Şüphelerimde hakli miyim ?

Denizdeniz14

Cennet kuşum Damla'm 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
3.294
4.437
133
41
Merhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.

Nişanlima kim oldugunu sordugumda arkadaşinin nişanlisi oldugunu arkadasi ile problemleri oldugunu bu konuda yardim istedigini söyledi. Ama çok sinirlendi kendine guvenmedigimi söyledi azicik atiştik. Ben hala fatura detayina bakiyorum ama nişanlim bunu bilmiyor . Biz atistiktan sonra kizla konusmayi kesmisti 2 aydir konusmalari yoktu . Son bi haftadir hem konuşma hem mesajlasma var .

Bugün yanimdaydi telefonuna söyle bir göz attim mesajlari silmiş ama aramalar kayitta duruyor. Ki daha dün bile mesaj atmis aramis . Tamamen görmemi istemese arama kaydini da silerdi . Mesajlari sildigine göre mesajlarda görmemem gereken bir şey var galiba. Şuphelenmekte hakli miyim ? Yoksa gereksiz bi süphe mi ?

Güncelleme = Arkadaşini aradi hoparlöre aldi konuşmalarini duydum gerçekten arkadaşi kizin nişanlisi . Bugun onlarla tanişacagiz.

2.güncelleme :Bayanlar kizla taniştiktan sonra watsap uzerinden bir konuşmamiz oldu kizin konuşmalarina çesit cesit anlamlar yukleyip şuphelerimi çogalttim oysa kiz şüphelendigimi anlamiş o yuzden açiklayici seyler yaziyormuş . Nişanlimin sildigini soyledigim mesajlarin ekran gorüntüsünü gönderdi bana çok kibar bir sekilde şakayla karişik baksana ne diyor felan diyerek , mesajlara baktigimda tarih ve saat tutuyordu ve içeriginde rahatsiz edici bir şey yoktu.

Çok utandim, sorunu kendimde aramaya başladim. Şimdi ben bu şüphe ve guvensizligi nasil aşacagim önerileri olan var mi acaba ? Sürekli şüphe etmekten ve her şüphemde haksiz çikmaktan yoruldum bu ilk degil .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiç erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla gece gündüz dertleşmedigim için bana bu durum garip geldi.
Arkadaşının nişanlısıyla sürekli yazışıp konuşması normal değil bence.
Numarayı whatsappa kaydedip resmine bakın ya da başka sosyal mecralarda o numarayla kayıtlı hesabı aratın bakalim gerçekten nişanlı bir kıza mı ait.
 
Arkadaşının nişanlısını tanıyor musunuz? Belki mesaj hakkı yada dakikası bittiyse arkadaşının, nişanlınızdan konuşuyordur derdim ama gece yarısı bile konuşmaları saçma . Nişanlınız kendisi konuştuğunu söylemiş, o zaman arkadaşına direk sorun nişanlınla benim nişanlım konuşmuş bir sorun mu vardı aranızda diye.
 
Watsap fotografina baktim , face hesabina da. Nişanli yazmiyor hesabinda.

Bana da ters geliyor böyle şeyler de , ben senle ayni düsünmüyorum bence normal diyor.
 
Eski erkek arkadaşım zamanında X diye kaydettiği biriyle mesajlaşmış. İçeriği silinmişti ama kişi duruyordu. Kim bu kız diye sorduğumda da “en yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Kız ayrılığı kabullenemiyor bana yazıyor, arkadaşım da sürekli telefonuma bakıyor ismini görmesin diye öyle kaydettim” demişti.
Bilin bakalım şimdi kimle beraber :)
 
Ikisini de tanimiyorum. Tanistiracagim sizi kendin gör dedi ben de tamam dedim ama 2 aydir tanisamadik. Konusmalari olmadigindan ben de üzerinde durmamistim ama bi haftadir tekrar başladi konuşmalar. Ben de rahatsiz oldum tabii ki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…