Şüpheden boğulmak üzereyim

Çok üzüldüm...
Sakin ol canım...
Baştan beri takip ettim , beklemiyordum bu sonucu ,hatta bir kaç arkadaşa da abartıyorsunuz çıkmaz bişey demiştimmm ...

bekleyecek ne var ki,, sanırım ben de aklı selim düşünmüyorum

Bence sakin ve takipte kalin biraz daha.

Onu yaptı zaten. Ben tarif ettim.Web üzerinden takip etmesi zor zaten büyük ihtimalle gündüzleri konuşuyorlardır öyle bir şey varsa. Telinde kayıtlı bile değil nasıl takip edecek ki. En iyisi bu paylaştığınız şekilde yapması.

Bunu yapabilse herbirsey Çıkar zaten ya gece büyük ihtimalle konuşma olmuyordur ay yoktur inşallah oyle bir şey de...

Ya aşkım Can'ım dedikten sonra daha ne bekleyecek basmayımı sonuçta oda onun esi gitsin konuşsun artık ucu daha çok kaçmadan :(

Sakin olmalısın. Eğer öyle bir şey varsa kabul etmeyecektir zaten. Büyük ihtimalle yanlışlık olmuş, bende kayıtlı bile değil diyecek. Biraz daha bekle bence en son çare konuş. Önce şu seçenekleri değerlendir.

Bence hemen o adamn yanına gidin aşkım yarin avmye gidelim, o kızın çalıştığı magazanij da ismjni soyleyin oraya ugrayalim deyin. Ve hemen bilgisayara gecin. Bakalm ne konusacaklar. Gercektne arkadasca mi yoksa sevgili gibi mi A akasya-06

Az daha bekle derim.konusmalari okumak canini yakacaktir ama ne kadar beklerseniz o kadar iyi olur görüselm derlerse felan orda belgelerle yüzüne vurursn ikisininde

inkar eder kesinlikle zaten. ama beklemek kolay değil ki,, yarın konuşun olmadı, bakın yarın da konuşacaklar mı ona göre.

bu arada konuşmalarını yine sildi mi?

Back
X