• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli durumlar VS bebeğim

Hangisi sizce doğru karar

• Ankete Katılan
    102
Çocuktan önce 2 pantalonla, makyajsız nasıl yaşadınız? Siz bu durumdaysanız eşinizde giyimine kuşumına aman aman dikkat edemiyor demektir, sonuçta para yok.

Bence kişisel gelişiminize ağırlık verin biraz. Makyajla giyimle kuşamla gelen özgüven böyle para odaklı oluyor. Kocanızla olan durumuda ya kafanızda bitireceksiniz yada evliliğinizde sorun yaşayacaksınız. Bigün mutlaka patlak verecek çünkü.
Eğer bu sekreterin ona asilmadigini görürsem ya da aşıldığını ama suçun kcamda olduğunu görürsem bı gün degil o gün patlak verecek.

Kocanızın ozguvenine hayran kaldm bu nasıl soylenir ya.ben olsam pata kute dalardım koca demem.tabiki bie bebegin annesiyle olması çok guzel.Durum boyle sıkışıkken de çalısmak kaçınılmaz sizin için.

Kocanız size bunu söyledi ve siz burada çalışıp çalışmayacağınızı mı soruyorsunuz. Yahu hangi adam gibi adam, sekreterin bana asılıyor haberin olsun der karısına.
Önceki konunuzu bilmiyorum arayıp bulmakta tarzım değil. O yüzden kocanız ister flörtöz olsun, ister jigolo ister başka bir şey ama şu cümleyle bile kocanız beş para etmez bir adammış.
Ben böyle bir erkekle evli kalmam.
Ben bu kızla arkadaş olma yoluna girdim çünkü. Wp da falan yazisiyorduk nasılsın falan diye. Bı de eşim kulağıma gelecek dedikodulardan korkmuş olabilir aynı yerde çalışıyoruz cunku

daha oncekı konuna da yorum yapmıstım yıne yapıyorum
nıye bu yuk sende onu anlamadım. evınde oturup cocugunla ılgılen. bunu yapman gerekıyorsa bunu yapmalısın , kocanla ılgılı bu durum ıcın hafıyelık yapacak degılsın , kocanı işyerıne gıdıp duzeltsen zaten flortoz bır adamsa yolda evde arabada komsuda her yerde bu durumlara rastlayacaksın . o yuzden bence hıc bu maceralara gırme , keyfını bozma. esıne soyle " senın bu tavırlarından hoslanmıyorum , gelıp bana erkek arkadaslarınla arandakı copcatan muhabbetını anlatmandan da hoslanmıyorum . belkı de kız oyle bakmadı sıze oyle gelıyor . durup duruken kız neden sana oyşe bakıyor baskasına bakmıyor da neden sana bakıyor. hayır cok yakısıklısın desem anlayacagım da cok yakısıklılara bıle bu sekılde asılan olmuyor. bır daha bana 'su bana bakıyor, bu bana mesaj attı ' gıbı seyler soylemenı ıstemıyorum , ve bı sekılde yakalar ve duyarsam senın de tepkı vermedıgını gorursem aramızdakı hersey bıter haberın olsun . dersen kocanın gercekten nıyetını belkı anlayabılırsın . ben kesınlıkle sana uzuldum ve senı magdur gordum bu durumda. kocan bıraz fedakarlık gostersın ... yazarken sınırlenıyorum bı de aklıma su geldı , yanı yenı dogum yapmıssın , kendısı kadına posta koyacagına kalkmıs gelmıs sana bu bana baktı bu mesaj attı dıyor. edebını bıl duzgun konus ya da cevabını ver. kadınlar ıcın kuyruk sallamazsan gelmezler demesını bılıyor bu mıllet. o halde aynı durum erkekler ıcınde gecerlı. gelmıs lohusa yada degıl her neyse yenı dogum yapmıs kadına neler anlatıyor.
Böyle bir konuşmayı hakediyor gerçekten fakat ya o kadınlara önce samimi davranıyorsa? Böyle ileri giden bir durumu varsa bosanirim çünkü bu konuşma bunu anlamami engelleyecek sanki

Biz böyle düşünüyoruz da
Hanımefendi sadece kişisel gelişim/çocuğun özgüveniyle ilgili cevapları değerlendiriyor.
Kocasıyla ilgili yazılanlara cevap bile vermiyor.
Olur mu cevap veriyorum tabiki
Bir önceki konumda 40 sayfa buna cevap verdim. Kocamda var bir işler anlamaya calisiyorum

Olur mu cevap veriyorum tabiki
Bir önceki konumda 40 sayfa buna cevap verdim. Kocamda var bir işler anlamaya calisiyorum
Kocanda çok iş var.
Çok geniş bir adam belli ki.
Benim kocam gelip bana böyle söyleyecek bende sakince gelip buraya konu açacağım?
Gözlerini yuvalarından çıkarıp bütün herkese rezil rüsva ederim.

Ben kocama çok anlayışlı davranıp korkutmamaya çalışıyorum anlatmaya devam etsin diye. Bütün dertleri sıkıntilari anlatırız birbirimize bu şehirde başka kimsemiz yok.
çünkü devamlı o bana asıldı, şu beni gözleriyle yedi diye olayları karısına yetiştiren bi koca ütopik geliyor.

Kocanda çok iş var.
Çok geniş bir adam belli ki.
Benim kocam gelip bana böyle söyleyecek bende sakince gelip buraya konu açacağım?
Gözlerini yuvalarından çıkarıp bütün herkese rezil rüsva ederim.

Öyle bir kaç video izledim sebibebi falan hatta not almistim su şu malzemeleri alırım diye ama faaliyete geçemedim hiç. Eşimin kredi kartını doldurmak gene hepimize patlıyor sadece ona degil
İyi de doldurma kartı ,birkaç önemli ihtiyacını karşıla .her ay bir iki parça birşey alsan zamanla dolar gardrobun

o kadinlarin kocaniza tecavüz edecek hali yok. asla asla ihtimaller icin canimi sıkmam bu konuda. esim zaten baskasina gönlü kayacaksa beni sevmiyor sevgisi bitmis demektir. benim olmayan da gidebilir hic umrumda olmaz. hic tetikte durmam. gidip kadinlari etrafından savusturmaya da ugrasmam. en az 8 ay da bebegimin yaninda kalmak isterim. esinize ek is bulun dili varsa ceviri falan yapsim hem kafasini kasiyacak vakti olmaz kim ona bakiyor ediyor gözü göremez.

Ben bu kızla arkadaş olma yoluna girdim çünkü. Wp da falan yazisiyorduk nasılsın falan diye. Bı de eşim kulağıma gelecek dedikodulardan korkmuş olabilir aynı yerde çalışıyoruz cunku

Hiç tarzım değil ama eski konunuza baktım.
Kusura bakmayın da sizin kocanız Kıvanç Tatlıtuğ mu? Yahu adam kendini övmüş kendi çevresine sormuşsunuz onlarda he he demiş sizde kocanızı ilah gibi görmeye başlamışsınız.

Kusura bakmayın da ben hala ısrarla aynı görüşteyim. Üstelik daha da sinir oldum eşinize. Sizi ezmek için kendini pohpohluyor. Böyle erkeklere de kendine flörtöz yaklaşıldığını karısına utanmadan ifşa eden erkeğe de sinir olurum.
Benim için adam gibi adam değildirler.

Size gelirsek, şu ezilmiş psikolojisinden bir çıksanız öyle güzel olur ki. Adam sizi bu duruma getirmiş hayatın tadını çıkartıyor siz dertlenip duruyorsunuz.

Herkese tekrardan merhaba. Bir önceki konumda genel durumu anlattım isteyen bakabilir. Kimisi abartı dedi kimisi sen kıskancsin dedi kimisi kocan jigolo dedi :) kimisi çok güzel yorumlar yaptı herkese teşekkür ederim. Bu konu ikilemim ve anket ekliyorum.
Özet geçeyim.
Kocama asılan birkaç kişi nedeniyle sürekli kabuslar görüyorum ve ortada suçlayacak bir şeyler ariyorum. Çeşitli seçenekler var kocamın flörtöz olması benim kıskanç olmam veya gerçekten kötü bir çevrede çalışıyor olmamız... Durum şu ki bebeğim henüz küçük. Hamileyken bütün hayalim bebeğimi 2 yaşına kadar kendim büyütüp kişiliğini benim sekillendirmemdi. Bir sürü borç harç arasında paramızı anca denkleştirip bir süre ücretsize ayrilabilecegim kararını vermiştik. Fakat geçen hafta sabah kahvaltısında eşimin bana "sekreterin bana asiliyor ve bana yiyecekmis gibi baktığını iki arkadaşım gelip söyledi haberin olsun" dedi. O an suratım kesinlikle değişti (ilk tepki sonuçta) fakat sonra çok bozuntuya vermeden gecistirdim konuyu kapattık. O gün bugündür bebeğime bile veremiyorum aklımı. Bir yandan da özguvenim çok düştü. Bu asıldığı söylenen sekreterim çok güzel değil fakat makyajiydi giyimiydi gayet başarılı. Bende tık yok. Bir tane bile rujum yok. Göz kalemi sürünce burnum akıyor. Birkaç kere fondöten denemem oldu cildim kustu. Topuklu ayakkabı sadece düğünümde giydim videoda leylek gibi görünüyorum. Dolabımdaki kıyafetler seneler önceye ait. Şuanda iki pantolonum var biri lekeli. Ayrıca ozel bir bolgeyee estetik planlıyorum ve lazer epilasyona gitmek istiyorum. Gelin görün ki cebimizde çocuğun anca mamasına yetecek kadar para var. Asla dışarda yiyemiyoruz. Kolye molye almak istedim zamanında onu da ucuz olsun diye Çin'den sipariş verdim aylar oldu kargo yok. Varlık içinde yokluktayiz ben çalışana kadar.
Şimdi sorum şu;
Henüz bebeğim her şeyden önce mı gelir? 2 yaşına kadar evde kalıp ben büyütüp kendi ihtiyaclarimi hiçe sayayim. Kişilik çok önemli sonucta
Yoksa 6 aylık olduğunda işe dönüp kim hatalı gözlem yapıp, aynı zamanda ozguvenimi mi tazeleyeyim? Çok yorulucam çocuk iş ev fakat değer mi acaba?
Ha bir de çocuğuma doğru düzgün oyuncak bile alamıyoruz. Salıncak alicaz ama neredeyse tahta bulup ben civileyip salıncak yapıcam o derece sikintidayiz.
Lohusa sendromunda olabilirmisiniz bir onceki konunuz ve bu ve tabiki yazdiklariniz hep celiskili hep kararsiz ifadelerle dolu

kocan senin kıskanç olduğunu bildiği için bilerek yapıyor. kendi değerini arttırmaya çalışıyor. yada o kadar fiziğine güvenip ego yapmış ki şu bana baktı falan deyip kendini bulunmaz hint kumaşıyım izlenimi veriyor. (eski konularını da biliyorum) yoksa nasıl bir mantık ile böyle birşey söylenir, sekreterin bana asılıyor diye... asılıyorsa verirsin ağzının payını oturur. bir daha da yanaşmaz. evli bir erkeğe düşen bu... karısına gidip şu bana baktı, öteki göz kırptı falan demek.. ne bu yahu, ilk okulda mısınız?? bu eş ile siz çalışsanız da çalışmasanız da kafayı yersiniz. kibir küpü... onun kibiri de sizin egonuzu zedeliyor farkında olmadan. biraz sert çıkışın adam kendine gelsin.

Back
X