suphelerim...

kizlar bana yardim edin cok mu abartiyorum daha oncede baska bi konumda bassetmistim tum cevremdeki evli erkekler eslerini cinsel yonden aldattini duyuyorum hatta daha bitanesinide bugun ogrendim artik psikolojim bozuldu boyle oluncada esimin her yaptigi seyden suphelenir oldum gecenlerde arabanin koltugu geriye cekik tabi bn bu nie cekik die sordum arabayi dar yerlere park ettini diger kspidan ciktigini o yuzden crktini soledi bikackerr bole biseye bnde sahit olmustum amakafamda bu suru seyler kurdum ve kavga cikarttim sonra arabaya bidaha oturdum arabanin koltugu bida cekik geriye dogru tabi bn yine kavga cikardim yeter artik bu arabanin koltugu niye geride dedim anneni asa biraktim kadini rahat otursun die cektim dedi annemi aradm laf aradm agzindan cekikmis bn bole kavga cikarinca esim kizdi tabi sen beni ne zannediyosun die gecende yine tv izliyoruz o yatio tabi boynunda cizik var noldu orana dedim nolmus dio kizarmis cizik dedim ee boynumu egdim ya iz olmustur dio isiklarda kapaliydi tam goremedim tabi bi kizariklik vardi ama ondan oncede biraz yanastm hic orali olmadi biraz zamn gecsin dedim baktm yine tik yok sinirlendim suratimi astim yattim uyudum sinirlendim cunku beni aldattini dusundum banada yanasmayinca kizlar bi akil verin bana cokmu abartiyorum ne yapsa altinda beni aldattimi acaba die dusunuyorum

bu kadar obsesif olmayın derim.ilerde daha büyük boyutlara ulaşır bu şekilde düşünmeye devam ederseniz.

bu kadar takıntılı olmak zor değilmi?
tamam erkekler güvenilmez ama bu senin yaptığında düpedüz eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek kusura bakma
bi bayan olarak erkek arkadaşım bana böle davransa yada eşim açıkçası bunalır uyarırdım daha da devam ederse psikolojik tedavi almasını sağlardım
yaptığın hiç sağlıklı birşey değil
tamam ipin ucunu bırak demiyorum ama bu kadar hastalık derecesinde obsesif insanlar da bir yerden sonra bıkkınlık verir
bence bu şekilde eşine davranarak onu dışarı itmiş olacaksın çünkü bir yerden sonra adam bunalacak evden kaçacak
huzuru dışarda arayacak
kendine güvenin olsun biraz. giyin süslen şımart birazcık nazıyla oyna onun zaten dışarı gözü kaymaz
erkekler kendine güvenen kadınları el üstünde tutar unutma...
ve ayrıca yok koltuk gerideymiş v.s o kafanda canlanan sahne filmlerde olur yapacak olan adam da minereyi çalar kılıfını hazırlar her detayı düşünür onu orada öyle unutmaz...
he birde benim aracıma da binen arkadaşlarım bazen uzun boylu olduğundan yada rahat oturmak istediklerinden koltuğu geri iter bunda ne var ben anlayamadım???

Sizin durumunuza havadan nem kapmak denir. Sizide eşinizi de çok yorar bu durum. Eşinizin sizden uzaklaşmasını istemiyorsanız bu kadar üstüne gitmeyin.

ben eşime koltuk nıye rkada deyıp böyle şeyler ıma etsem sanırım gülme krızıne gırer gerçekten çok şaşşırdım hayır nıyebaktın nereye baktını anlarımda yapmayın yahuu adam yapmıycaksada yyapıcak sayenızde

kizlar bana yardim edin cok mu abartiyorum daha oncede baska bi konumda bassetmistim tum cevremdeki evli erkekler eslerini cinsel yonden aldattini duyuyorum hatta daha bitanesinide bugun ogrendim artik psikolojim bozuldu boyle oluncada esimin her yaptigi seyden suphelenir oldum gecenlerde arabanin koltugu geriye cekik tabi bn bu nie cekik die sordum arabayi dar yerlere park ettini diger kspidan ciktigini o yuzden crktini soledi bikackerr bole biseye bnde sahit olmustum amakafamda bu suru seyler kurdum ve kavga cikarttim sonra arabaya bidaha oturdum arabanin koltugu bida cekik geriye dogru tabi bn yine kavga cikardim yeter artik bu arabanin koltugu niye geride dedim anneni asa biraktim kadini rahat otursun die cektim dedi annemi aradm laf aradm agzindan cekikmis bn bole kavga cikarinca esim kizdi tabi sen beni ne zannediyosun die gecende yine tv izliyoruz o yatio tabi boynunda cizik var noldu orana dedim nolmus dio kizarmis cizik dedim ee boynumu egdim ya iz olmustur dio isiklarda kapaliydi tam goremedim tabi bi kizariklik vardi ama ondan oncede biraz yanastm hic orali olmadi biraz zamn gecsin dedim baktm yine tik yok sinirlendim suratimi astim yattim uyudum sinirlendim cunku beni aldattini dusundum banada yanasmayinca kizlar bi akil verin bana cokmu abartiyorum ne yapsa altinda beni aldattimi acaba die dusunuyorum

Durduk yere huzurunuzu kaçırmayın..bu yaptığınız biraz da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir.. Yapmayın bunu.. bir pislik varsa zaten çıkar,siz aramayın :ssz:

Eşinizle mutlu olmaya bakın :nazar:

tum cevremdeki evli erkekler eslerini cinsel yonden aldattini duyuyorum hatta daha bitanesinide bugun ogrendim artik psikolojim bozuldu .....

yazmışsın .. iyi ya işte ,bu paranoyalara düşmemek için çevreni kırmadan bu tür konulardan bahsetmeyin etkileniyorum diye anlatıpta psikolojini etkilememeleri için rica edebilirsin tatlım ..
umursama dicem ama umursamasan zaten bu duruma gelmezsin ..:31:

40 yıl düşünsem koltuğun geri çekik olmasından kafanızda kurduğunuz görüntü gelmez aklıma ilahi hoşsunuz. :))Obsesif olmuşunuz resmen kendinizide eşinizide üzmeyin böyle yaparak soğutursunuz kendinizi faZla abartmışınız yahu. Ben en çok açılmayan telefonda kurarım bide kirliden alıp gömlek koklarım sürekli gizli mevcut telefon kontrolleri ve asayiş berkemal tamam. Başkada kurcalamam kurcalıyınca olmazdan var üretiliyo çünkü. Suda yürücen şzini belli etmicen :))

Son düzenleme:
araba koltugunun geri cekilmesi yeni aldatma belirtisimi iyi bari ALLAHtan arabamiz yok :1:

canim bence abartiyorsun adamin niyeti yoksada bu gidisle olacak :18:

yapma canım ben aldatıldığım halde bu kadar paranoyak davranmıyorum eşime güvenim yıkıldı adamın üstüne bende gidiyorum ama seninki çok abartılı bir durum:26:kaldı ki eşinin sicili temiz gözü dışarda değil diyorsun ama bu şekilde sıkmaya devam edersen adamı bunaltırsın sende uzaklaşabilir gerekirse tedavi ol ama bu düşünceleri kafandan at:50:

Evli kadınlarında eşlerini aldattığı bu dünyada, evli erkeklerin aldatması bana normal geliyor artık. Biz evli kadınlar her ne kadar üzülsekde, kendimizi yerden yerede vursak yapacak birşey yok. Yapan her yerde yapıyor. Kimisi gizli gizli kimisi ulu orta..

Back
X