- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Ay Allah kahretmesin ya rezil herif
Bacım Allah sabır versin tez vakitte kurtulursun inşallah
Alkolu falan varsa cok ictigi bi gece telefona ulasın tüm konusmaları kendinize fotograf cekinKimseye anlatamıyorum.
Kendi iç dunyamda konuşa konuşa önce öfke sonra haksızlık duygusu yaşıyorum. Sonra adama hak veriyorum.
Gözümde çok düşürdü onu bu olay. Gözümde gitgide sapığa evriliyor.
Alkolu falan varsa cok ictigi bi gece telefona ulasın tüm konusmaları kendinize fotograf cekin
Öyle oluyomuş ama anlamayanlar da varVatsap webin ortaya cıktıgını söylüyor bazilari karsi tarafin teline bildirim gidiyo gibi v.s
Nasil anlamazki bildirim gitse tele?Öyle oluyomuş ama anlamayanlar da var
Bilmem , burda çok konu açıldı bunun üzerine. Anlamayan anlamıyor .Nasil anlamazki bildirim gitse tele?
Gurur duydum..başarıların devamını dilerim. ..
Aslında tüm telefonun dökümani gelse ne guzel olurBilmem , burda çok konu açıldı bunun üzerine. Anlamayan anlamıyor .
Nasil anlamazki bildirim gitse tele?
Taktir ettim gücünüzü, azminizi.
Gelebilir ,bunun için dava açılması gerek sanırım..Aslında tüm telefonun dökümani gelse ne guzel olur
Ya ben buna cok güldüm amaKaç yaşında sayın maktül?
Bikaç gundur köşe bucak telefonunu saklıyor eşim. Normalde de ortada pek koymaz ama yatarken yastık kılıfının içine sokması, tuvalete bile iş yerinden ararlar diyip telefonu sokması dikkatimi çekti.
Normalde pek whatsapa bakmaz. Ben yazarım onu bile saatler sonra görür. Dün gece çocuk hastaydı uyanıktık. Telefon elindeydi, klavyenin açık olduğunu gördüm. Benim baktığımı farkedince ekranı kapattı. Hiç bişey demedim. Sabah son görülmesine baktım 3-4 gibi whatsapa girmiş gece.
Bugun de takip ediyorum sık sık whatsapa giriyor. Yani hiç huyu değildir, whatsapta sürekli online olacak işlik bi durumu da yok. Bir de teli yastık kılıfına sokacak kadar köşe bucak saklaması işkillendirdi beni[/QUOTE kendi telefonuna watsapla web uygulamasını indir sonra programı aç orda barkod okuma ekranı çıkacak eşinin telefonundan watsappa gir köşedeki üç nokta olan yere tıkla watsapp web yazan yeri aç kendi telefonundan orda çıkan kare kodu ekrana tut okut sonra eşinin telefonundan watsaptan çık son uygulamalarida kapat ki ne yaptığını görmesin sonra sal gitsin watsap webden gir bak eşinin telefonu elindeymis gibi kimle yazisiyor gizli saklı oku. Ben artık bu evli adamların yediği nanelerden nefret ediyorum.. malesef kocan seni aldatıyor ...yüzde verecek olursam %99
Hayır oyle degil , aslinda aldatilmadan dava acilmadan bakabilsek keske onu demek istedim :)Gelebilir ,bunun için dava açılması gerek sanırım..
Var bunda bi iş burnuma iyi kokular gelmiyor çıkar foyası yakında !Bikaç gundur köşe bucak telefonunu saklıyor eşim. Normalde de ortada pek koymaz ama yatarken yastık kılıfının içine sokması, tuvalete bile iş yerinden ararlar diyip telefonu sokması dikkatimi çekti.
Normalde pek whatsapa bakmaz. Ben yazarım onu bile saatler sonra görür. Dün gece çocuk hastaydı uyanıktık. Telefon elindeydi, klavyenin açık olduğunu gördüm. Benim baktığımı farkedince ekranı kapattı. Hiç bişey demedim. Sabah son görülmesine baktım 3-4 gibi whatsapa girmiş gece.
Bugun de takip ediyorum sık sık whatsapa giriyor. Yani hiç huyu değildir, whatsapta sürekli online olacak işlik bi durumu da yok. Bir de teli yastık kılıfına sokacak kadar köşe bucak saklaması işkillendirdi beni
Yani üzgünüm ama koca olacak kişi kaçak elektrik kullanıyor olabilir konu sahibi ile eşinin elektrik kesintisi var sanıyorumboşuna köşe bucak saklanmaz o telefon. yastık kılıfına koymak nedir yahu. ilgilenmiyormuş gibi yapın. takip edin.
Değersiz falan değilsiniz. Unutmayın o adamla doğmazdınız ki onsuz ölesiniz.Böyle hikayelere ihtiyacım var.
Çok cesaretsizim. Korkuyorum.
Çok değersiz mutsuz hissediyorum zaten kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?