• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Kız bir mağazada çalışıyor, birgün eşimle gittik, laf lafı açtı, biraz kaynaştık, masum da bir kıza benziyordu. Sonra kız beni face den ekledi. Ama telefon numaralarımızı vermedik birbirimize. Eşim hangi ara aldıysa bilmiyorum artık

Kız sizi faceden ekleyip oradan eşinizi eklemeden mesajlaşmaya başlamıştır belkide. Yani ona ulaşmak için sizi eklemistir.

Zamanında bana da benzer bir olay olmuştu. Eşimin sadece ismen bildigim bir arkadaşı benim facrbookta ki resimlerime çok yakisiyosunuz bilmem ne diye yorumlar yapmaya başlamıştı. Hemen eşime dedim bu kiz sana yazıyor mu diye. Nerden anladın dedi. Hem yazıyo hem de vicdan mi yapıyor nedir anlamadim.

Kız benim çalıştığım meslekle ilgileniyordu, bana onunla ilgili sorular sordu, arada size soru sormak için face den ekleyebilir miyim dedi, ben de ismimi söyledim
waow kız cok uyanıkmıs esini tanıyorsa seni faceden ekleyip oradan takip etcek hayatınızı ne yapıyor ne ediyor mutlumusunız ilişkiniz nasıl eşin sana değer veriyormu.korktum valla inşallah kötü seyler çıkmaz

Kızlar dua edin düşündüğüm gibi olmasın. O sadece eşim değil; arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım.. Dalsız yaprak gibi kalırım ben, affedemeyecek de.. Dua edin çok....,

Canım benim kıyamam. İnşallah sucsuzdur inşallah affedilmeyecek hiç birşey olmamıştır, inşallah sonu tatlıya bağlanır. Bu dedektiflikler de ilerde komik bir anı olarak hatirlanir.

Şimdi ne yapıcam ben? Hemen belli etmek istemiyorum çünkü bir bahane ıyduracaktır. Nasıl anlarım neler olduğunu??
Allahım bana yardım et...,
Merhaba canısı deseydin töbe ya
Kayıtlı değil ama yazışıyorlar mı diyorsun
Direk canım dediğine göre var gibi bişeyler maalesef

Telefonuna kim arıyor programını yüklersen kim aradığını sorgularsın.

Kızın ekleme sebebi eşinize göz koymuş ve evlilik durumunuzu oradan takip etme isteği olabilir. Soruları olsa tel.den sorar Face ne alaka?
Yalnız şu da var. Eşinizle bu kızın arasında bişey varsa, o cep telefonu ortada olmaz, yatağının yanında olurdu.
Numara alma olayı da siz yokken gidilmiş ve alınmış. Ne kadar çelişkili bir durum ?!!

Çay demleyecektim de saate bakmak için cart curt kıvıracağına açık açık söylesene kocamın telefonunu karıştırdım diye...

Kız merhaba canım demiş, ötesi var mı? İlişkileri olduğu apaçık belli. Uyanık kocan numarayı kaydetmemiş ki, yakalanırsa yanlış mesaj gelmiş herhalde diyip kıvırabilsin. Kızın kim olduğunu da biliyorsun. Bundan sonrası kocanın seni ikna edip kandırabilitesine bağlı...Kolay gelsin.

Çay demleyecektim de saate bakmak için cart curt kıvıracağına açık açık söylesene kocamın telefonunu karıştırdım diye...

Kız merhaba canım demiş, ötesi var mı? İlişkileri olduğu apaçık belli. Uyanık kocan numarayı kaydetmemiş ki, yakalanırsa yanlış mesaj gelmiş herhalde diyip kıvırabilsin. Kızın kim olduğunu da biliyorsun. Bundan sonrası kocanın seni ikna edip kandırabilitesine bağlı...Kolay gelsin.

Neden böyle sert bir üslup kullaniyorsunuz?

Konu Sahibi ben değilim ama cidden merak ettim.

Benim çalıştığım alanda bir birimde memur olmak istiyormuş, okuyormuş kız aynı zamanda. o zaman gerçekten samimi duygularla hareket ettiğini düşünüyorum, sonradan niyeti bozmuş olabilir.
artık öğrendim ki kimse bizim gibi iyiniiyetli değil.şu durumda bile böylesiniz..
belki de kadın kocanızı beğendiği ve ulaşmak istediği için sizden bilgileri aldı.böyle cin fikirli pislik kadın çok ne yazık ki.
peki size hiç face den yazdı mı işinizle alakalı ? hani demişti ya sorcağım şeyler olur diye?

Ne kadar güzel moral veriyorsun konu sahibine. Elestirecek bisey bulamadin sacma sapan biseyi öne atiyorsun. Bazen bu uyeler de kendilerini acayip komik duruma dusuruyorlar yaa hakkaten

Online işlemleri boş verin, artık Whatsapp üzerinden hem mesajlaşılıyor hem de konuşuluyor. Kim ne yapsın SMS'i? Eşiniz normalde nasıl bir insan? Benim eşim yapı gereği insanlarla çok samimi olmaz. AVM'de çalışan (arada samimiyet olmaması anlamında söylüyorum) bir kadın eşime "Merhaba canım" diye mesaj atarsa kesin aldatıyordur diye düşünürüm -öyle canımlar filan çok ekstremdir onun için çünkü. Ama mesela günlük hayatında çok canım-cicim olan arkadaşlarım da var; eğer eşiniz öyle biriyse belki bir şey yoktur. Yalnız bu kızla neden samimi olup numara değiş-tokuşu yaptılar; o da bir soru işareti.
Eşim sosyal bir insan, bir yere girdiğimizde hemen insanlarla kaynaşır. mağazalarda çalışanların yaka kartı varsa direkt isimleriyle konuşur, samimi olur insanlarla.

bence eşin seni aldatıyorsa o mağazaya gitmeden öncesinde başlamıştır aldatmaya... genelde duyarız ya aldattığı kadınla evdekini arkadaş yapar o erkek müsveddeleri.

Telefonun genel ayarlar bölümünde iclouds a gir, ordaki maili kontrol et, belki eski mesajlar gelebilir. yine orada i cloudsta belgeler ve veriler seçeneğinin altında whatsupp ı yedeklemeye al. Birde whatsapp ta aramalara bak o da fAVORİLER sekmesinin yanında SON ARAMALAR da.. buralara bakmanı öneririm.

ve son olarakta whatsapp ın ayarlarını şu şekile getir; ayarlar/sohbetler ve aramalar/ sohbet yedeğini günlük yedekle seçeneğini işaretle.

İNŞALLAH HİÇBİR ŞEY OLMAZ SEN TEDBİRİNİ AL İÇİNİ FERAH TUT.

ben böyle birşey görmedim :KK57::KK57::KK57: Maşallah kız bu ne bilgi böyle

Konu sahibi, belki kiz kocanizi takinti yapti ve onu taciz ediyor bilemeyiz. Siz sessiz kalin ve takipte olun. Elinize gecen her ayrintinin bir ornegini alin mesela mesajlarin ekran goruntusu vs.. Ne varsa toplayin. Ilerde olumsuz bir durumla karsilasinca cok isinize yarayacak.

Üşenmedim bu uykusuzlukta konu sahibinin her yorumunu okudum
Canım demesinden bile belli ki bir muhabbetleri var
Avm ye hepimiz gidiyoruz da kocanın ki sıklaşmış ve ordan bir görevli olmasına kadar numaralaşmaya kadar gitmiş iş
Durum belli, eşelersen de bulacaksın
Boşanırım diyosan eşele, yoksa elleme
Bence boşan her yere gidilir her zaman alışveriş yapılır ömür boyu acaba bugün hangi satış elemanıyla telefonlaşıyo ( belki de fazlası da vardır bilemiyorum ) yaşanmaz

Eşim sosyal bir insan, bir yere girdiğimizde hemen insanlarla kaynaşır. mağazalarda çalışanların yaka kartı varsa direkt isimleriyle konuşur, samimi olur insanlarla.

peki siz bu durum karşısında nasıl bir yol izlemeye karar verdiniz ? bir planınız var mı ?

Back
X