Şüphelerimde hakli miyim ?

Konuşmanin yolunu bulacağim. En dogru cevap kizda belli oldu bu . Nişanlima sorsam yeni bahaneler eklenir.

Konuşmanin yolunu bulacağim. En dogru cevap kizda belli oldu bu . Nişanlima sorsam yeni bahaneler eklenir.
Midenizin bulanmasi yetmez mi,aramayin elin kizini mesrebi belli. Siz hala nisanli misiniz bu kisiyle, vazgectim deyin bitirin. Kendi ailenize de detay vermeden aciklayin bitsin gitsin.

Gece gündüz konuşmuyor yanlis anlaşildi galiba . Gün içinde 3 -4 arama oluyor konuşma sureleri de uzun degil . 7-8 tane de mesaj oluyor.

Nisanlinin konustugu kisinin nisanlisiyla da, yani erkek olanla da siz konusun dertlesin. Tepkisi nasil olacak bir gorun. Bu ne sacma sey. Dertlesecek baska kimse kalmamis mi? Resmen yalan

Bence kızın nişanlısının adını öğren. Kızı ara şu hastaneden arıyorum nişanlınız... Bey ikinci kişi olarak numaranızı bırakmış falan de.. Doktor randevusu ayarlandı vb şeyler söyle. Kız ne tepki vericek bakalım. Nişanlımı değil mi çıkar ortaya.. Hem direk sormamış olursun

Yok arkadasimin bilmem nesi falan hikaye. Esim biz sevgiliyken eski sevgilisiyle buluşma ayarliyor, ben yakalayinca da arkadaşim atti dedi. Bende arkadasiyla gorüşmesini istemeyince 1 sene sonra itiraf etti bendim diye. O arkadaslar hic bitmez. Yerinde olsam arardim. Ki aradimda. Eski sevgilisi eşime mesaj atinca aradım adini soyleyince o oldugunu anladım. Sizinki gibi bir boyut olsaydi agzima geleni soylerdim

Midenizin bulanmasi yetmez mi,aramayin elin kizini mesrebi belli. Siz hala nisanli misiniz bu kisiyle, vazgectim deyin bitirin. Kendi ailenize de detay vermeden aciklayin bitsin gitsin.
Olur ayrilayim hemen kanita ihtiyacim yok , bi kizi ariyordu süphelendim kanitlayamadim ama ayrildim . Çok teşekkürler aydinlandim

Kizla konusup anlamaya çalisacagim ben de . Bakalim ne dönüyor ortada.

Valla ben kocamla o kadar konusmuyorum ya.

Siz nisanlinizi gunde 3 4 kere ariyor musunuz?

Whatsapp tan konusuyor olabilirler mi?
Ben aramam o arar ama günde 4'ten fazla. Watsapta pek aktif degil çok nadir kullaniyor nişanlim. Iki gunde bir baktigi olur bazen.

Valla ben kocamla o kadar konusmuyorum ya.

Siz nisanlinizi gunde 3 4 kere ariyor musunuz?

Whatsapp tan konusuyor olabilirler mi?
Ben birinin ikinci sevgilisi olsam herhalde asla anlaşılmaz. Asla telefonla konuşma huyum yoktur.
Bunu dedim diye şimdi fatura geçmişi temiz olan adamlardan da şüphelenmeyelim hemen hanımlar

Haklısın takip et bence 3,4 kez ne konuşacak ki arkadaşının nişanlısıyla hiç inanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…