- 30 Haziran 2017
- 93
- 38
- 8
- Konu Sahibi liliac wine
Babamın annemi aldattığından şüpheleniyorum. Fakat nasıl peşine düşeceğim ve doğru olup olmadığını kanıtlarım bilmiyorum. Telefonu şifreli ve şifreyi bilmiyorum. Karışmak da istemiyorum ama annem de bazı şeylerden rahatsız ve evde çok gergin haller var ve bize de yansıyor ben şu an ister istemez babamdan nefret ediyorum. Annem aldatıldığını düşünmüyor öyle olsa anlarmış ama ben hiç güvenmiyorum ve eğer böyle bir şey yaptıysa onu iş yerine rezil edip yüzüne tükürür annemi alır çıkarım evden. Hatta onu kovarım. O kadar öfkeliyim ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Annem dün rahatsız olduğu şeyi söyleyince tartışma birden babamın lehine döndü ve öyle bir şey yok bunu nasıl bana yakıştırırsına, beni nasıl suçlarsına, allahım al canımı almasan kendimi öldüreceğim kurtulun bendene geldi yani babam konuşmaları çarpıtıp o seviyeye getirdi bağırıp çağırıp üste çıktı kendine zarar vermeye kalktı konuşmaya fırsat bile vermiyor onu sakinleştirmekle uğraştık sonra konu çözülmeden kapandı
Annem dün rahatsız olduğu şeyi söyleyince tartışma birden babamın lehine döndü ve öyle bir şey yok bunu nasıl bana yakıştırırsına, beni nasıl suçlarsına, allahım al canımı almasan kendimi öldüreceğim kurtulun bendene geldi yani babam konuşmaları çarpıtıp o seviyeye getirdi bağırıp çağırıp üste çıktı kendine zarar vermeye kalktı konuşmaya fırsat bile vermiyor onu sakinleştirmekle uğraştık sonra konu çözülmeden kapandı