şüphelerim yersiz mi sizce?

Cevresi cok genis esimin isinden dolayi. Hepsini tanimiyorum. Bazen o bile bi isim aradiginda oturup dusunuyor ulan bu kimdi diye. Ama genellikle ailecek gidip geliyoruz arkadaslariyla.
Bende iki gun once sizin gibi numara krizi yasadim ama benimki sevgilimin kuzeni cikti umarim sizinkide sadece ismiyle yazildigi kisiden ibaret cikar. En kisa zamanda arayip icinizdeki kurdu öldurmeniz dilegiyle..

Canım benim cevremde kız olup erkek ismi tasıyan cok ki..

Mesela ögretmenimin adı ümitti ve kızdı...
Bu oyle bir isim ki bir kiz bu ismi asla tasimaz. Ve esimin telefonunda bir bayan numarasi varsa ismin yanina mutlaka hanim ekler o da bir elin parmaklarini gecmez isle ilgilidir. Bu arada adamın adı HAMZA

Hadi haber bekliyoruz. Siz sildiğiniz halde farkedip tekrar kaydetmesi çok ilginç. Önemli biri olsaydı siz de bilirdiniz heralde..

Bu oyle bir isim ki bir kiz bu ismi asla tasimaz. Ve esimin telefonunda bir bayan numarasi varsa ismin yanina mutlaka hanim ekler o da bir elin parmaklarini gecmez isle ilgilidir. Bu arada adamın adı HAMZA
Facebooktan kisi arama yerine numarayla arama yaptirabilirsin kayitliysa face hesabini bulup kizmi erkekmi ordanda ogrenebilirsin alternatif olarak soyluyorum

tekrar kaydetmesi şüpheli bir durum

ama belki bir erkek arkadaşıdır o fotodaki de eşi veya kızıdır olamaz mı

Belki bir arkadaşıdır ama profil resmine kızının resmini koymuştur, bence en iyisi öylesine görmüş gibi yapıp canm bu kim diye üstünde durmuyormuş gibi sormanz :)

şşşşşş sessizce takip et
Sakın açık verme kocana karşı her zaman ki tavrında ol
Bir şeylerden şüphelendirme
O numarayı al bir kenara kaydet.
Diğer arkadaşın dediği gibi gizli numaradan ara

Tekrar kaydetmek... Hadi arasa da silinmiş diye geri kaydetse tamam da görüşme de yok diyorsunuz. Birsürü şey yazılmış en basiti arayın gizli numaradan da öğrenin biz de çatlamayalım burada. :/

orta yaslı bir arkadası varsa kızının falan resmini koyma ihtimali olabilirmi ben olsam numarayı gizliden arardım ozaman hersey acıga cıkardı

Whatshapp'tan silsende telefon rehberinde olduğu için yenile dediği zaman tekrar çıkar, telefondan komple silmen lazımdı..Ayrıca korkulucak bir durum yok bence çünkü benimde girdiğim zaman normal erkek arkadaşımın numarasında kadın resimleri olabiliyor, yani zamanında eklemişim telefonuma numarayı epeydirde görüşmemişim bir bakıyorum ki numarada kadın resmi.Ya numarayı başkasına verdi, yada sevgilisi, kız kardeşi, akrabası diye düşünüyorum mesela ben..Olabilir yani böyle, hiçte görüşme yoksa aynen benim durum bu..

Kaydetmemis olabilir whatsappi yenileyin yenilemediginizde silinenler cikmaya devam edebilir. Direkt uygulamayi degil numaralarin oldugu sayfada yenile var ordan.

Kaydetmemis olabilir whatsappi yenileyin yenilemediginizde silinenler cikmaya devam edebilir. Direkt uygulamayi degil numaralarin oldugu sayfada yenile var ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…