Şüpheleniyorum

Sizin düşünceniz ne tam olarak yani yakalayayım ve bitireyim mi yoksa yakalayayım ve evi terkedeyim gelip bana yalvarsın beni ikna etsin mi. Yazdıklarınızdan tam anlayamadım o nedenle soruyorum.
Benim şu anki düşüncem sadece kandırılmak istemiyorum ben başka kadınlarla konuşmasını istemiyorum

Benim şu anki düşüncem sadece kandırılmak istemiyorum ben başka kadınlarla konuşmasını istemiyorum
Tamam da arkadaşlar şunu sormuş diyelim ki konuşuyor baska kadinlarla öğrendin ablana gittin gelmedi ve ya geldi ama artik bildiginin farkinda ki dönersen onaylamış olucaksin bir nevi o da gözüne baka baka yapicak nasilsa döndü diye sen bu durumda ne yapıcaksın asil soru bu.

Teşekkürler canım ya benimde sorum bu tam olarak

Geçmişi silmesi bir anlam ifade etmiyor. Ben de silerim sık sık. Gizli işler çeviriyor ya da sevgilimi aldatıyor değilim.

Şüphelendiğiniz başka şeyler varsa önce ne yapacağınızı düşünün sonra peşine düşün.
Yani bir şey bulunca ayrılmayacaksanız didiklemenin anlamı yok. Bu defa "nasılsa gidemiyor" deyip göstere göstere yapar ne yapıyorsa.

Doğru söylüyorsun haklısın canım

Hissediyorsanız, doğruluk payı mutlaka vardır. Öğrendikten sonra ders verme eylemlerinde bulunmayacaksanız, hem öğrenip, hem sindirip hem de gurururunuzla oynanmış olarak kalacaksınız. Çaresizliğinizi kullanacak, günden gündene arsızlaşacak, aldığınız nefesi bile zindan edecektir. Bütün bu ihtimalleri de düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…