• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Akasya beş yıllık evlilik ve vaji cok uzun bir süre bu..

Gerekli herşeyi yaptınız .. Doktorlar, terapiler .. Vs buna rağmen olmadı mı?

Bu sorun ikinizin , hastalıksa ikinizin hastalığı..

Bu problemi çözebilen koca çözüyor .. Bir de diğer taraftan bak olaya.

Ve topa tutulucam biliyorum ama kadın kamuda amir, kariyer sahibi..

Diğeri tezgahtar...

Küçümsediğimden değil ama bu noktada pek pek az erkek ikisinin yerini değiştirir.

Sevgi aşk meşk değil yani sosyal statü ..

Yaaaa hayır suçlamayın akasyayi... evet 5 sene çok uzun bir süre ama boşansaymış adamda o zaman.ohhhh düzeni bozulmasın istemis.iyi de bu kızın gururundan ne istemiş o zaman!!!

5 sene çok uzun evet belki evlilik için gerekli cinsellik ama acaba vajinismus eşinden kaynaklı mi.yani kibar mi yaklaşmadı ne bilim belki o da tecrübesizdi nasıl davranacağıni mi bilemedi en basta.oyle de sürdü gitti sonra 5 sene.

Ama bu asla bahane değil asla asla.madem 5 sene dayanamamış boşansin o zaman.bu karsidakinin hakarettir.bu sevmek değil. Kendi hayat düzeni bozulmasın diye karsidakinin kandirmaktir.aldatmayi haklı kılmaz .
Bizim bir akraba 15 sene öyle yaşadı.seviyorlar birbirlerini .tabiki herkes öyle yaşasın diye bişey yok.ama dayanamiyosan da bosanacaksin o zaman.

5 sene cinsellik yasanmamis bir evlilikten bahsediyorsunuz.. son 1 yil adam birisiyle görüsüyor.. garip yani hic tedavi olmaya düsünmediniz mi? normal mi sizce evliliginiz? ne düsünsem sasirdim valla .. tek tek anlatmak yerine herseyi toptan anlatsaniz daha iyi yorum yapabiliriz

Diğeri tezgahtar...

Küçümsediğimden değil ama bu noktada pek pek az erkek ikisinin yerini değiştirir.

Benim de aklıma bu geldi evliliğin devamının nedeni acaba bu olabilir mi ??

Kelimeler tukendi bende. Konu epey farklilasti. Ama dusuncem ayni, bir yil kandirilmak..

şimdiiii, 5 senelik bir evlilikte bunun hala sorun olarak kalmaması gerekiyordu.. olaya bir de ters açıdan bakalım, burada "eşimle birlikte olmuyoruz" diyen kadın üyeye hepimiz boşan dedik.. eşiniz de keşke boşansaydı böyle bir halt yiyeceğine..

durum umutsuz görünüyor konu sahibi, eğer bu sorununuza bir çözüm bulmazsanız bu tekrarlanacak demek oluyor.. ben en başta yazdığımı yeniden yazıyorum; boşanın.. ne siz bir ömür şüphe ile yaşayın ne de o kendince fedakarlık (!) yapmaktan vazgeçsin..

A akasya-06 yapma onun bunu bahane edip normalleştirmesine izin verme.
O adamın yüzüne çat çat yaptığı adiliği haykır.
Seni aldatmasının altında ona karşı sorumluluğunu yerine getirememen değil onun sinsiliği ve fırsatçılığı var.

Ben hamileyim. Eşimle ilk aylar diye birlikte olamıyorum. Ama bu süre 9 ay da olabilir. Ne yapalım yani eşime benden fayda yok kendine birini bul mu diyeyim? Beni aldatırsa da 'benim yüzümden mi?' diyeyim.

5 yıl doktor vs. her yere beraber koşturalım çözelim derdim
Olmuyorsa kendim boşanırdım
5 yıl uzun bi süre madem yapamıyorum, senin de vaktini almayayım derdim ben kendim sanırım

Neyse zaten bir de aldatma eklendi
Her türlü bu işi boşanma paklar artık
Çirkinleşmeden çıksaydı hayatından en azından güzel hatırlanırdı

Diğeri tezgahtar...

Katılıyorum sosyal çevre, arkadaşlar, mekanlar,

Bosandiginda bir tek eşinden boşanmıyor insan.ailece görüştüğü herkes,5 senelik cevre, iliskiler, eşiyle bağlı olduğu tüm hayattan boşanıyor belki de. Evet erkekler bu kadarına cesaret edemiyor.

5 yıl doktor vs. her yere beraber koşturalım çözelim derdim
Olmuyorsa kendim boşanırdım
5 yıl uzun bi süre madem yapamıyorum, senin de vaktini almayayım derdim ben kendim sanırım

Neyse zaten bir de aldatma eklendi
Her türlü bu işi boşanma paklar artık
Çirkinleşmeden çıksaydı hayatından en azından güzel hatırlanırdı

5 yılda hiç deneme filan olmamışmı ..

5 yıldır vajinismus yaşıyor olmanız evlilik için belki uzun bir süre ama ne olursa olsun aldatmak için mazeret değil.Yine de sizinle birlikte çaba göstermesi uğraması gerekirdi. diyelim ki artık tahammül edemiyordu sizinle boşanıp ikinizi de kurtarsaydi bu durumdan. boyle yapınca daha mı iyi oldu sanki. ruhunuzda açtığı yara belki ömür boyu kalacak. hani birde kızla cinsellik yaşamıyorm demesi kesinlikle yalan. sizinle zaten iletişim sorunu yok. sizinle olmayan şeyi belli ki kızla yaşamış. birde seni seviyorum falan tarzı seyler yazışmadilar dediniz. demekki hem cinsellik hemde normal muhabbetleri var .bu daha da beter.
hani yine affı olmazdi ama belki sürekli baska başka kadınlarla birlikte olsa hayat kadınları ile olsa bir ihtimal derdiniz ki cinsellik için yapmış. Adam resmen normal birisiyle hem muhabbet ediyor hem cinsellik yaşıyor. aldatmanin dibini yaşamış yani. belki de kızı da kandirdi o kıza sarkti.sizinle olan sorunlarını kıza anlattı belki .kıza epey saydk bende dahil ama olaylar o kadar değişik bir hal aldı ki artık farklı bir durum da olmuş olabilir diyorum.

Arayan kim programını indir bak
Oralar çoktan geçildi
Evet eşi konu sahibini aldatıyormuş avm deki kızla
' 1 yıldır sadece yazıştık, kurtar beni ' diyormuş kocası açıklama olarak
Konu sahibi didikleyince
İkinci bir açıklama gelmiş ' vajinismus olduğundan dışarı yöneldim ' gibi
Şimdi muamma olan bir durum var cinsellik yaşanmış mı sadece mesajlaşma mı diye
Ama artık bi önemi yok bence, herşeyi atın çöpe gitsin
5 yıl öncesine dönsün herkes

A akasya-06 neden cevap vermiyorsun sorulara?
tedaviyi denedin mi,çabalama var mı? nedne konunun başında yazmadın bu sorununu.bu bana snein öenmesemediğini çağrıştırıyor..evliliğimizde srounyoktu şahaneydi demiştin ya..ufak bi detay atladım vajiyim ben demek,küüçk görmektir..
sorunun büyüklüğünün farkında değil misin?

Bu konu bana gercek gibi gelmiyor ya. Simdi bana kizacaksiniz belki ama, son donemlerde medyaya yansiyan bir kac konu oldu. Onun hemen sonrasinda boyle bir konu geldi. Ustelik konu sahibi, her yeni mesajinda yeni birsey atiyor ortaya. Senaryo sizin yazdiklarinizla parelel sekilde ilerledi. Bunlar beni dusunduruyor acikcasi. Gercekten ciddi anlamda, nabiz olcmek icin acilmis, bir konu gibi geliyor. Neden bilmiyorum ama. Umarim dogru da degildir yani.

Back
X