- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Kime.ait oldugunu buldum kizla konuşmadim ama .Açıkçası pek normal gözükmüyor
Siz söyledikten sonra hiç konuşmaması cok enteresan
O numaranın kime ait olduğunu mutlaka araştırın
Erkeklerin klişe yalanlarına bir yenisi daha eklenmiş sanırım, hani hep “ben yapmadım kuzenim yaptı” klasiği vardır ya, nişanlınızın bahanesi de bunun başka versiyonuMerhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.
Nişanlima kim oldugunu sordugumda arkadaşinin nişanlisi oldugunu arkadasi ile problemleri oldugunu bu konuda yardim istedigini söyledi. Ama çok sinirlendi kendine guvenmedigimi söyledi azicik atiştik. Ben hala fatura detayina bakiyorum ama nişanlim bunu bilmiyor . Biz atistiktan sonra kizla konusmayi kesmisti 2 aydir konusmalari yoktu . Son bi haftadir hem konuşma hem mesajlasma var .
Bugün yanimdaydi telefonuna söyle bir göz attim mesajlari silmiş ama aramalar kayitta duruyor. Ki daha dün bile mesaj atmis aramis . Tamamen görmemi istemese arama kaydini da silerdi . Mesajlari sildigine göre mesajlarda görmemem gereken bir şey var galiba. Şuphelenmekte hakli miyim ? Yoksa gereksiz bi süphe mi ?
Bu konuyla ilgili tartisinca konusmayi kesmisti . Simdi tekrar başlamasina anlam veremedim. Mesajlari silmesi de ayri bir durum. Netleştirmeden evlenemem zaten.Bahanesi inanılmaz saçma. Hem arkadaşının nisanlisindan ona ne hemde neden gece konuşuyorlar? Siz bu durumun aslını öğrenmeden evlenmeyin başka biri var sanki
Canım o numarayı al ve ara konuş.Nişanlımın telefonunda sürekli bu numarayla konuşması var kimsiniz de. Bir arkadaşıyım derse nerden arkadaşı falan de. Direk arkadaşının nişanlısıymışsınız deme. Eğer kız nişanlımın arkadaşı derse bilmiyordum merak edip aradım falan de safa yat yani. Ama kıza da biraz tepkini göster bu kadar uzun süre konuşulması beni rahatsız etti sizi de tanımıyorum sonuçta de. Nişanlınla konuşmadan aramış gibi yaparsan bilgin olmadan aradın sanar sorun olmaz.Ikisini de tanimiyorum. Tanistiracagim sizi kendin gör dedi ben de tamam dedim ama 2 aydir tanisamadik. Konusmalari olmadigindan ben de üzerinde durmamistim ama bi haftadir tekrar başladi konuşmalar. Ben de rahatsiz oldum tabii ki
Çok net anladim . O halde kizla konuşma zamanim gelmiş geçiyor.Eski erkek arkadaşım zamanında X diye kaydettiği biriyle mesajlaşmış. İçeriği silinmişti ama kişi duruyordu. Kim bu kız diye sorduğumda da “en yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Kız ayrılığı kabullenemiyor bana yazıyor, arkadaşım da sürekli telefonuma bakıyor ismini görmesin diye öyle kaydettim” demişti.
Bilin bakalım şimdi kimle beraber :)
Nişanli oldugunu biliyor , hayirli olsunBen olsam çoktan kızı arayıp konuşmuştum
Belki kız nişanlı olduğunu bile bilmiyordur
Bunu söyledim ona . Yapabilirsen yap ama senin hayat gorüsune bu uymuyor baksana bana bile kizdin sen nasil yapacaksin dedi .Sen de hemen bul böyle bir dert ortağı (!) bakalım ne olacak...
Iş yerinden degil biliyorum.Ben inanmadim acikcasi
Isyerinden flort ettigi biri olabilir mesela
Nişanlınız az değil gerçekten ağzı iyi laf yapan biri canlandı gözümde, gerçi size bulduğu bahane çocukça ama....Bunu söyledim ona . Yapabilirsen yap ama senin hayat gorüsune bu uymuyor baksana bana bile kizdin sen nasil yapacaksin dedi .
Hadi kiz ariyor nişanlim niye ariyor ? Kiz aradiginda dinleyip söyleyecegini söyleyip kapatsin . Niye ariyor mesajlasiyor.Valla benim arkadaşım nişanlılarımızı tanıştıralım demişti tanıştırdıktan bi süre sonra çocuk hergün nişanlımı aradı kızla sorunlarını anlattı konu bana sıçradı beni aramaya başladı özellikle geceleri olunca rahatsız olmaya başladım kızı bana kötüleyip beni habire şaşırtıyordu en sonunda nişanlıma galenia arıyorum ama kızmıyosun dimi bana çok iyi geliyo beni anlıyo falan demiş ben açmamaya başladım telefonlarını benden mi hoşlanıyor tribine girmiştim en son alayım seni dolaşalım muhabbetine girince uygun bi dille uyarıp engelledim nişanlıma da durumu anlatıp ondan da engelledim kafam rahat oldu ki ne zaman telefonum meşgul olsa sıkıntı yaşamaya başlamıştık belki sizinde nişanlınızın böyle bi durumu olmuştur o istemediği halde kız arıyordur söyleyemiyodur daha önce böyle bişeyle karşılaşmadıysanız ön yargılı davranmayın derim. Karşısında ki insan dert anlatıyorum ayağına ısrarlı bi şekilde arayıp yazıyor olabilir.
Garip bi durum, sonuçta arkadaşının nişanlısı dahi olsa yardım için bi kaç görüşme iyi niyetli olabilirde, sonrası için gıcıklanırdım =(Bunu söyledim ona . Yapabilirsen yap ama senin hayat gorüsune bu uymuyor baksana bana bile kizdin sen nasil yapacaksin dedi .
Gerçekten can sıkıcı saçma bir durum =(Hadi kiz ariyor nişanlim niye ariyor ? Kiz aradiginda dinleyip söyleyecegini söyleyip kapatsin . Niye ariyor mesajlasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?