Şüpheli durumlar VS bebeğim

Hangisi sizce doğru karar

• Ankete Katılan
    102
Ya iyi de geliri iyi olan insanın çocuğuna mama alacak parası nasıl olmaz ve siz hala bu durumda bile çalışsam mi çalışmasam mi diye soruyorsunuz.
Yani gelir iyi de gider şuanda çok. Bebek cok masraflı geldi. Aç kalmiyoruz şükür ve kapımızı sıkıştıran alacaklı yok

Bakıcı bulamıyorum aslında kimse kimseye referans olmuyor. Tutacağım bakici (bulabilirsem ) sokaktan geçen adamdan farkı olmayacak yabancılık ve güven kinusunda
Iyice arastirin elbet guvenli birini bulursunuz.ayrica kocaniza dikkat edin diger konunuzda da yazmistim gercekten kocaniz hic masum degil gozunuz ustunde olsun

Şirketim yok yahu o da nerden çıktı ben de calisanim ama benden de altta çalışan var

İki pantolonumun olma sebebi 5 kilo fazlalık kaldı bedenim değişti eskiler olmuyor

Koca acayip popülermis eski konusuna göre ve bunu eşinden saklamayacak kadar da değişik biri valla anlamadım ben gerçekten nasıl ilişkiler

Koca arsız ya düpedüz. Net olarak yani ve konu sahibi de bebeğin gelişiminin değil de özgüveninin peşinde!

su an oglum krese basladi. ve baya kriz atlattigimiz yada krizin icinde oldugumuz icin baya arastirdim, bir yasindan önce cocuga bakici tutmak iyi degilmis anne bagi güclensin diye bir yasindan sonra öneriliyormus.

imkan varsa isi eve getir evden calis. oglum 10 aylik oldukdan sonra cumalari bi kac saat toplantiya girip geri kalan projeleri evden idare ettim, su an 18 aylik önümüzdeki ay günde 4 saat baslicam, yani tam saat dönüs yapma yillar akip gider her güzel ani kacirirsin.

maddi acidan calis, ama kocam da kocam elden gidio diyede kendine baski yapip durma. gidesi olan öylede böylede gider sen istedigin kadar yirtsanda kendini birsey degistiremezsin. tamam esim ahim sahim degil belki ama oldugu pozisyon disarida oynadigi o cok tatli halleri kac kisinin basini döndürüyordur? ama banane??? sen kendini yedikce kayip edersin biraz relax, sende dünyada erkek mi yok moduna gir biraz. esinin sana bunu söylemesi sanki senden sürekli ispat ariyormus gibime geldi.

Kıyafet almak zor bişey değil ,kredi kartına bolebildigin kadar taksitlendir, al ..bide o lekeli pantolonun lekeli kısmını kes ,giy ! Yırtık modası var biliyosun :)

on beş yıldır makyajım fix : rimel ve dipliner. Bunlar olmadan kendimi çıplak hissediyorum fakat 15 yılda üstüne hicbirsey koymadım .hatta bazen diplineri de eliyorum.benimki hastalık ,rimel hastalığı :) kısaca makyajla tercih edilen olmak beni üzer .bakımlı görünmek adına bir ruj bir rimel yeter zaten .en büyük bakim da temizliktir .

Bu kadar sıkıntının üzerine evde oturmak akıllıca bir çözüm değil .bebeğine iyilik yapmak isterken kötülük yaptığının bilincine varamiyorsun. Bir an önce işine donmelisin

Eşinizi kıskandığinız için işe dönmek istiyorsaniz vazgeçin ama çocuğumun ihtiyaçlarına yetemiyorum noktasında ise hassasiyetiniz dönün.
Siz yokken kim bakacak çocuğa? Bakıcı ise ona da bütçe ayırmak gerekecek,geliriniz nasıl olacak,bakıci masrafından sonra? Bunları da değerlendirin derim.
Ayrıca eşiniz de kendini bulunmaz hint kumaşı falan sanıyor herhalde. Sekreterin bana asıldi ne demek? Mesafesini koyar,gerekiyorsa tersler yani,tekrarı olmaz bu durumda ama eşiniz gelip size anlatıyor. Aşırı saçma bu.

cocugunu 3 aylikken birakip ise donen annelerin cocuklari kisiliksiz olmuyor sonucta degilmi
ihtiyaciniz varsa calisin ayrica bence esiniz sizi birazda gaza getiriyor bence maddi skintilardan bunaldi ve sizi ise donmek icin kiskirtiyor
ne bicim kari koca iliskiniz oldugunuda bi anlamadim ben hayatiniz bana kim bakti kocama kim bakti uzerine kurulu resmen evde bir bebek varken okadar dusunecek bos zamani nereden buluyorsunuz anlamadim bence butun suc kocanizda kendini şişirmeye bayiliyor

Her iki konunu da okudum anlamaya çalışıyorum yok anlayamıyorum olmuyor benim kafam yetmiyor olaylar anlattığınız gibi değil ya da siz farklı algılıyorsunuz ya da, evet şimdi buldum sizin üzerinizden çok büyük bir oyun oynanıyor akıl sağlığını yitirmen için uğraşıyorlar(!)

Pantolonlar esnek değil mi yahu?
Bilemiyorum neyse.
Ama kocanız tekim değil,egolunun teki siz bunu bilin yeter.
Aldatmaya da potansiyeli var.
Esnek ama geçmiyor kalçadan yukarı işte geçenlerin de fermuar kısmı v şeklinde açık kalıyor bir araya getirmek bile mümkün değil. Eski pantolonlarim da yanıp tutusacagim kadar güzel ve yeni değiller zaten. 5 kiloyu vermeye uğraşamicam siritmiyor

Ifsa olmamak icin ufak tefek degistiriyor olabilir...mesela oteki konuda kocasinin maddi durumu zengin gibi gorunuyor dedi en azindan Bu intibayi olusturamasi icin biraz da olsa maddiyati cardir yada bilemiyorum

Niye böyle aksediyor konu anlamadım. Sadece sıkıntımı anlattığım için senelerim bunla geçmiş izlenimi verdim galiba. Öyle değil gayet mutluyuz normalde. Birbirimizin hem eşi hem sirdasiyiz diyebilirim ama bana asılan biri olsa sanırım ben ona soylemezdim.

cocuk kucukken calismak icin cok planli olmak lazim bence, siz su an acele karar verecekmissiniz gibi geliyor bana.

6 ayi degil de bir yasi hedefleyin ki gonlunuze gore bakiciyi strese girmeden bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…