şüphelerim yersiz mi sizce?

Esime guvenim sonsuzdu. Dun tesadufen gordum. Eger aldattiysa da o fotodan baska bi delil yok elimde.
Bosuna moralini bozma bende erkek kardesimin fotosunu koyuyorum whatsappa, sevgilimin facesinde kendine ait 1 tane foto varsa 10 tanesi bana ait. Arayip bir ogren bence esiniz hangi isimle kaydettiyse noyu arayip o ismi soyleyin xx beyi aramistim gibisinden ama soyadini farkli soyleyip yanlis aradiginizi belirtin cunku evliyse eside acabilir telefonu yada kizi o yuzden isminide soyleyin

Konusamam ki esimle. Ancak şoyle olur ararim bayansa o zaman esimle konusurum. Normalde de kiskanc bi insandim aslinda ama kafama takmazdim gelir gecerdi simdi cok buyuttum

Konu tam ne bilmiyorum yorumlardan anladigim kadarıyla
eşini karsina al konuş mutlaka bi cavabi vardir hamile eşini aktaracak kadar hain değildir dimi sen eşini tanimiyomusun önce bi toparlanan kendine gel saglikli dusenemiyosun hamilesin çok duygusal sin Esinle konuşmadan birşey yapma sonra sen haksiz cikarsin ilişkin izi yipratma

Esin evden işe işten eve gelen biriyse ne ara bi hatunla görüşecek? Belki erkek arkadaşının sevgilisinin fotosudur.

Fotosu bayan olan kisinin son gorulmesine de baktim. Son görulme 23 aralik olarak gorunuyor. Yani gorusulmemis gibi duruyor. Benim tek takildigim nokta neden bayan fotosu var off yaa

Çok ilginç madem görüşmüyor numaranın sişindiğini nasıl farketti bu kadar çabuk madem bu kişi erkek ve görüşüyor o zaman dökümleri neden siliyor???
Numara sadece tel rehberinden silindiyse whatsappta kaliyor ikisindende silinmesi gerekli konu sahibi whatsapptan silmediyse eside gorup tekrar kaydetmis olabilir

Şahsen kimse sürekli görüşmediği insanin rehperinden silindiğini anlamaz. Ve erkek adiyla kaydolmuş insanin kiz resmine sahip olması bu isin içinde bir bit yenigi olduğunu gösteriyor. Hicbir konuşma kaydinin olmaması beni daha da iskillendirdi. Çünkü rehberinden silindiğini fark ediyorsa sürekli konuştuğu biri olmali. Bence numarayi bir kenara kaydedin ve arayin bayanmi cikacak erkek mi cikacak. Bayan cikarsa esinize kim diye sorun erkek ismi ile cevap verirse zaten alelen yalan söylüyor demektir. Ona gore hesaplasir isin aslini ogrenirsiniz.

Bende çoğu kişide ismimle kayıtlıyımdır ama whatsappmda eşimin fotosu var sadece.. Belki böyle bir şeydir..

İkisindeden de sildim. Rehberde 2 tane vardi birinde whatsapp digerinde tlf logosu vardi sildim ikisini de.
Peki esiniz size arkadaslarindan hic bahsetmezmi o isimde bir arkadasi fln varmi gorustugu ? Ben sevgilimin bile arkadaslarini bilirim anlatir uzakta olmadina ragmen. Size hic oyle bir arkadasindan bahsetmedimi ?

Peki esiniz size arkadaslarindan hic bahsetmezmi o isimde bir arkadasi fln varmi gorustugu ? Ben sevgilimin bile arkadaslarini bilirim anlatir uzakta olmadina ragmen. Size hic oyle bir arkadasindan bahsetmedimi ?
Cevresi cok genis esimin isinden dolayi. Hepsini tanimiyorum. Bazen o bile bi isim aradiginda oturup dusunuyor ulan bu kimdi diye. Ama genellikle ailecek gidip geliyoruz arkadaslariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…