tarayıcı yoksa bilgisayarına kur.
chrome ile http://web.whatsapp.com a gir
sonra eşinin cep telefonundan whatsapp açıkken sol alttaki tuştan whatsapp web e tıkla
karekod okuyucu açılacak o okuyucuyla chrome daki karekodu okut
sonra her gelen mesajı bilgisayardan okuyabilirsin.
Bilgisayarının sesini kıs...

Konu Sahibi bak gel sen beni dinle şimdi esin uyuyor mu ? Uyuyorsa eşinin telini al online işlemler için şifre edin. Sonra gir netten online işlemlere neyi var neyi yok öğren. . Numara sende var konusulmus mu ? Mesajlasilmis mi hepsini görürsün

Eşinin telefonu android yani iphone değilse. Whattsapp ayarlarına gir.
Oradan sohbet ve aramalara gir. Oradan sohbet yedeklemeye. Orada yeşil bir sohbet yedekleme ikonu var ona tıkla. Altta zaten eşinin gmail hesabı yazıyordur.
Mailin üstünde google drivera yedekleme yazıyor. Onu günlük yap. Yarım gece 2 den sonra falan esin uyurken whatsapı kaldır yeniden yükle. Yüklerken zaten seni google drivera yönlendiriyor ve orada yüklü şeyler whatsaapa aktarılıyor. Eğer eşin temizlemeye ki sadece ekrandan silecektir o kadarı aklına gelmez diye umut ediyorum.

Çoğu kişi bilmiyor onu zaten ayarlara girerek yapılıyor. O sohbeti siler sadece ama orada kalır hersey. Yeniden yüklenir.

Androidlerde gorunmuyor ama i...ne u bilemeyecegim. Arkadaşım sana tavsiyem zor olacak biliyorum ama hiçbir şey.yok.gibi.sakin olmaya çalış ve eşinin telefonunu belli aralıklarla kurcala. Bilemezsin belki kız askinti oluyordur eşinin suçu yoktur. Eşin de bir halt yediyse sabırla beklersen ogrenirsin sakın belli etme ima bile etme. Bisey varsa da seni olmadığına ikna edebilir

Eğer bir şey varsa eşim zaten tedbirli davranıyor onu anladım, kızın telefonu rehberinde kayıtlı değil, bir de eşim tüm whatsApp mesajlarını siler, telefonda gereksiz yükmüş öyle diyor beyefendi..,,,,

Back
X