Şüpheleniyorum

Sadece ben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
32
34
3
27
Eşinizin telefonda internetten bi işler karıştırdığından şüphelenseniz ne yapardınız ?

Sizce neye bakıyor olabilir. Teknolojiden anlayan arkadaşlar size geçmişi nasıl bulabileceginizi yazar zaten ama siz neden supheleniyorsunuz.
Ben şuna inanmıyorum işte alışkanlık siliyorum falan filan.
Bizim ki de sürekli silerdi meğer maç sonuclarina bakıyormuş ve iddia oynuyormuş. Boşuna silmiyorlar yani

Mail şifresini biliyorsanız kendi telefonunuzdan ya da pc den acın nerelere ne zaman girmiş görebilirsiniz silmeden eş zamanlı takiple

aramız şu anda bozuk ve bana hiç eskisi gibi davranmıyor işten geldiğinde sürekli geçmişlerin hep temizliyor
Aranız uzun süreli bozuksa belki afedersiniz biseyler flan izliyordur görmenizi istemiyodur. Ama en iyi potansiyelini siz bilirsiniz kendine extra özenip evini ihmal edip size karşı merhameti azaldıysa zaman kötü maalesef belki dışarıya kaymış olabilir fikri

biz yeni evliyken gizli bir face açıp başkaları ile konuşmuştu gene aynı şeyden şüpheleniyorum

Şüphelenmenizi gerektirecek ne yapıyor?
Eve geç mi geliyor ?
Yada eve gelmemezlik mi yapıyor?
Telefonu elinden düşürmüyor mu ?
Sürekli birileriyle yazışıyor?
Yanlış bir hareketini mi gördünüz?
Bunlar olmadan eşin de olsa bir insanın özelini dedektif gibi kurcalamak bana çok saygısızca geliyor.. Sizi bilemem de.

Bazen bana düşman gibi bakıyor

önceden şarjı hiç bitmezdi şimdi işe gitmeden önce sürekli telefonu şarja takıyor oyun oynuyorum diyor ama aslında hiç oyun oynamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…