suphelerim...

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
kizlar bana yardim edin cok mu abartiyorum daha oncede baska bi konumda bassetmistim tum cevremdeki evli erkekler eslerini cinsel yonden aldattini duyuyorum hatta daha bitanesinide bugun ogrendim artik psikolojim bozuldu boyle oluncada esimin her yaptigi seyden suphelenir oldum gecenlerde arabanin koltugu geriye cekik tabi bn bu nie cekik die sordum arabayi dar yerlere park ettini diger kspidan ciktigini o yuzden crktini soledi bikackerr bole biseye bnde sahit olmustum amakafamda bu suru seyler kurdum ve kavga cikarttim sonra arabaya bidaha oturdum arabanin koltugu bida cekik geriye dogru tabi bn yine kavga cikardim yeter artik bu arabanin koltugu niye geride dedim anneni asa biraktim kadini rahat otursun die cektim dedi annemi aradm laf aradm agzindan cekikmis bn bole kavga cikarinca esim kizdi tabi sen beni ne zannediyosun die gecende yine tv izliyoruz o yatio tabi boynunda cizik var noldu orana dedim nolmus dio kizarmis cizik dedim ee boynumu egdim ya iz olmustur dio isiklarda kapaliydi tam goremedim tabi bi kizariklik vardi ama ondan oncede biraz yanastm hic orali olmadi biraz zamn gecsin dedim baktm yine tik yok sinirlendim suratimi astim yattim uyudum sinirlendim cunku beni aldattini dusundum banada yanasmayinca kizlar bi akil verin bana cokmu abartiyorum ne yapsa altinda beni aldattimi acaba die dusunuyorum

kizlar bana yardim edin cok mu abartiyorum daha oncede baska bi konumda bassetmistim tum cevremdeki evli erkekler eslerini cinsel yonden aldattini duyuyorum hatta daha bitanesinide bugun ogrendim artik psikolojim bozuldu boyle oluncada esimin her yaptigi seyden suphelenir oldum gecenlerde arabanin koltugu geriye cekik tabi bn bu nie cekik die sordum arabayi dar yerlere park ettini diger kspidan ciktigini o yuzden crktini soledi bikackerr bole biseye bnde sahit olmustum amakafamda bu suru seyler kurdum ve kavga cikarttim sonra arabaya bidaha oturdum arabanin koltugu bida cekik geriye dogru tabi bn yine kavga cikardim yeter artik bu arabanin koltugu niye geride dedim anneni asa biraktim kadini rahat otursun die cektim dedi annemi aradm laf aradm agzindan cekikmis bn bole kavga cikarinca esim kizdi tabi sen beni ne zannediyosun die gecende yine tv izliyoruz o yatio tabi boynunda cizik var noldu orana dedim nolmus dio kizarmis cizik dedim ee boynumu egdim ya iz olmustur dio isiklarda kapaliydi tam goremedim tabi bi kizariklik vardi ama ondan oncede biraz yanastm hic orali olmadi biraz zamn gecsin dedim baktm yine tik yok sinirlendim suratimi astim yattim uyudum sinirlendim cunku beni aldattini dusundum banada yanasmayinca kizlar bi akil verin bana cokmu abartiyorum ne yapsa altinda beni aldattimi acaba die dusunuyorum

Ortada hicbir sebep yokken adamın dünyasını karartan kadın modeli. Koltuk geride durunca ne oluyor cok merak ettim?

daha onceden aldatıldınız mı?
ya da ne bileyim belki eşler konduramaz ama eşinizin kaşı gözü oynar mı dısarlarda?
cevaplarınız hayırsa tedavi olsanız sizin için iyi olabilir, tabi aldatıldıysanız da gecerli bu tedavi önerim

Bu sekilde paranoya yapip hem kendinizi hem esinizi uzmeyin.Her haraketin altinda birsey aramayin adamin yapcagi yoksa bile aklina dusurmeyin derim.

selam canım bence cok fazla abartmaya gerek yok boyle seyleri. eskiden biz de de olurdu boyle ama ben ustesinden gelmeyi basardım ama kocam da yardım etti baktı ki boyle hassas bir donemden geciyorum o da yardım etti ve bana hicbir sekilde supheye yer bırakmayacak sekilde dfavrandı. bir noktadan sonra zaten koltugun arkada veya oncde olması da cok onemli olmuyor zaten güven duydyktan sonra. bence etrafındakileri cok dinleme. ama illaki yok ben bu supheleri ogrenmem lazım diyosan da hiç umursamadan davran. sadece onu gozlemle. zamanla kendini belli edecektir...

bizim eskiden olurdu boyle ama artık çok sükür hiç olmuyor hamileliğimin de etkisi var tabiki...umarım senin için de hersey guzel olur.

senin yaptığına aferdesin ama teşvik denir..yapma bunu hem kendine hemde eşine..başka derdin mi yok arkadaşım senin

hayr aldatilmadim esimin de gozu disarda deil ama bn supheleniyorum iste boyle durumlar oldugunda

Evhamlı olmakta o kadar haklısın ki ben bile bekar olduğum halde,evlenince kocam beni kesin aldatır diyorum:)
kendi kendini gerçekleştiren kehanete kurban gitme,adamın yapmayacağı bile varsa yapar valla
tamam göz acık ol ama bunu ona belli etme yada kavga falan çıkarma sakın..
kontrol et ama emin olmadan hamle yapma gözünü seveyim,adamın günahını alma boş yere:)

hayr aldatilmadim esimin de gozu disarda deil ama bn supheleniyorum iste boyle durumlar oldugunda

evli değilim ama böyle yaparak bence eşinizi kendiniz itersiniz dışarı her erkek bir mi sanki?
siz gğveniyorsanız eşinize zaten yapmaz yani..Koltuktan çizikten nasıl bu anlamı çıkarıyorsunuz sizede ilişkinizede zarar

arabanin icinde birkadinla birlikte oldugunu dusunmuyorsun herhalde,sapik mi bu adam bence cok uc noktalarda dusunceler bunlar resmen takinti haline gelmis sende,seni aldayacagi yoksada aklina sokuyorsun
bu davranislar karsisinda senden kacmasi normal nedemek arabanin koltugu cekikti beni aldatiyormu acaba

Canım evet cidden çok fazla aldatan erkekler..
Ama düşün ki sen eşine böyle davranarak engel olablir misin? Yada sürekli bunları düşünerek, düşünce yoluyla bişeyleri engelemen mümkün mü???

Evet bütün bayanların başına geleblir ama bunları düşünerek yaşamak cidden azap olur.
Bende bazen düşünüyorum, yapar mı acaba diye, evet etkielniyorz da burada örnek çok fazla..
Sonra diyorum ya olurda yaparsa o zaman çaresine bakarım, olacakla öleceğe çare yok dimi??
Eğer elinde somut delil olursa, ciddi anlamda anormallik görürsen o zaman düşün, sıkma canını, güzel günlerinin harab olmasını bişeyi değiştirmez..

buna eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak denir. adama sürekli aldatacak gözüyle bakıyorsun ya adamın yapmıycağı varsa da yapar. nasıl olsa hatun bana inanmıyor diye. yapmayın lütfen bütür şeyleri aklınıza getirmeyin. zararlı çıkan siz olursunuz.araba koltuğu geride olunca orda iş pişirildimi sandınız :53: ilahiii bizimde araba koltuğu geride olur ama ben rahat oturayim diye vallahide hiç aklıma böyle paranoyalar gelmedi....:51:

canım boşu boşuna paranoya yapma olan kendine ve iliskine olur...yaparsa zaten eninde sonunda çıkar ortaya..

ay alemsin ya çok güldüm:) o koltuk geride olunca ne oluyor ki ? boynunda da çizik olsun ne olucak yani :) çizilmiştir yada iz kalmıştır yatarken koltuktan felan... güvenin yokmu senin eşine? korktuğun başına gelir bukadar üzerine düşüp kendinden uzaklaştırma. hem öyle birşey olsa bile tek aldatılan kadın sen olmıcaksın o senin dünyan değil unutma. ama Allah korusun tabi

Erkekeği bu kadar sıkmak ii değil, yapmayacağı varsada yapar bence bu kadar süpheci olma tabi bu kadr süphelenmenin bir geçmişi vardır fakat çok abartıyosun bence abartma ..

Tamam erkekler aldatmaya meyıllı canlılar ama okadarda guclerı yokkı. Senınle cınsel yonden arası nasıl haftada 3-4 kez senınle beraber olabılıyorsa daha fazlasını baskasıyla yapabılecegınden suphelenme gücü yetmez:) saka bır yana canımda herkes aldatıcak dıye bırsey yok sen esegın aklına karpuz kabugu sokma aldatırsada ondan sonra dusunursun sımdıden uzme kendını heee bos da bırak demıyorum tabı takıpcısı ol da sımdıden ortada bırsey yokken uzme kendını..

canım sen baya baya paranoya olmuşsun..eşin seni aldatıyor desem vebaline girmiş olurum,çünkü ortada elle tutulur,gözle görülür bir aldatılma olayı yok .. zaten sen defalarca o koltuğun neden geriye çekildiğini ve aldatılma konusundaki endişelerini hissettirmişsin .. aldatan insanın çoğu profesyoneldir,aldatmış olsa koltuk muhabbetinde 2-3 kere uyarılmaya maruz kalmaz..yani aldatıyor olsa o koltuk muhabbetini iyice zihnine yerleştirir ve 2. kez de düzelterek;seni,şüphelerinde yanıltma çabasına girer ..belli etmemek için en ufak ayrıntıyı bile kaale alır .. bence ceviz kabuğunu doldurmayan şüpheler için huzurunu bozma,eğer şüphelerin içini kemiriyorsa,takıldığın her konuyu sorgulamadan,gizli gizli gözlemle derim .. :22:

Tut ki boynunu kaşıdın iz oldu, eşin beni aldatıyorsun diye trip yapsa ne yaparsın ??

Daraltma boşuna, yapacak adam sen takip etsen de yapar etmesen de ...

Böyle şeyler ancak huzursuzluk yaratır, kendini eşinin yerine koy, sana zerre güvenmeyen biriyle yaşamak ne kadar sürdürebilir ki ...

Back
X