Şüpheli durumlar VS bebeğim

Hangisi sizce doğru karar

• Ankete Katılan
    102
Ifsa olmamak icin ufak tefek degistiriyor olabilir...mesela oteki konuda kocasinin maddi durumu zengin gibi gorunuyor dedi en azindan Bu intibayi olusturamasi icin biraz da olsa maddiyati cardir yada bilemiyorum
Deşifre olmamak için degistirdigim kısımlar kesinlikle var. Bir kişiye yazdım özelden ve durumu gayet anladı. Ben okuyunca normal geliyor aslibda her sorulana da cevap veriyorum

Önceki konunuzu da biliyorum. Anladığım kadarıyla eşiniz iş yerinde olan (ya da olmayan) her haltı gelip size anlattığında ve sizde kıskançlık krizlerine girdiğinizde kendisini çok yakışıklı/başarılı/ bırakılmaması gereken hissederek damarlarına özgüven pompalıyor. Bu onun “yokluk çekiyoruz ama sakın beni bırakma bak beni yerler, yerler, beni ham yapar bu zilliler” deme şekli sanırım. Evliliğini ve sizi güvence altına almak için çok değişik bir metot, saygı duydum.
Diğer mevzuya gelince de; evet çalışın.

iyide anlatımın o yönde değil
sanki yokluktan alamıyormussun gibi anlatıyorsun
Şuanda para yokluğundan alamıyorum artık.
Bak şimdi
İkimiz de çalışıyoruz durumumuz gayet iyiydi maaslar fena degil ev aldık araba aldık ikisinin de kredi borcu var bayaa yüklü miktarda. Şimdi ben doğum yaptım maaşım gitti tek maaşa düştük. Uzerine de aciklayamayacayim bir kredi daha çekmek zorunda kaldık. Oldu mu sana üç kredi? Ev araba iş her şey var fakat giderler anca yiyecek alabilecek para bırakıyor cebimize. Ben çalışmaya devam edersem durum düzelir tekrardan

Konunuz çok karışık. Eşinize asılan sekreter var, bunu eşiniz size söylüyor ve sizin tepkiniz o bakımlı, makyajlı benim kıyafetim bile yok. Özgüvenim yok. Eşinizi sekreterden kıskanıp kendinizle mukayese mi ediyorsunuz cidden?

Bence de siz çalışın zira evde olmanız bu psikolojikle o bebek için çok da sağlıklı değil zaten. Hiç değilse yavrunun ihtiyaçları karşılansın.

yani eski konunuzuda okudum sevgililik doneminden baslamistiniz sekreterinize kadar herkes kocaniza asilmisti ve ne hikmetse kocaniz hep cok masumdu yorumlardan kocanizin cokda masum olmadigini cikarabildiniz buna birsey demiyorum
bakin hayatinizi okadar kocanizin uzerine kurmussunuz ki sekreterimi dusunmekten cocuguma bakamiyorum tarzi birsey yazmissiniz bugun soyle bir dusunun kocaniz gitse en cok kim kaybeder ???
biraz kendinize gelin siz cok degerlisiniz ve kiymetlisiniz isterse ustunuzde 40 yama salvar olsun ister hergun degistiginiz gicir gicir kiyafetler olsun kendinize olan sevginizi kaybetmissiniz bence suan size yazarken uzayipta alamadihim biyigimla oynuyorum ama hicde kocama kim asilacak veya asildi ustum yok basim yok diye dusunmuyorum keyfi bilir pasa gonlu bilir siz uzerinize kiyafet alamayacak sacinizi tarayamayacak dereceye gelmissiniz adamin derdi sekreterin ver cocugu eline baksin 1 2 saat git bi alisveris yap soyle icine sinecek seyler al kendine bosver borcu harci bir seferlik batmaz o kocan

Evet ediyorum mukayese tabiki yani bu durumda nasıl böyle düşüncelere girmem mümkün mü böyle bişey

Bu kadar kıt kanaat kazanıyorsanız neden sekreter çalıştırıyor eşiniz?

Anladığım kadarıyla eşiniz içinde olduğu aşağılık kompleksine sizi de çekiyor,başarmış da maalesef.
Böyle bir adamla evli kalmazdım şahsen.
Çünkü adamın sizi üzmeleri bitmez bence.
İşe döner misini dönmez misiniz bilemem de bir an önce adamın size yaptıklarını farkedip kendinize gelmeniz dileğimle...

Şu an önceliğiniz bebeğiniz olmalı. Ne kocanız ne kendiniz için işe dönün. Bebeğiniz için dönmelisiniz diye düşünüyorum. Bu kadar maddi olarak sıkıntı yaşıyorsanız bebek ek gıdaya alışınca dönün işe. Merak etmeyin, siz çalışıyorsunuz diye çocuk başkasının verdiği karaktere bürünmeyecek. Ben de çalışıyorum ama kızımız eşimle benim istediğimiz gibi yetişiyor. Kim bakarsa baksın en nihayetinde sizinle şekillenecek. İş dönüşü uyuyana kadar ve haftasonları bol bol ilgilenin. Ev işlerini çok dert etmeyin.
Bakım konusuna gelirsek, illa ki tam makyaj ve topuklularla gezmek zorunda değilsiniz bakımlı görünmek için. Cilt temizliğinizi bakımını yapın, göz alerjiniz varsa dudağınıza parlatıcı sürün, saçınızı şekillendirin, birkaç değişik takı edinin, birbiriyle uyumlu kıyafetler alın yeterli. İşe başlayınca lazere de gidersiniz.
Diğer konunuza yorum yapmamıştım ama eşinizin bu konuda yazdığınız cümlesi çok saçma geldi. Sanki olmayan bir şeyi “bak peşimde kimler var” der gibi, ergen ruhuyla söylemiş.

O degilde bebekten once calisiyormussunuz zaten. İşe ne giyip gidiyordunuz veya calisirken cocuk yokken kendinize hic mi alisveris yapmadiniz, bi kolyeyi bile çinden siparis etmissiniz. Suan calisinca cok mi fark edecek? Farkedecekse bence calisin.

O kadar kötü durumdaysanız çalışmama lüksünüz yok zaten. Bir yerde varlık içinde yokluk çekiyoruz demişsiniz. O laf çok parası olduğu halde paralarını yemeyip yok geçinen insanlar için söylenir. Sizin gibi yüksek kazansa da borç içinde yüzdüğü için yokluk yaşayanlara değil. Düzeltmeden edemedim.

Sekreter asılması ve çevreden birkaç kişinin daha kocaya asılması muhabbetine çok güldüm. Ego maşallah tavan. :)) Kocanız takmış elin kadınlarına bence.

Evet ediyorum mukayese tabiki yani bu durumda nasıl böyle düşüncelere girmem mümkün mü böyle bişey

Kocanız, sizin onunla paylaşmak durumunda olacağınız birşey değilki mukayeseye gerek olsun. Sekreterden kadar güzel olmaya çalışmak gibi bir gayenizin olması çok saçma. Madem böyle bir terbiyesizlik içerisinde o zaman yol verirsiniz gider edebiyle çalışmayı öğrenir.

Bakımlı olmayı istemek tabiki çok normal ama çıkış noktanız sekreter olmamalı. Eşiniz de sağlam pabuç değil.

bizimde aynı sıkıntılarımız oldu hatta kızımı dogurdugumda ekmek alacak parmaız yoktu
o yuzden çalışmayı birgün bırakmayı düşünemedim ,
zengin bir koca alıp 5 tane dogurmayı düşünyordum ama bir çocukla kaldık ,
oyuzden çalışmaya başlasan iyi olur

Açıkca kocam mı bebegim mi diyosun yani?Ya işe baslayip kocani kollayacaksin yada evde bebegini buyuteceksin ama tabi ki her anne cocugum derdi,demelide yani..Senin bu kocandan nefret ettim biliyomusun? Senin ruh sağlığını bozmuş cidden.Bu nasıl bir adam ki gelip sana sekreterinin gözü bende bana asılıyor diyor..Mide bulandirici gercekten...

Benim annemde beni 49 Günlükken babanneme bırakıp ise başlamış mecbur tabi o zamanlar. Ben sizin yerinizde olsam yinede en azından 9 aylık falan olana kadar bebeğimle kalırdım. Ama kendinizi nasıl mutlu hissetcekseniz öyle yapın bence .mutlu anne mutlu bebek mottosu diye bişey var sonuçta .ama esinizi gozlemliyim şu bu diye baslicaksaniz başlamayın bebeginize yazık .kendi mutlulugunuzu psikolojinizi dusunup karar verin

Ben en çok eşinin "sekreterin bana asılıyor haberin olsun " demesine takildim yani kendine çeki düzen ver demek mi istiyor acaba? Ya da bir gün yanlış yaparsam sorumlusu ben değilim demeye getiriyor çok tuhaf..

Yani aslında bana da çok iltifat eder ama oluşturduğu psikoloji böyle oldu maalesef sürekli diken ustundeyim. Çok haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…