kızlar mrb bende sevgililer gününe kavgalı girenlerdenim
dün sevgilimle görüşcektik,ben saat 1 gibi mesaj attım dedim ki 3 3 buçuk gibi yanına gelirim bekliyim seni sonra beraber çıkarız dedim,yanımdamı bekliyceksin sıkılmazmısın dedi,bende dedim ki neyse tmam gelmiyim,sonra ısrar etti gel diye(onun mesaisi 5 te bitiyo daha erkende çıkabiliyo)bende tmam dedim
saat 2 buçuk gibi mesaj attı askım geliyomusun dedi
evet birazdan çıkıcam dedim
oda dediki bende gelebilirim seni almaya,bende yok ben gelirim dedim,neyle gelceksin dedi otobüsle dedim.
sonra bi kaç dk geçtti msj attı çıktım geliyorum diye,bende sinirlendim gelcektim ben niye geliyosun derken geldi işte görüştük niye böyle yaptın dedim hava soğuk benimde işim yok kötü mü oldu dedi bşy demedim ama eve gelince huzursuz oldum..
msj attım bu davranıının altında ne var dedim
oda ne olabilir dedi herşeyden nem kapıyosun dedi istediğin zaman çık gel ben sana niye geldin mi diycem dedi.
bugün de konuşmadık hiç
son zamanlarda biraz ilgisiz davranıyo zaten bu olaydan sonrada kafam karıştı iyice,bi yandan diyorum ki olabilir ki istediğim zaman giderim orası benim de okulum sonuçta bi yandan da ben abarttım diyorum bilmiyorum
rüyamda hep benden ayrıldığını görüyorum,belkide beni sevmiyo artık
anlattım da biraz rahatladım
kızlar mrb bende sevgililer gününe kavgalı girenlerdenim
dün sevgilimle görüşcektik,ben saat 1 gibi mesaj attım dedim ki 3 3 buçuk gibi yanına gelirim bekliyim seni sonra beraber çıkarız dedim,yanımdamı bekliyceksin sıkılmazmısın dedi,bende dedim ki neyse tmam gelmiyim,sonra ısrar etti gel diye(onun mesaisi 5 te bitiyo daha erkende çıkabiliyo)bende tmam dedim
saat 2 buçuk gibi mesaj attı askım geliyomusun dedi
evet birazdan çıkıcam dedim
oda dediki bende gelebilirim seni almaya,bende yok ben gelirim dedim,neyle gelceksin dedi otobüsle dedim.
sonra bi kaç dk geçtti msj attı çıktım geliyorum diye,bende sinirlendim gelcektim ben niye geliyosun derken geldi işte görüştük niye böyle yaptın dedim hava soğuk benimde işim yok kötü mü oldu dedi bşy demedim ama eve gelince huzursuz oldum..
msj attım bu davranıının altında ne var dedim
oda ne olabilir dedi herşeyden nem kapıyosun dedi istediğin zaman çık gel ben sana niye geldin mi diycem dedi.
bugün de konuşmadık hiç
son zamanlarda biraz ilgisiz davranıyo zaten bu olaydan sonrada kafam karıştı iyice,bi yandan diyorum ki olabilir ki istediğim zaman giderim orası benim de okulum sonuçta bi yandan da ben abarttım diyorum bilmiyorum
rüyamda hep benden ayrıldığını görüyorum,belkide beni sevmiyo artık
anlattım da biraz rahatladım
ßenimkide pek istemezdi :) sonra öğrendim ki ordan bi arkdası dedi. kızın biri buna hep beni de kuma alsana diye yıılışıomuş :)
aramız bozulunca anlattı... ßende biliyorummm buyüzden gelicem dedi. peki gel senden önemlimi ben sorun edip üzülürsün diye dedim dedi. neyse haber vermeden çıktım gittim:) aşkımda güselce elimi tuttu o kızın yanına götürdü müstakbel eşim diye:) oda memnun oldum dedi ßende memnun oLdum tatLım dedim ukala bi şekldesonra bidahada yılışmamıŞ ordan bi arkdasıyla çok yakındım bilgi alıOdum
bence üzülme belki sevgilinin değil de sevgilne yılışan biri varsa buyüzden ordan uzak tutmak istemiştir. ama emin ol seviyosa oda okeyler oraya gitmeni ve nevarsa anlatır.
kötüde düşünmemek lazım jest yapıp çıkıp glmiş yani
önceki konularına da yazmıştım çok kıskançsın arkadaşım biraz rahat ol oluruna bırak bişi varsa çıkar zaten ...sevgilini de boğarsın böyle herşeyden nem kapıyorsun
sanırım kafana taktığın başka şeylerde var onun üzerine bu davranışından şüphe etmişsin yoksa bu durumda kavga edicek bir durum görmedim tatlım.
ßenimkide pek istemezdi :) sonra öğrendim ki ordan bi arkdası dedi. kızın biri buna hep beni de kuma alsana diye yıılışıomuş :)
aramız bozulunca anlattı... ßende biliyorummm buyüzden gelicem dedi. peki gel senden önemlimi ben sorun edip üzülürsün diye dedim dedi. neyse haber vermeden çıktım gittim:) aşkımda güselce elimi tuttu o kızın yanına götürdü müstakbel eşim diye:) oda memnun oldum dedi ßende memnun oLdum tatLım dedim ukala bi şekldesonra bidahada yılışmamıŞ ordan bi arkdasıyla çok yakındım bilgi alıOdum
bence üzülme belki sevgilinin değil de sevgilne yılışan biri varsa buyüzden ordan uzak tutmak istemiştir. ama emin ol seviyosa oda okeyler oraya gitmeni ve nevarsa anlatır.
kötüde düşünmemek lazım jest yapıp çıkıp glmiş yani
ya böyle bi durum varsa benden nasıl saklar inanamıyorum ya
evet öyle gerçekten ama onun da payı var bunda yani
aslında şüphelendiğim başka durum yok cnm dün ki olay kafamı karıştırdı hafta içi bi gün habersiz gidicem bakalım,bide bu aralar ilgisiz biraz şu saat oldu suçlu olduğu halde msj atmadı hala
hayatım suçlu değil o yüzden mesaj atmıyor eğer öncesinde seni şüphelendircek bir şey yoksa neden suçlu olsunki. otobüsle geliceğini düşünüp gelmeni istemedi belli ki
neden saklamasın canım. ßanada böyle yılısan bi tip vardı huzursuz olmasın diye sakladım... sonra tesadüfü öğrendi bende onun yaptğı gibi çağrıp tnştrdım sonrada o kşiyle irtibatımı kesitm halada yan firmamda çlşıo kaçkez denk glios ama bakmıos bile birbrimize
Bu konuyla ilgili soru sorma ve üstüne gitme
Ama haftaya yada ondan sonraki hafta haber vermeden iş yerine git
Sorarsa niye geldin diye beraber yemek yeriz diye düşündüm fena mı yaptım de
ben mi atayım sence?
ne kadar sinir bozucu
öyle bişey varsa Allah gösterir bana inş yoksa bu söylemez bana kızla kavga ederim diye
evt haftaya gidicem bi sonraki haftayı beklemeyemem artık:)
Ama bu konuyu kapat.Şüphelenmesin
Mevzu bile etme.Hiçbirşey olmamış gibi davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?