supheleniyorum acaba aldatiyormu

Kimsenin ne yasadigini nerden bileceksin anlamiyorum ne kadar kolay konusuyorsunuz bu ülkede bosanma davasi acti diye öldürülen onca kadin var ne mutlu size ki güvendiginiz seyler var maddiyat gibi aile destegi gibi bazilarinda yok bunlar hayat herkese esit davranmiyo
elimde diplomam var bayanlarinbir kere zihniyeti degismesi lazim. koca diye can atmicaklar okum meslek diye can atip öyle evlencekler. üstelik hangi erkek aldatmaga göz yumarda bayanlar yapiYor bunu? burda aaa aldatiliyorum ne yapsam diye konu acmak sacma.... yapilcak sey belli ya susup
cekersin yada bosanirsin. ki konu sahibi asla bosanmaz kendini kandiriyoe okadar

Hiçbir erkek evlenince veya çocuk olunca değişmez, bağlılığı artmaz.
Öyle düşünen kendini kandırır, model ortadadır konu sahibi görmek istememiştir gerçeği.
Vah yavrum olacak ben şu karı kız işlerini bırakayım demez karakteri bozuksa.
aynen öYle

Hiçbir erkek evlenince veya çocuk olunca değişmez, bağlılığı artmaz.
Öyle düşünen kendini kandırır, model ortadadır konu sahibi görmek istememiştir gerçeği.
Vah yavrum olacak ben şu karı kız işlerini bırakayım demez karakteri bozuksa.

Ne alaka ya
Bizim ilk sorunlar kizim dunyaya geldiginde basladi boyle birsey asla dusunmedim..cocuklari cok seviyor aile olmayi seviyorum maddi imkanim olsa yurttan cocuk alip tum sevgi ve sekatimle buyuturdum bende boyle biriym herkes ayni olmiyor

Ne alaka ya
Bizim ilk sorunlar kizim dunyaya geldiginde basladi boyle birsey asla dusunmedim..cocuklari cok seviyor aile olmayi seviyorum maddi imkanim olsa yurttan cocuk alip tum sevgi ve sekatimle buyuturdum bende boyle biriym herkes ayni olmiyor
Ben hanfendinin dediği şeye cevap verdim, size öyle düşündünüz demedim zaten.
Ama böyle sadakatsiz bir koca çocukla ödüllendirilmeyi haketmiyor onu söylüyorum.

Ne alaka ya
sen yazilan seyleri anlamiyorsun yada anlamak istemiyorsun. mesele cocuk sevgisi degim

Ben hanfendinin dediği şeye cevap verdim, size öyle düşündünüz demedim zaten.
Ama böyle sadakatsiz bir koca çocukla ödüllendirilmeyi haketmiyor onu söylüyorum.
mesele cocuk sevgisi degilki ztn yazilanlari dahi anlamiyor. madem seni aldattan kocani koriyacaksib konu sahibi konu acmanin bir anlami yoktu

Madem otelde çalışmak istiyor . Evine yakın bir yer bulabilirdi . Ayrıca İstanbulda birçok insan işlerinden eve gelebilmek için 2 saatten fazla yolda geçiriyorlar . Ben inanmadım eşinize ayrıca sizi terkedip aramayan , umursamayan , canı istedi mi gelen istedi mi giden bir eşe ne kadar güvenebilrsiniz ki hayatınızda . Bunlarda aldatılmak kadar önemli bence .

elimde diplomam var bayanlarinbir kere zihniyeti degismesi lazim. koca diye can atmicaklar okum meslek diye can atip öyle evlencekler. üstelik hangi erkek aldatmaga göz yumarda bayanlar yapiYor bunu? burda aaa aldatiliyorum ne yapsam diye konu acmak sacma.... yapilcak sey belli ya susup
cekersin yada bosanirsin. ki konu sahibi asla bosanmaz kendini kandiriyoe okadar
Bosansada bosanmsada kendi karari kadin hamile biraz daha ilimli olsaniz hamileyken insanin duygulari öyle farklidirki Ben hersey icin aglardim sacma sapan seylere kizardim bu kadinda hamile okudugu seyler canim yakmasin zaten yanmis

Cinsel performans arttirici ilaclar
Prezervatifler
Otelde kalip ayda bir eve gelme.
10 gunde 10 cm uzatan ilaclarin kutusunu bulsanda
Sen gene konduramazsin gibi geldi.
Adam s. Shopcu masallah

bu güclülük degil gücsüzlük. alırım cocugumu cekip giderim. herzaman dıyorum her bayanım elinde meslegı olacak . aşdatmayı boşver ya öşdü farz et yine kendı başına deveme edecektım. göz göre göre aldatmayı kabul etmek ve cocukları bahane etmek sacma.cogu maddıyattan kortugu ıcın

Maddiyat kismen dusunduruyor ama ustesinden gelemeyecrk biri degilim cok sukur.kendime gore planlarim var ve yillardir esime maddi destegim olmustur...memleketime gitsem oturcagim bir cok evim var ustelik cok masrafimda olmaz herseyimiz var orda ama ailemden kotu muamele gordugumden ve evliligimin bu hale gelmesinde annemi sucladigimdan gitmiyor kendime ait bir hayatin temelini attim bundan sonrasinda insasini yapicsm

Bosansada bosanmsada kendi karari kadin hamile biraz daha ilimli olsaniz hamileyken insanin duygulari öyle farklidirki Ben hersey icin aglardim sacma sapan seylere kizardim bu kadinda hamile okudugu seyler canim yakmasin zaten yanmis
oZaman höz göre göre devam etsin sif hamile diye;)

Kocami korugumu nerden cikardnz uretmeye devsmm derdi size kalmisti sanki
Kotu niyetinizi ispatlamak icin yanlis yer sectiniz

Sen istersen sil bu gönderiyi canini sıkiyorlar stres bebegine zararli yetmiyormus gibi stres in bir de buraya yazilan sacmaliklari okuma Allah cocuklarina uzun ömür versin Allah yardimcin olsun zor sevipte aldatilmak cok yakar ama teselliyi yavrularinda bul onlarin kokusu en büyük ask hayirli dogumlar dilerim

Senin msksadi ne egonumu yukseltiyorsun

Back
X