- 23 Eylül 2018
- 170
- 27
- 13
- 33
- Konu Sahibi Azimlibedevi
-
Yani gelir gider eşit gibi. Ben kendime para harcamaya kalkmazsam bu sekilde 1 yıl idare edebiliriz. Evde durdugum için pijama forever fakat ona da kafayı taktım şuan tabii neden pijama diyeMadden bu kadar zor durumda iseniz, çalışmamak gibi bir lüksünüz var mı ki?
Sadece 2 pantolonum var biri lekeli dedikten sonra bize fikir beyanı için alan mı kalıyor?
Gelirimiz iyi canım ama ev araba ve ekstra bir kredimiz daha var. Hani varlık içinde yokluk diyorum ya ondan. Eşim zaten ayrı bir konu cook uzunNasıl yani ? Sekreterlerinizin olduğu bir çalışma alanı var ve siz parasızlıktan dert yaniyorsunuz anlayamadım ben
Kocanizin sekreterin bana asılıyormus haberin olsun demesinide anlamadım .Bir adam böyle bile olsa bunu eşine neden yansıtır.
Konu bana çok saçma geldi sanırım anlamadığım için
Bakıcı bulamıyorum aslında kimse kimseye referans olmuyor. Tutacağım bakici (bulabilirsem ) sokaktan geçen adamdan farkı olmayacak yabancılık ve güven kinusundaTabiki calıs
Binlerce kişi bakıcı tutuyor cocuguna karakterlerinde sorun olanlar yanlıs bakıcıya emanet edilen cocuklar
Gelirimiz iyi canım ama ev araba ve ekstra bir kredimiz daha var. Hani varlık içinde yokluk diyorum ya ondan. Eşim zaten ayrı bir konu cook uzun
Neden ?Bakıcı bulamıyorum aslında kimse kimseye referans olmuyor. Tutacağım bakici (bulabilirsem ) sokaktan geçen adamdan farkı olmayacak yabancılık ve güven kinusunda
Bence siz kendinizle uğraşıp sorunu kendinizde aramak yerine o geç gelen özgüvenin patlamasını yaşayan arsız kocanıza bir yol verin! Bu ne ya bu ne demek sekreterin bana yiyecek gibi bakıyormuş????? Alnını karışlarım bunu diyecek adamın ben. Üzgünüm ama kocanız sağlam pabuç değil. Ve evet işe dönün, acilen.
Tam olarak kocayı kaptırmamak değil de durumu görmek istiyorum. Bu kız gerçekten bakıyor mu ya da esimde mi hata var. Kendime harcayacagim para sıfır şuanda. Pijamamla özgüven tazeleyemiyorumanlamadım..
iki pantolondan biri lekeli diye mi çalışmak istiyorsunuz
kocayı kaptırmamak için mi?
özgüven dediğiniz şey içinizde çalışıp çalışmamakla ne alakası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?