- 3 Eylül 2014
- 201
- 108
- 63
- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
-
aynen çok iyi fikir :)gızlı numara ile arasana :) bakalım kız mı erkek mı
Eski sevgilisi olabilir mi acaba diye geldi aklima ama degil biliyorumTekrar kaydetmeseydi hadi neyse derdim ama ne alaka tekrar kaydetmesi? Düşündürücü..
Ve erkek ismiyle bayan fotografi? Pek masum gelmedi
Sonucunu bizede bildir merak etmeyelimBen de aramak istedim ama aramadim bilmiyorum nedenini. Esim su an hastanede bi yakinimiz rahatsizlandi. Ama gelir gelmez arayacagim gizliden. Sesinj duyup kapatacagim. Ama korkuyorum gercekten bayansa diyeyaa ben hamileyim cok moralim bozuk
Esime guvenim sonsuzdu. Dun tesadufen gordum. Eger aldattiysa da o fotodan baska bi delil yok elimde.Kocisin premsesini aldatiyooor olamaz herhalde :O bence bi yanlislik olmali belki erkek arkadasidir o erkek arkadasida sevgilisinin resmini koymustur
Yok kız nasil ezberleyeyim hemen ama keske telefonuma kaydetseymişim diyorum aptallik ettim simdi icim icimi yiyorara şimdi noyu ezberlemedin mi?
İs yerinde bayan calismiyor ki. Eger isle ilgili bir durum olursa ..... hanım diye yaziyor sonuna ve onlarla gorusurse yanimda gorusuyor genelde ama bu oyle bisey degil kiHemen kötü düşünmeyin. Belki iş yerinden biridir?
kız ezberlemek 2bakışa bakar ...neeyse haberdar et bizi....Yok kız nasil ezberleyeyim hemen ama keske telefonuma kaydetseymişim diyorum aptallik ettim simdi icim icimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?