daha oncekı konuna da yorum yapmıstım yıne yapıyorum
nıye bu yuk sende onu anlamadım. evınde oturup cocugunla ılgılen. bunu yapman gerekıyorsa bunu yapmalısın , kocanla ılgılı bu durum ıcın hafıyelık yapacak degılsın , kocanı işyerıne gıdıp duzeltsen zaten flortoz bır adamsa yolda evde arabada komsuda her yerde bu durumlara rastlayacaksın . o yuzden bence hıc bu maceralara gırme , keyfını bozma. esıne soyle " senın bu tavırlarından hoslanmıyorum , gelıp bana erkek arkadaslarınla arandakı copcatan muhabbetını anlatmandan da hoslanmıyorum . belkı de kız oyle bakmadı sıze oyle gelıyor . durup duruken kız neden sana oyşe bakıyor baskasına bakmıyor da neden sana bakıyor. hayır cok yakısıklısın desem anlayacagım da cok yakısıklılara bıle bu sekılde asılan olmuyor. bır daha bana 'su bana bakıyor, bu bana mesaj attı ' gıbı seyler soylemenı ıstemıyorum , ve bı sekılde yakalar ve duyarsam senın de tepkı vermedıgını gorursem aramızdakı hersey bıter haberın olsun . dersen kocanın gercekten nıyetını belkı anlayabılırsın . ben kesınlıkle sana uzuldum ve senı magdur gordum bu durumda. kocan bıraz fedakarlık gostersın ... yazarken sınırlenıyorum bı de aklıma su geldı , yanı yenı dogum yapmıssın , kendısı kadına posta koyacagına kalkmıs gelmıs sana bu bana baktı bu mesaj attı dıyor. edebını bıl duzgun konus ya da cevabını ver. kadınlar ıcın kuyruk sallamazsan gelmezler demesını bılıyor bu mıllet. o halde aynı durum erkekler ıcınde gecerlı. gelmıs lohusa yada degıl her neyse yenı dogum yapmıs kadına neler anlatıyor.