- 18 Temmuz 2015
- 61
- 37
- 8
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldatmanın normal şartı olmaz. sorun varsa işin içinden çıkamıyorsan ki sorunun ne olduğu önemli değil, karını yada kocanı alırsın karşına bak dersin bu evlilik böyle gitmiyor. olmuyor ,yapamıyorum. yanlışlar içine girmekte istemiyorum. o yüzden ayrılmak en doğrusuu.Adamı haklı bulmuyorum ki. Yani demek istediğim zaten bu evlilik hiç bir zaman tam bir evlilik olmamış ki. Adam suçlu amenna ama adam normal şartlar altında aldatmamış demek istiyorum. Belki her şey gerçekten süper olsaydı adam o zamanda aldatacaktı. ama ikisi bir değil şu an benim gözümde. Ve bu cinsiyetçi bir yaklaşım değil emin olun.
Konu sahibi sen bu adamı affedeceksin yer yapıyorsun kadesaya katılıyorum,adama karşı ezik hissediyorsun kendini,seks yapmıyoruz adam haklı diyorsun belki içten içe,ama bak burda bir çelişki var adam senin vajinismusuna atıfta bulunuyor ama kızla cinsellik yaşamadım diyo, kızda ne arıyordu peki sadece ilgi mi, sen ilgisiz miydin? Sanmam, sen sevişmiyodun onunla sevişti işte
5 yıllık bi evlilik. bi ara çaba gösterip, sonra ümitsizliğe kapılanlardanım maalesef, ara ara denemelerimiz oldu; ama gerçekleşmeyince eşimde hayal kırıklığı bariz oluyordu. çok üzülüyordu ama bana hakaret etmedi, beni rencide etmedi, cinsellik dışında her şey iyi devam etti. daha doğrusu etmemiş, onu gördüm.
Doktora gidin ve unutun olanlari. 5 sene beklemis simdide size yardim edecek ve asacaksiniz tum bunlari. Benim tavsiyem budur..5 yıllık bi evlilik. bi ara çaba gösterip, sonra ümitsizliğe kapılanlardanım maalesef, ara ara denemelerimiz oldu; ama gerçekleşmeyince eşimde hayal kırıklığı bariz oluyordu. çok üzülüyordu ama bana hakaret etmedi, beni rencide etmedi, cinsellik dışında her şey iyi devam etti. daha doğrusu etmemiş, onu gördüm.
5 yıllık bi evlilik. bi ara çaba gösterip, sonra ümitsizliğe kapılanlardanım maalesef, ara ara denemelerimiz oldu; ama gerçekleşmeyince eşimde hayal kırıklığı bariz oluyordu. çok üzülüyordu ama bana hakaret etmedi, beni rencide etmedi, cinsellik dışında her şey iyi devam etti. daha doğrusu etmemiş, onu gördüm.
5 yildir evlisin ve sen simdi, kizmisin ?5 yıllık bi evlilik. bi ara çaba gösterip, sonra ümitsizliğe kapılanlardanım maalesef, ara ara denemelerimiz oldu; ama gerçekleşmeyince eşimde hayal kırıklığı bariz oluyordu. çok üzülüyordu ama bana hakaret etmedi, beni rencide etmedi, cinsellik dışında her şey iyi devam etti. daha doğrusu etmemiş, onu gördüm.
yapacak adama kılıf da çok mazeret de şekerim boşuna üzme kendini....Duyanda seks yapabilen kadınlar aldatılmıyo zanneder
tedavi görmediniz mi ? 5 senedir kardeş gibi mi yaşıyorsunuz yani?5 yıllık bi evlilik. bi ara çaba gösterip, sonra ümitsizliğe kapılanlardanım maalesef, ara ara denemelerimiz oldu; ama gerçekleşmeyince eşimde hayal kırıklığı bariz oluyordu. çok üzülüyordu ama bana hakaret etmedi, beni rencide etmedi, cinsellik dışında her şey iyi devam etti. daha doğrusu etmemiş, onu gördüm.
5 yıl evet uzun bir süre ama aldatmayı haklı kılmaz5 yıllık bi evlilik. bi ara çaba gösterip, sonra ümitsizliğe kapılanlardanım maalesef, ara ara denemelerimiz oldu; ama gerçekleşmeyince eşimde hayal kırıklığı bariz oluyordu. çok üzülüyordu ama bana hakaret etmedi, beni rencide etmedi, cinsellik dışında her şey iyi devam etti. daha doğrusu etmemiş, onu gördüm.
burda konu bile açtyılar hatırlarsan..adam iktidarsız tedavi oluyor ama ilaçları devamlı kullanaması lazım..çocuk yapıyor,ilacı bırakıyor...1 seferde tamam diyor gerisi yok..valla kadına boşan dedim,adamın çabası yok çünkü..Atıyorum eşim iktidarsız, doktora gidip tedavi olması elinden geleni yapması ayrı şey, umursamaması ayrı şey, hangisi oldu sizde? Ha tedavi olursun 2 3 5 neyse o kadar sene sürer ama korkuyorum diyip çekilmek olmaz
burda konu bile açtyılar hatırlarsan..adam iktidarsız tedavi oluyor ama ilaçları devamlı kullanaması lazım..çocuk yapıyor,ilacı bırakıyor...1 seferde tamam diyor gerisi yok..valla kadına boşan dedim,adamın çabası yok çünkü..