- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
5 sene manuel çalışacak değiller ya..ne önemi var tedavi olup,çzöüm bulup sevişemedikten sonra?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 sene manuel çalışacak değiller ya..ne önemi var tedavi olup,çzöüm bulup sevişemedikten sonra?
Konu sahibi sen bu adamı affedeceksin yer yapıyorsun kadesaya katılıyorum,adama karşı ezik hissediyorsun kendini,seks yapmıyoruz adam haklı diyorsun belki içten içe,ama bak burda bir çelişki var adam senin vajinismusuna atıfta bulunuyor ama kızla cinsellik yaşamadım diyo, kızda ne arıyordu peki sadece ilgi mi, sen ilgisiz miydin? Sanmam, sen sevişmiyodun onunla sevişti işte
CİNSİYETÇİ YAKLAŞIYORSUNUZ DEMİYORUM. TAM BİR EVLİLİK OLMAMIŞ DEDİĞİNİZ İÇİN DİYORUM Kİ MADEM TAM DEĞİL BOŞANSIN.NİYE ALDATIYOR...Adamı haklı bulmuyorum ki. Yani demek istediğim zaten bu evlilik hiç bir zaman tam bir evlilik olmamış ki. Adam suçlu amenna ama adam normal şartlar altında aldatmamış demek istiyorum. Belki her şey gerçekten süper olsaydı adam o zamanda aldatacaktı. ama ikisi bir değil şu an benim gözümde. Ve bu cinsiyetçi bir yaklaşım değil emin olun.
Bence 1 yıldır ayakta uyutması daha acımasızcaArkadaşlar,
5 yıldır cinsellik olmayan ve bu çabalardan yılmış yıpranmış iki birey var bu konuda.
Bu durum sadece kadını değil eşinide etkiler.
Bütünlük bunu gerektir.
Cinsellik yaşanmıyorsa aldatmasaydı boşansaydı gibi yorumlara çok katılamıyorum,
düşünsenize konu sahibi çabalıyor çabalıyor ama olmuyor.
Eşi çıkıp kusura bakma ben ayrılıyorum çünkü seninle sevişemiyorum diyor.
Çok acımasızca değil mi? 5 yıl boyunca çırpınmış, başarısız olmuş, yıpranmış fakat taraflardan birinin ne gidebildigi ne de kalabildigi bir evlilik görüyorum ben konuda.
konu sahibi ne düşünüyor.