• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

İşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.
O yüzden eşinde suçlu diyorum
Sana gelse sen şaşırıp paylaşmaz mıydın eşinle ' Aaa avm deki kız numaramı nerden bulmuş ? ' gibi

Şaşkınlıkla okudum. Kız resmen iş konusunu bahane etmiş bence. Artık oradan eşinize ulaştı herhalde...

Ama eşiniz karşılık verdi mi vermedi mî bilemedim. Belki kız rahatsız ediyor ama eşiniz olaya sizin karışmanızı istemediği için birşey dememiştir. Numarayı da mağazada istiyorlar sonuçta, fatura için vs.
Bu ihtimali de düşünmedim değil, zaten şu an kesin bir yargıda bulunmak istemiyorum. Akl-ı selim hareket etmek zorundayım, eğer bir şey varsa Rabbim gösterir inşallah bana.

İşin garibi de o, mesaj eşime yanlışlıkla gelse bana 'canım bana bilmediğim bir numara yazmış, kim ki bu' gibi bir tepki vermesi gerekmez mi? Hiçbir şey söylemedi.
üzülerek belirtiyorumki o zaman bu işin içinde baya bit yeniği var
eşinizin face şifresini elegeçirme fırsatnz var mı

kadın numarasını vermemiş ki facesini vermiş​

evet.numarasini vermemis.ama.mağazada alışveriş yapmışlar ya fatura.kesmek.için numara istediyse.onu konu.sahibinin numarası.sanmış.olabilir belki.diye.dedim

Konu sahibi sandı diyosun yani ?
Eee facede zaten eklemiş laızm olursa bişey sorarım diye ama sonra hiç yazmamış
Ordan merhaba canım deseymiş
yok konu sahibi sandı.demiyorum mağazada kız sanmış.olabilir diyorum evet çok iyi.düşünmeye çalışıyorum ama ihtimal ışte

gece yarısı mı soracağını soracak? konu sahibini de üzmek istemiyorum ama... adamı suçlu ilan ettim hemen ama neresinden tutsam elimde kaldı...
tam gece yarısı değilmiş saat 9.muş

o ihtimal çok yaş bence.. ilk defa telefonuna msj atacagn kişiye merhaba canım mı dersin merhaba ben şu şu şurdan tanışıyoruz hatırlarsan beni bişeyler sorucaktım o yüzden seni rahatsz ettm dersin
haklısın arkadaşım.önce.kendi tanıması.lazimdi kadının numarası

benim eşim rahat bir insandır . bu yüzden önemsemez o tip şeyleri.1 kere olan bir şeyse yanlışlıkla gelmiş der mesajı siler bana da hiçbi şey söylemezdi bence

benim eşim rahat bir insandır . bu yüzden önemsemez o tip şeyleri.1 kere olan bir şeyse yanlışlıkla gelmiş der mesajı siler bana da hiçbi şey söylemezdi bence
Aslında benimki de rahat bir insan. Bir de aklıma şu geldi, eşim bazen çıkar yürüyüş yapar akşamları, çıkarken telefonu evde bırakır. Şüphelendiğim gibi bir durum olsa telefonu neden evde bıraksın..

ya bence kızla konu sahibinin arasında bi şeyler olsa kız merhaba diye başlamazdı diye düşünüyorum.kız adamı tavlamak için mesaj atmış olabilir gibime geldi

Bana da öyle geldi. Bir de telefonunda şifre yoksa veya şifreyi konu sahibi biliyorsa sevgiliye whatsApp dan yazışma yapmak hiç akıllıca değil nitekim bu şekilde yakalanma ihtimali yüksek.

Akşam vakti whatsApp dan Merhaba canım demek. Karın bizi yakalasın demek gibi bişey

Belki kız taciz ediyo olabilir. Engellenen numara var mı ona bakmak lazım.

WhatsApp mesajlarının içeriğine ulaşman lazım. Benim esimde iph.. var. İclouda falan kesin yedekleme vs vardır. Araştırıp buraya yazacağım. Bir de whatsApp dışında başka mesajlaşma uygulamaları var mı telefonda pek bilinmeyen gibi onları da bir incele derim ben.

Yukarda biri yazmış zaten. İclouda yedekle sonra aldatır aldatmadigindan emin olabilirsin.

Şaşkınlıkla okudum. Kız resmen iş konusunu bahane etmiş bence. Artık oradan eşinize ulaştı herhalde...

Ama eşiniz karşılık verdi mi vermedi mî bilemedim. Belki kız rahatsız ediyor ama eşiniz olaya sizin karışmanızı istemediği için birşey dememiştir. Numarayı da mağazada istiyorlar sonuçta, fatura için vs.
ama kız rahatsız ediyorduysa numara engelleme artık her telefonda bulunan bir özellik o_O

şunu yapabilirsin
whatsap mesajlarını bilgisayardan da takip edebilir yazabilirsin
google chrome tarayıcı yoksa bilgisayarına kur.
chrome ile http://web.whatsapp.com a gir
sonra eşinin cep telefonundan whatsapp açıkken sol alttaki tuştan whatsapp web e tıkla
karekod okuyucu açılacak o okuyucuyla chrome daki karekodu okut
sonra her gelen mesajı bilgisayardan okuyabilirsin.
Bilgisayarının sesini kıs...
Boyle bisey var mi sahiden?
:KK57:

benim kafam çok karıştı :KK43::KK43: zaman göstericek gerçekleri

Boyle bisey var mi sahiden?
:KK57:
Deneyip görebilirsin. Ama sadece google chrome tarayıcıyla oluyor yanlış bilmiyorsam
Çok bilinmiyor ama mümkün
google chrome aç
http://web.whatsapp.com
gir
telefonunda whatsapp ı aç
sol alt tuşa tıkla
açılan menüden whatsapp web i seç
karekod okuyucu açılacaktır
google chrome daki karekodunu göster
bu kadar....

Watsappa ekleyip hem fotoğrafını hem de ismini görebilme şansın var, öncelikle bunu dene. Daha sonra da ara, anketör gibi veya yanlış aramış pozuna yat.

Back
X