Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak arkadasım belki işine yarar buldum ""WhatsApp üzerinde yapmış olduğunuz tüm konuşmalar ve diğer aktiviteler SD kartınız üzerinde otomatik olarak yedeklenir. Bu nedenle her ne kadar uygulama üzerinden mesajlaşmalarınızı silmiş olsanız da WhatsApp üzerinde silmiş olduğunuz tüm mesajlaşmalara tekrar ulaşılabilir. Buradan yola çıkarak arkadaşlarınızın silmiş olduğunu düşündüğü mesajları bir şekilde ele geçirebilir veya aynı şekilde sildiğinizi düşündüğünüz mesajların başkaları tarafından ele geçirilmiş olması gerçeğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bu noktada bilmeniz gereken en önemli şey WhatsApp'ın sadece son bir haftalık konuşma geçmişini yedeklediğidir. Daha önceki konuşmaları maalesef geri getirme şansınız bulunmuyor. Son yedek dosyası üzerinde yer alan konuşmaları geri getirmek için öncelikle akıllı telefon üzerinden WhatsApp'ı kaldırmalısınız. Ardından hafıza kartı üzerinde WhatsApp - Databases klasörü altında yer alan msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt dosyasının adını msgstore.db.crypt olarak değiştirin. Son olarak WhatsApp'ı Google Play üzerinden tekrar indirerek Android cihazınız üzerine kurun. Uygulamayı ilk kez çalıştırdığınız sırada yedekleri yükleyin seçeneği sayesinde son bir haftalık konuşmaları geri yükleyerek mesajlaşmalara tekrar ulaşabilirsiniz.
Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
off bende beklemiyordumbaşından beri takip ediyordum konuyu ve bunu hiç beklemiyordum açıkçası..
sakin olmaya çalışın lütfen yazışmaları eşiniz silmeden kaydedin mutlaka..
Onu yaptı zaten. Ben tarif ettim.Web üzerinden takip etmesi zor zaten büyük ihtimalle gündüzleri konuşuyorlardır öyle bir şey varsa. Telinde kayıtlı bile değil nasıl takip edecek ki. En iyisi bu paylaştığınız şekilde yapması.
Kizla sevgiliymis adam![]()
Kızlar şimdi konuşayım mı, biraz daha mı bekleyim?
Beynim uyuştu sanki.. Fırtına öncesi sessizlikteyim
Su an samimi konustuk ama arkadasiz derse? Affetmek zorunda kalirsiniz, iciniz icinizi yer. Az sabredin.Kızlar şimdi konuşayım mı, biraz daha mı bekleyim?
Beynim uyuştu sanki.. Fırtına öncesi sessizlikteyim