• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli durumlar VS bebeğim

Hangisi sizce doğru karar

• Ankete Katılan
    102
Kredileri ikinizin çalıştığına göre planlladiginiz için şu an maddi olarak zorlanıyorsunuz yani bu durumda başka yerden ek gelir gelme şansı yoksa çalışmanız daha mantıklı tabi ama ben olsam güvenilir birini bulamazsam zar zor idare eder çalışmazdım kocam kendini korusun el kadar bebek nasıl koruyacak kendini

Kocan şu cümleyi kuruyor ve sen hala kendi özgüvenin için birşeyler yapmayı mı düşünüyorsun? Kocanın acilen psikoloğa gitmesi lazım. Senin de çalışman lazım bebeğine maddi olarak daha iyi imkanlar sunabilmek için.

Sizin eşiniz 8 bin lira maaş almıyor mu? 8 bin lira ile nasıl kıt kanaat geçinebiliyorsunuz lütfen anlatır mısınız ya?
Üç tane kredimiz var şuanda ve bebek malzemelerine gelen zamlar var. Benzin yemek derken gidiyor o para. Gelir ne kadar çoksa gider de öyle oluyor. Çift maasken bir problem yok zaten

Bikaç yorum okudum kocanızın peşinde hafiyelik yapmak yerine konuşup konuyu kolayca çözümlemek var ama siz illa bebeğinizi de kendinizden mahrum etmeyi göze alarak hafiyeliği tercih ediyosunuz mesela?
Eğer konuşursam onun yaptığı büyük bir hata varsa onu göremeyeceğim o yüzden konusmayip izlemek daha mantıklı geliyor ama sabit fikirli değilim birkaç gün sonra konuşmaya da karar verebilirim tabiki

Ya acaba kocan seni aldatıyor da yaptığına şimdiden kılıf mı buluyor? Bak sen kendine bakmadın, işe dönmedin, bana asılan da çoktu benim de gözüm kaydı... :kusmuk:

Yalnız konu yalanmış gibi düşünen sadece ben miyim acaba?

Lohusa sendromunda olabilirmisiniz bir onceki konunuz ve bu ve tabiki yazdiklariniz hep celiskili hep kararsiz ifadelerle dolu
Kararsızım biraz ama çelişkileri sorarsanız cevaplayabilirim. Çok ayrıntılı yazınca hem ifşa oluyorum hem çok uzun olunca kimse okumuyor. Bir de bazı bilgilerde değişiklik yapıyorum anlamasın tanıyanlar diye

Ya acaba kocan seni aldatıyor da yaptığına şimdiden kılıf mı buluyor? Bak sen kendine bakmadın, işe dönmedin, bana asılan da çoktu benim de gözüm kaydı... :kusmuk:

Yalnız konu yalanmış gibi düşünen sadece ben miyim acaba?
Allah aşkına yalan konu ile ne kazanabiliriim?

Eğer bu sekreterin ona asilmadigini görürsem ya da aşıldığını ama suçun kcamda olduğunu görürsem bı gün degil o gün patlak verecek.
Nasıl anlamayı umuyorsunuz bunu? Evli adama sarkan kadın bunu karısının yanında yapmayacak heralde.

şirketiniz mi var ben anlamadım. sekreteriniz olduğuna göre...
8 bin maaşla gayette güzel geçinilir.
gelir ne kadar çoksa gider de o kadar çok demişsiniz ama kendinize kolye pantolon alamıyorsunuz. Ne gideri oluyor bu kadar.? mama bez oyuncak bizde alıyoruz ama bu kadar yokluk yaşamıyoruz ki 8 binin yarısı bile girmiyor evimize.

sorunuza gelecek olursak, çocuğunuza oyuncak bile alamadıktan sonra nasıl sağlam bir karakter empoze edeceksiniz ona?
bence çalışın bu kadar yokluk çekecekseniz. Bebeğinizin iyiliği için çalışın... Azimlibedevi Azimlibedevi

Eğitimsiz bir kadın olmadığın belli de neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun arkadaşım?
Bilmiyorum annemden kaynaklanan öğrenilmiş bir davranış olabilir. Annem babamı el üstünde tutar ağzına meyve sokar istemediği halde. Sürekli sevdiği yemekleri yapar. Ama yine de babamın eve gelmemesine engel olamadı. Bir de ben evimden uzakta büyüdüm biraz yalnızlık terkedilmişlik duygusu da karışmış olabilir

Bilmiyorum annemden kaynaklanan öğrenilmiş bir davranış olabilir. Annem babamı el üstünde tutar ağzına meyve sokar istemediği halde. Sürekli sevdiği yemekleri yapar. Ama yine de babamın eve gelmemesine engel olamadı. Bir de ben evimden uzakta büyüdüm biraz yalnızlık terkedilmişlik duygusu da karışmış olabilir
İyi de verdiğin örneği değerlendirmek gerekirse annen başarılı olamamış bu sistemle demek ki.

şirketiniz mi var ben anlamadım. sekreteriniz olduğuna göre...
8 bin maaşla gayette güzel geçinilir.
gelir ne kadar çoksa gider de o kadar çok demişsiniz ama kendinize kolye pantolon alamıyorsunuz. Ne gideri oluyor bu kadar.? mama bez oyuncak bizde alıyoruz ama bu kadar yokluk yaşamıyoruz ki 8 binin yarısı bile girmiyor evimize.

sorunuza gelecek olursak, çocuğunuza oyuncak bile alamadıktan sonra nasıl sağlam bir karakter empoze edeceksiniz ona?
bence çalışın bu kadar yokluk çekecekseniz. Bebeğinizin iyiliği için çalışın... Azimlibedevi Azimlibedevi
Yok büyük bir yerde çalışıyoruz sekreter veriyorlar bize. 8 bin ve benim maaşına güvenerek hiç birikmisimiz yokken güzel bir ev ve araba aldık. Şimdi de planda olmayan bir kredi daha çıktı. Bunlar çoğunu götürüyor. Bir de biliyorsunuz dur bebek malzemelerine çok zam geldi. Bebeğin sadece aylık yediği mama 700 kusur. Bende süt yok. Kıyafetler alınıyor sürekli bebeğe daha geçen 200 harcadık gene giyeceklerinin yarışı etmez

İyi de verdiğin örneği değerlendirmek gerekirse annen başarılı olamamış bu sistemle demek ki.
Evet olamamış. Ben de eşimi hem annem gibi ilgili davranarak hem de annemin düştüğü net yanlışa (babamı çok sikardi nerdeydin o kimdi bilmem ne) düşmeyerek güzel bir evlilik yürütmeye çalışıyorum ama bu sıkmamak kısmı biraz gevşek oldu galiba

Back
X