Şüpheden boğulmak üzereyim

Öncelikle sakin ol kendini kaybetme. Seni çok iyi anlıyorum ben bile son yazdığını okurken kötü oldum. Bu yazışmaları hrmen kaydet bi dosyaya acil

Bak arkadasım belki işine yarar buldum ""WhatsApp üzerinde yapmış olduğunuz tüm konuşmalar ve diğer aktiviteler SD kartınız üzerinde otomatik olarak yedeklenir. Bu nedenle her ne kadar uygulama üzerinden mesajlaşmalarınızı silmiş olsanız da WhatsApp üzerinde silmiş olduğunuz tüm mesajlaşmalara tekrar ulaşılabilir. Buradan yola çıkarak arkadaşlarınızın silmiş olduğunu düşündüğü mesajları bir şekilde ele geçirebilir veya aynı şekilde sildiğinizi düşündüğünüz mesajların başkaları tarafından ele geçirilmiş olması gerçeğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bu noktada bilmeniz gereken en önemli şey WhatsApp'ın sadece son bir haftalık konuşma geçmişini yedeklediğidir. Daha önceki konuşmaları maalesef geri getirme şansınız bulunmuyor. Son yedek dosyası üzerinde yer alan konuşmaları geri getirmek için öncelikle akıllı telefon üzerinden WhatsApp'ı kaldırmalısınız. Ardından hafıza kartı üzerinde WhatsApp - Databases klasörü altında yer alan msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt dosyasının adını msgstore.db.crypt olarak değiştirin. Son olarak WhatsApp'ı Google Play üzerinden tekrar indirerek Android cihazınız üzerine kurun. Uygulamayı ilk kez çalıştırdığınız sırada yedekleri yükleyin seçeneği sayesinde son bir haftalık konuşmaları geri yükleyerek mesajlaşmalara tekrar ulaşabilirsiniz.

Onu yaptı zaten. Ben tarif ettim.Web üzerinden takip etmesi zor zaten büyük ihtimalle gündüzleri konuşuyorlardır öyle bir şey varsa. Telinde kayıtlı bile değil nasıl takip edecek ki. En iyisi bu paylaştığınız şekilde yapması.

Ya tlfn olsa ekran görüntüsünü cek diyecegmde pc den giriyosun sanirim cikti alma sansin varsa hemn cikti al
Suan burdan esine cok söyleyecegm seyler var amma velakin ban yeme cekincem olmasa ah ulan ahh cinnet geldi gece gece

Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....

başından beri takip ediyordum konuyu ve bunu hiç beklemiyordum açıkçası..
sakin olmaya çalışın lütfen yazışmaları eşiniz silmeden kaydedin mutlaka..

Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....

Nee :KK57: once elmaliturtamin konusu simdi seninki. Yapmaz denilebilecek, herseyi ortada olan adamlar.. saka gibi

Allah kahretsin ikisini.de! Yapacağın şey belli yazismalari.kaydet.elinde belgen olsun en.kısa zamanda o şerefsize dava.aç ve.kurtul donuna.kadar.al görsün aşkımı bebegimi it herif bi.de.Allah.yuvamizi bozmasınlar bilmemneler lanet.olsun o.or.. Da rezil et.iş yerinde Allah kahretsin ya.kahretsinn

Arkadaşım bugün gördüm konunu okudum dua da ettim inşallah yoktur diye mesajini gorunce benim bile elim ayagima dolasti.konusmayi ilk kim başlattı bugun eşin mi yazdi. Boyle bi durumda sakin kalabilmek zor ama önemli soğuk kanli olman lazim malesef ki şimdi. :KK17:

Inan cok uzuldum durumuna ama konuyu bastan okudugumuzda az cok belliydi gidisat. Esin de o yazistigi kiz da birbirinden karaktersizmis. Sakin kalmaya calis. Bnlarin olmasini hakedecek bisey yapmadin eminim. Kimse biyle biseyi hakedenez zaten. Su an en akilli is sakin kalip kendini hirpalamamak.

Onu yaptı zaten. Ben tarif ettim.Web üzerinden takip etmesi zor zaten büyük ihtimalle gündüzleri konuşuyorlardır öyle bir şey varsa. Telinde kayıtlı bile değil nasıl takip edecek ki. En iyisi bu paylaştığınız şekilde yapması.

Kizla sevgiliymis adam :KK57:

Kızlar şimdi konuşayım mı, biraz daha mı bekleyim?
Beynim uyuştu sanki.. Fırtına öncesi sessizlikteyim

Back
X