- 23 Eylül 2018
- 170
- 27
- 13
- 33
- Konu Sahibi Azimlibedevi
-
Yani gelir iyi de gider şuanda çok. Bebek cok masraflı geldi. Aç kalmiyoruz şükür ve kapımızı sıkıştıran alacaklı yokYa iyi de geliri iyi olan insanın çocuğuna mama alacak parası nasıl olmaz ve siz hala bu durumda bile çalışsam mi çalışmasam mi diye soruyorsunuz.
Iyice arastirin elbet guvenli birini bulursunuz.ayrica kocaniza dikkat edin diger konunuzda da yazmistim gercekten kocaniz hic masum degil gozunuz ustunde olsunBakıcı bulamıyorum aslında kimse kimseye referans olmuyor. Tutacağım bakici (bulabilirsem ) sokaktan geçen adamdan farkı olmayacak yabancılık ve güven kinusunda
Şirketim yok yahu o da nerden çıktıdeğişik bir al benisi olan bir kocan var, ona herkes asılıyor garip bir şekilde
bir sürü çalışanınız var ama üstüne bir pantolan alacak paran yok ,
şirketiniz var ama tahtadan salıncak yapamaya kalkıyorsun ,
çok çelişkili anlattıklarınız
Tam olarak kocayı kaptırmamak değil de durumu görmek istiyorum. Bu kız gerçekten bakıyor mu ya da esimde mi hata var. Kendime harcayacagim para sıfır şuanda. Pijamamla özgüven tazeleyemiyorum
İki pantolonumun olma sebebi 5 kilo fazlalık kaldı bedenim değişti eskiler olmuyordeğişik bir al benisi olan bir kocan var, ona herkes asılıyor garip bir şekilde
bir sürü çalışanınız var ama üstüne bir pantolan alacak paran yok ,
şirketiniz var ama tahtadan salıncak yapamaya kalkıyorsun ,
çok çelişkili anlattıklarınız
5 kilo fazlalık beden değiştirecek kadar bir fazlalık değil bence,tabi bütün kilonuz kalçanızda toplanmadıysa.İki pantolonumun olma sebebi 5 kilo fazlalık kaldı bedenim değişti eskiler olmuyor
Koca acayip popülermis eski konusuna göre ve bunu eşinden saklamayacak kadar da değişik biri valla anlamadım ben gerçekten nasıl ilişkiler
Maalesef kalçada toplandı. Gobegim catlamadi kalça çatlak doldu rengarenk5 kilo fazlalık beden değiştirecek kadar bir fazlalık değil bence,tabi bütün kilonuz kalçanızda toplanmadıysa.
Pantolonlar esnek değil mi yahu?Maalesef kalçada toplandı. Gobegim catlamadi kalça çatlak doldu rengarenk
Esnek ama geçmiyor kalçadan yukarı işte geçenlerin de fermuar kısmı v şeklinde açık kalıyor bir araya getirmek bile mümkün değil. Eski pantolonlarim da yanıp tutusacagim kadar güzel ve yeni değiller zaten. 5 kiloyu vermeye uğraşamicam siritmiyorPantolonlar esnek değil mi yahu?
Bilemiyorum neyse.
Ama kocanız tekim değil,egolunun teki siz bunu bilin yeter.
Aldatmaya da potansiyeli var.
Her iki konunu da okudum anlamaya çalışıyorum yok anlayamıyorum olmuyor benim kafam yetmiyor olaylar anlattığınız gibi değil ya da siz farklı algılıyorsunuz ya da, evet şimdi buldum sizin üzerinizden çok büyük bir oyun oynanıyor akıl sağlığını yitirmen için uğraşıyorlar(!)
Niye böyle aksediyor konu anlamadım. Sadece sıkıntımı anlattığım için senelerim bunla geçmiş izlenimi verdim galiba. Öyle değil gayet mutluyuz normalde. Birbirimizin hem eşi hem sirdasiyiz diyebilirim ama bana asılan biri olsa sanırım ben ona soylemezdim.cocugunu 3 aylikken birakip ise donen annelerin cocuklari kisiliksiz olmuyor sonucta degilmi
ihtiyaciniz varsa calisin ayrica bence esiniz sizi birazda gaza getiriyor bence maddi skintilardan bunaldi ve sizi ise donmek icin kiskirtiyor
ne bicim kari koca iliskiniz oldugunuda bi anlamadim ben hayatiniz bana kim bakti kocama kim bakti uzerine kurulu resmen evde bir bebek varken okadar dusunecek bos zamani nereden buluyorsunuz anlamadim bence butun suc kocanizda kendini şişirmeye bayiliyor
İki pantolonumun olma sebebi 5 kilo fazlalık kaldı bedenim değişti eskiler olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?