- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
merhaba herkese daha öncede bu sorunumdan dolayı konu açmıştım buraya 1 buçuk yıldır devam eden bir ilişkim var erkek arkadşıma takıntılı bir kız var 6 ay önce falan yine aynı konudan sorun yaşamıştık kız erkek arkadaşımın soy isimini ikinci ismine yazmıştı facede sildirmiştik erkek arkadşım neftet ediyo o kızdan kızın kuzenini tanıyorum yanıma geliyo o bile şizofren benim kuzenim aldırma sen onu falan diyo neyse 2 3 gün önce falan kızın profiline giriyim dedim bi baktım yine erkek arkadaşımın soy ismi kapak fotoğrafında erkek arkadaşımın arabasının resmi çıldırdım kıza faceden mesaj attım silceksin onu yoksa senin yüzünü tanınmıcak hale sokarım falan dedim kız sen söyledin diye silmiyorum o söyledi diye kaldırıyorum fln dedi neyse kaldırdı bu günde erkek arkadaşım yanımdaydı o kızla konuşma bile muhattap olma dedi engelle faceden dedi yaşanmamış şeyleri yaşamış gibi anlatıyo dedi geçen yine mesaj atmış erkek arkadaşıma geçirdiğimiz gün çok güzeldi diye arkadaşı görmüş erkek arkadaşımın hani görüşmüyodun sen bu kızla falan demiş bu gün bana arkadaşımı bile inandırdı dedi konuşma o kızla dedi herşeyi yapar o dedi şimdide benim facemden kızı engellemiş kafam karıştı aralarında bişey varda kızı susturmayamı çalışyo yada kız beni biliyo ama öyle devam ediyo onla diye çünkü kız o yapıda bi kız yapar kafam çok karışık aklımdan neler neler geçiyo yardım edin bana