Şüpheli davranışlar

Yemeğine uyku ilacı koyup öyle karıştırın. İstediğiniz kadar bakın tele şifre varsa da gelen mesaj ekrana düşüyor ya ilk o bile fikir verebilir ne olduğu ile alakali.

Ay Allah kahretmesin ya rezil herif
Bacım Allah sabır versin tez vakitte kurtulursun inşallah

Kimseye anlatamıyorum.
Kendi iç dunyamda konuşa konuşa önce öfke sonra haksızlık duygusu yaşıyorum. Sonra adama hak veriyorum.
Gözümde çok düşürdü onu bu olay. Gözümde gitgide sapığa evriliyor.

Alkolu falan varsa cok ictigi bi gece telefona ulasın tüm konusmaları kendinize fotograf cekin

Hayir asla degersiz degilsin..
Seni temin ederim, hayatim bitti diyordum.
2 cocugum var , babasiz buyumesinler diye bircok zorluga katlandim, lakin aldatma!!

Yaprak gibi titriyordum ogrendigimde, insanin basina geliyor olmasi cok farkli bir durummus.
Kendine su sorulari sor canim ,
Oncelikle boyle bir durum varsa kanit toplamalisin.
Sonra bu durumu sindirebilirmiyim gerekcen her ne olursa olsun bu senin hayatin.
Ayrildiginda meslegin, ya da sana destek olabilecek ailen varmi bebegin var cunki.

Sunuda eklemeden gecemicem, baslarda cigerin sokuluyormus gibi oluyorsun .
Ama inan bana ayrildiktan sonra, gunes bile bir farkli dogdu, onsuzda gulebildigimi, onsuz daha mutlu oldugumu fark ettim. Kimse hink kumasi degil, makasi yeri geldiginde pat diye vurmak lazim.
Canimiz daha cok yanmasin diye.

Var bunda bi iş burnuma iyi kokular gelmiyor çıkar foyası yakında !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…