Şüpheden boğulmak üzereyim

Bunu yapabilse herbirsey Çıkar zaten ya gece büyük ihtimalle konuşma olmuyordur ay yoktur inşallah oyle bir şey de...

Biz bu yöntemle arkadaşımın sevgilisinin foyasını çıkardık ortaya. Kendinden 10 yaş büyük uzaktan akrabam dediği kişi çıktı. Şok olduk kendi tabiri ile seks arkadaşı olan kadını benim arkadaşımla tanıştırmış. İşle alakalı bir mevzu yüzünden. Erkekler rezil.. Kızın yanında kadına abla abla diyormuş düşün.

Bekleyin biraz daha ne kadar zor olsada.
Şuan kıvırmak için imkanı var gibi duruyor .
Arkadaştık falan dese birdaha biryere varamazsınız güvenemezsinizde.
Az daha takip edin konuşmalarıda yedekleyin

Valla konu sahibini kutluyorum. Ben asla bu kadar dayanamazdım. Zaten kendimi nekadar zorlarsam belli etmemek için yinede olmaz yüzümden anlardı bişeyler olduğunu. Umarım umduğumuz değildir. Eğer öyleyse lanet olsun erkek milletine. Soğuttular iyice kendilerinden doyumsuzlar

Aralarinda birsey olmasa bile ne o öyle avm de tanistigi kizla mesajlasmalar, ne ara degisti bunlar numaralari? Sorular cok valla..
Burdan akil verip bekle demesi kolay, ben bile öyle diyorum ama basima gelse suan esimin girtlagindaydim eminim.

Eğer görüştüklerini bizzat gözünüzle görüp şahitinizde olursa boşanma için tazminat alırsınız önemli kısmısa o kızda tazminat ödemj zorunda kalır. Böyle bi yada çıkmıştı yanlış hatrlamıyorsam.

Ya arkadaşlar takip ediyorm bu konuyu da watshapp web falan dediniz bnde girdim baktım watsahpp webe tıkladım

Giriş yapılan bilgisayarlar diye bölümün altında bi cihaz ismi var . Yani şimdi bn takip mi ediliyorm birisi tarafından :KK57:

Az daha bekle derim.konusmalari okumak canini yakacaktir ama ne kadar beklerseniz o kadar iyi olur görüselm derlerse felan orda belgelerle yüzüne vurursn ikisininde
Diyelimki bastı yüzüne vurdu vs sonra nolacak yani şuan giden güveni belki şu aşamada geri dönüş yapabilir eside belki güzel açıklar ama işin o noktaya gelmesine müsade ederse sonu net olur hiçbirşeyde eskisi gibi olmaz

Diyelimki bastı yüzüne vurdu vs sonra nolacak yani şuan giden güveni belki şu aşamada geri dönüş yapabilir eside belki güzel açıklar ama işin o noktaya gelmesine müsade ederse sonu net olur hiçbirşeyde eskisi gibi olmaz

kandırılmasına göz yumsun yani bu mudur?

Ya arkadaşlar takip ediyorm bu konuyu da watshapp web falan dediniz bnde girdim baktım watsahpp webe tıkladım

Giriş yapılan bilgisayarlar diye bölümün altında bi cihaz ismi var . Yani şimdi bn takip mi ediliyorm birisi tarafından :KK57:

Bu durumda evet biri girmis

Bence biraz daha takipte kal kıza ne diyor boşanmak üzereyim falan mı diyor acaba buluşuyorlar mı bunları öğrenirsin yok beklemezsen adam seni bir ihtimal kandırır.. Biliyorum dayanmak zor bunlara katlanmak ama bi yerde uyuşuyor insan acının fazlasını hissetmiyor daha ne kadar yakabilir ki canını bu saatten sonra aşkımda bir Can'ım da.. Off offf içime işledi ne insanlar var bu hayatta bir de mesleğinizi merak etmiş yüzsüz bu aralar kk da böyle konular çoğaldı aşağılıklar arttı demek off ki ne off...

Delil toplamak adına sabredip birlikte basmayı beklemek çok zor. Eğer konu sahibi yeterince dayanıklı olduğunuzu düşünüyorsanız bekleyin. Pişman olacak hiçbir adım atmayın. İnsan kestiremiyor, belki gözüm döner direk hesap sorardım, belki mahvetmek isteyip beklerdim. Allah yardımcınız olsun..

Back
X