- 23 Aralık 2014
- 22
- 19
- 3
- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
-
bi zamanlar bende sayiyodum gecmicek gibi geliyordu hamd olsun doğdu simdi 6 aylik rabbi. sahada nasip etsinYok kız nasil ezberleyeyim hemen ama keske telefonuma kaydetseymişim diyorum aptallik ettim simdi icim icimi yiyor
Bosuna moralini bozma bende erkek kardesimin fotosunu koyuyorum whatsappa, sevgilimin facesinde kendine ait 1 tane foto varsa 10 tanesi bana ait. Arayip bir ogren bence esiniz hangi isimle kaydettiyse noyu arayip o ismi soyleyin xx beyi aramistim gibisinden ama soyadini farkli soyleyip yanlis aradiginizi belirtin cunku evliyse eside acabilir telefonu yada kizi o yuzden isminide soyleyinEsime guvenim sonsuzdu. Dun tesadufen gordum. Eger aldattiysa da o fotodan baska bi delil yok elimde.
Konusamam ki esimle. Ancak şoyle olur ararim bayansa o zaman esimle konusurum. Normalde de kiskanc bi insandim aslinda ama kafama takmazdim gelir gecerdi simdi cok buyuttumBu kadar kafayı yiyeceğinize arasaydınız ya.
Erkektir sevgilisinin fotosunu koymuştur, erkektir kardeşinin fotosunu koymuştur..Yani hemen ne bu kıskançlık krizleri, bi durun sakin olun.
Eşinizle konuşun, ha konuşamam derseniz arayın dişi mi erkek mi bakın.
Numara sadece tel rehberinden silindiyse whatsappta kaliyor ikisindende silinmesi gerekli konu sahibi whatsapptan silmediyse eside gorup tekrar kaydetmis olabilirÇok ilginç madem görüşmüyor numaranın sişindiğini nasıl farketti bu kadar çabuk madem bu kişi erkek ve görüşüyor o zaman dökümleri neden siliyor???
İkisindeden de sildim. Rehberde 2 tane vardi birinde whatsapp digerinde tlf logosu vardi sildim ikisini de.Numara sadece tel rehberinden silindiyse whatsappta kaliyor ikisindende silinmesi gerekli konu sahibi whatsapptan silmediyse eside gorup tekrar kaydetmis olabilir
o zaman öyledir onu bilmiyordum demek kafaaya takcak birsey yok konu sahibi isteyen istediği fotoyu koyar watsappaNumara sadece tel rehberinden silindiyse whatsappta kaliyor ikisindende silinmesi gerekli konu sahibi whatsapptan silmediyse eside gorup tekrar kaydetmis olabilir
Peki esiniz size arkadaslarindan hic bahsetmezmi o isimde bir arkadasi fln varmi gorustugu ? Ben sevgilimin bile arkadaslarini bilirim anlatir uzakta olmadina ragmen. Size hic oyle bir arkadasindan bahsetmedimi ?İkisindeden de sildim. Rehberde 2 tane vardi birinde whatsapp digerinde tlf logosu vardi sildim ikisini de.
Cevresi cok genis esimin isinden dolayi. Hepsini tanimiyorum. Bazen o bile bi isim aradiginda oturup dusunuyor ulan bu kimdi diye. Ama genellikle ailecek gidip geliyoruz arkadaslariyla.Peki esiniz size arkadaslarindan hic bahsetmezmi o isimde bir arkadasi fln varmi gorustugu ? Ben sevgilimin bile arkadaslarini bilirim anlatir uzakta olmadina ragmen. Size hic oyle bir arkadasindan bahsetmedimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?