- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Konuşmanin yolunu bulacağim. En dogru cevap kizda belli oldu bu . Nişanlima sorsam yeni bahaneler eklenir.Canım o numarayı al ve ara konuş.Nişanlımın telefonunda sürekli bu numarayla konuşması var kimsiniz de. Bir arkadaşıyım derse nerden arkadaşı falan de. Direk arkadaşının nişanlısıymışsınız deme. Eğer kız nişanlımın arkadaşı derse bilmiyordum merak edip aradım falan de safa yat yani. Ama kıza da biraz tepkini göster bu kadar uzun süre konuşulması beni rahatsız etti sizi de tanımıyorum sonuçta de. Nişanlınla konuşmadan aramış gibi yaparsan bilgin olmadan aradın sanar sorun olmaz.
Ama kız şurdan burdan arkadaşım derse anla ki aldatıyor seni , yalan söylemiş. Belki de kız nişanlı olduğunu bilmiyordum konuşuyoruz diyecek. Zaman kaybetme ara hemen.
Midenizin bulanmasi yetmez mi,aramayin elin kizini mesrebi belli. Siz hala nisanli misiniz bu kisiyle, vazgectim deyin bitirin. Kendi ailenize de detay vermeden aciklayin bitsin gitsin.Konuşmanin yolunu bulacağim. En dogru cevap kizda belli oldu bu . Nişanlima sorsam yeni bahaneler eklenir.
Gece gündüz konuşmuyor yanlis anlaşildi galiba . Gün içinde 3 -4 arama oluyor konuşma sureleri de uzun degil . 7-8 tane de mesaj oluyor.Nişanlınız Sinan Çetin mi yoksa :)
Dargınları barıştırma numaralarıyla gece gündüz konuşmalar falan?
Geçsin o ayakları.
Ben kocamla gece gündüz konuşunca canım sıkılıyor.
Bu ne muhabbet bağı ey yiğidim demedin mi ?
Olsun yine fazla ?Gece gündüz konuşmuyor yanlis anlaşildi galiba . Gün içinde 3 -4 arama oluyor konuşma sureleri de uzun degil . 7-8 tane de mesaj oluyor.
Gece gündüz konuşmuyor yanlis anlaşildi galiba . Gün içinde 3 -4 arama oluyor konuşma sureleri de uzun degil . 7-8 tane de mesaj oluyor.
Olur ayrilayim hemen kanita ihtiyacim yok , bi kizi ariyordu süphelendim kanitlayamadim ama ayrildim . Çok teşekkürler aydinlandimMidenizin bulanmasi yetmez mi,aramayin elin kizini mesrebi belli. Siz hala nisanli misiniz bu kisiyle, vazgectim deyin bitirin. Kendi ailenize de detay vermeden aciklayin bitsin gitsin.
Kizla konusup anlamaya çalisacagim ben de . Bakalim ne dönüyor ortada.Yok arkadasimin bilmem nesi falan hikaye. Esim biz sevgiliyken eski sevgilisiyle buluşma ayarliyor, ben yakalayinca da arkadaşim atti dedi. Bende arkadasiyla gorüşmesini istemeyince 1 sene sonra itiraf etti bendim diye. O arkadaslar hic bitmez. Yerinde olsam arardim. Ki aradimda. Eski sevgilisi eşime mesaj atinca aradım adini soyleyince o oldugunu anladım. Sizinki gibi bir boyut olsaydi agzima geleni soylerdim
Ben aramam o arar ama günde 4'ten fazla. Watsapta pek aktif degil çok nadir kullaniyor nişanlim. Iki gunde bir baktigi olur bazen.Valla ben kocamla o kadar konusmuyorum ya.
Siz nisanlinizi gunde 3 4 kere ariyor musunuz?
Whatsapp tan konusuyor olabilirler mi?
Ben birinin ikinci sevgilisi olsam herhalde asla anlaşılmaz. Asla telefonla konuşma huyum yoktur.Valla ben kocamla o kadar konusmuyorum ya.
Siz nisanlinizi gunde 3 4 kere ariyor musunuz?
Whatsapp tan konusuyor olabilirler mi?
Daha ne olsun 7/24 konuşacak değil ya =(Gece gündüz konuşmuyor yanlis anlaşildi galiba . Gün içinde 3 -4 arama oluyor konuşma sureleri de uzun degil . 7-8 tane de mesaj oluyor.
Haklısın takip et bence 3,4 kez ne konuşacak ki arkadaşının nişanlısıyla hiç inanmadımMerhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.
Nişanlima kim oldugunu sordugumda arkadaşinin nişanlisi oldugunu arkadasi ile problemleri oldugunu bu konuda yardim istedigini söyledi. Ama çok sinirlendi kendine guvenmedigimi söyledi azicik atiştik. Ben hala fatura detayina bakiyorum ama nişanlim bunu bilmiyor . Biz atistiktan sonra kizla konusmayi kesmisti 2 aydir konusmalari yoktu . Son bi haftadir hem konuşma hem mesajlasma var .
Bugün yanimdaydi telefonuna söyle bir göz attim mesajlari silmiş ama aramalar kayitta duruyor. Ki daha dün bile mesaj atmis aramis . Tamamen görmemi istemese arama kaydini da silerdi . Mesajlari sildigine göre mesajlarda görmemem gereken bir şey var galiba. Şuphelenmekte hakli miyim ? Yoksa gereksiz bi süphe mi ?
NOT : Arama sayisi gün içinde 3-4 defa konuşma sureleri az , mesajlaşma sayisi da fazla degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?