Şüpheli hareketler...

Yaşınız kaç? Öğrenci misiniz?
Erkekler; 40lı 50li yaşlarında farklı bir psikoloji içine giriyorlar. Antropoz da dahil. Belki öyle bir durum içerisinde olduğu için tuhaf şüphe çeken hareketleri olabilir. En iyisi göZlemlemek.
21 yaşındayım üniv son sınıftayım babam 62 yaşında bilmiyorum belki de dediğiniz gibidir umarım öyledir

Babanızın yüzüne tükürüp annenizi alıp o den çıktıktan sonra 3 kardeşle ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Önce bunu düşünün, bir b planınız olsun bari sonra arkasına düşün.
Ben mezun oluyorum seneye o zaman anneme de kardeşlerime bakarım ama o zamana kadar eğer olursa boşanma filan dayım belki bi süre yardım eder bize

21 yaşındayım üniv son sınıftayım babam 62 yaşında bilmiyorum belki de dediğiniz gibidir umarım öyledir
Azgın teke sendromu ya da antropoz olabilir, genelde bu yaşlarda oluyor.
Şuan sadece gözlemleyin bence. Annenizi de çok tedirgin etmeyin, yani dillendirmeyin. Zaten aldatma gibi bir durum olursa; ayağına dolanır.

Ben mezun oluyorum seneye o zaman anneme de kardeşlerime bakarım ama o zamana kadar eğer olursa boşanma filan dayım belki bi süre yardım eder bize

Çok fevri davranıyorsunuz. Mezun olduktan sonra ne kadar kazanacaginizi , hatta işinizin olup olmayacağını bile bilmiyorsunuz.

3 çocuk.okutmak kolay mi ?

Evlilikte var unutmayın.

Tarayıp edin , sıkıştırın babanızı , suphelendiginizi belli edip alanını daraltan ama asla anneniz adına karar verip ortalığı ateşe vermeyin.

Azgın teke sendromu ya da antropoz olabilir, genelde bu yaşlarda oluyor.
Şuan sadece gözlemleyin bence. Annenizi de çok tedirgin etmeyin, yani dillendirmeyin. Zaten aldatma gibi bir durum olursa; ayağına dolanır.
Yani bi şekilde açık verir değil mi anlamak daha kolay olur

Çok fevri davranıyorsunuz. Mezun olduktan sonra ne kadar kazanacaginizi , hatta işinizin olup olmayacağını bile bilmiyorsunuz.

3 çocuk.okutmak kolay mi ?

Evlilikte var unutmayın.

Tarayıp edin , sıkıştırın babanızı , suphelendiginizi belli edip alanını daraltan ama asla anneniz adına karar verip ortalığı ateşe vermeyin.
Evet öyle ama sırf bu yüzden de aldatma varsa kalmak istemem annem üzülecek sırf çocukları için katlanacak belki bu duruma yazık değil mi hasta olacak üzüntüden ben zaten evlilik için yaşım çok küçük evlenmeyi düşünmüyorum kimse de yok hayatımda bi şekilde çalışırım uğraşırım bakarım annemin de birikmiş parası var dedemden miras çok değil ama bizi idare eder en kötü o durumda.

Bu ailenin sorumluluğu size ait değil bunu unutmayın. Kendinize fazla yüklenmeyin bu işin sonunda en çok etkilenecek olan anneniz.
Babanızın derdi her ne ise zamanla zaten ortaya dökülür.
Evet ama annem benim her şeyim dünyada en çok sevdiğim insan zaten bir evladını kaybetmiş bir anne ve hayatını çocuklarına adamış kendi hayatını yaşamayan bi kadın onu bu yaştan sonra bu kadar kimsenin üzmesini istemiyorum

Evet ama annem benim her şeyim dünyada en çok sevdiğim insan zaten bir evladını kaybetmiş bir anne ve hayatını çocuklarına adamış kendi hayatını yaşamayan bi kadın onu bu yaştan sonra bu kadar kimsenin üzmesini istemiyorum
Ama üzülüyoruz. Hayatın gerçeği bu istesek de başınıza geliyor kötü şeyler. Önemli olan başımıza ne gelirse gelsin yürümek.
Ömür dediğin zatenortalama 60-80 arası o da şanslıysan. Bilmem ki bu kadar zorlaştırmaya çirkinleştirmeye gerek var mı?
Yaşınız daha çok küçükmüş anladığım kadarıyla. Bekleyin biraz olmamış şeyleri kafanızda kurmayın. Olursa o zaman düşünür plan yaparsınız

Ama üzülüyoruz. Hayatın gerçeği bu istesek de başınıza geliyor kötü şeyler. Önemli olan başımıza ne gelirse gelsin yürümek.
Ömür dediğin zatenortalama 60-80 arası o da şanslıysan. Bilmem ki bu kadar zorlaştırmaya çirkinleştirmeye gerek var mı?
Yaşınız daha çok küçükmüş anladığım kadarıyla. Bekleyin biraz olmamış şeyleri kafanızda kurmayın. Olursa o zaman düşünür plan yaparsınız
Zorlaştıran ben değilim ki şu an davranışlarıyla babam çirkinleştiren de aldatıyorsa yine babam

Şimdi bekleyeceğim zaten açık net bir şey yok umarım da olmaz kimsenin üzülmesini etkilenmesini istemiyorum :( hayır bi de gelmişsin kaç yaşına otur oturduğun yerde be adam ailen var çocukların var niye böyle bir şey yaparlar bu erkekler umarım yapmazsın baba...

Kesin olmayan birşey için babandan neden peşinen nefret ediyorsun ki? Öncelikle annen ile baban arasındaki problem her ne olursa olsun kararları sen veremezsin. Hayallerine limon suyu sıkmak gibi olmasın ama aldatılsa dahi ne yapacağına karar verecek olan annendir. Bu fevri hareketler doğru değil tatlı kız. Annen buralara uğrayan aldatılmış her 10 kadından 9 u gibi boşanmam affederim erkeğimi kafasındaysa hele suyu hiç bulandırma bile. :işsiz:

Kesin olmayan birşey için babandan neden peşinen nefret ediyorsun ki? Öncelikle annen ile baban arasındaki problem her ne olursa olsun kararları sen veremezsin. Hayallerine limon suyu sıkmak gibi olmasın ama aldatılsa dahi ne yapacağına karar verecek olan annendir. Bu fevri hareketler doğru değil tatlı kız. Annen buralara uğrayan aldatılmış her 10 kadından 9 u gibi boşanmam affederim erkeğimi kafasındaysa hele suyu hiç bulandırma bile. :işsiz:
Nefret ediyorum ağır oldu kabul ediyorum da o şüphe oldukça da soğuk olacağım içten içe. Çünkü ailemizin dağılması var işin ucunda bize bu kötülüğü yapan acı çektiren biri babam da olsa onu sevemem sayamam

Nefret ediyorum ağır oldu kabul ediyorum da o şüphe oldukça da soğuk olacağım içten içe. Çünkü ailemizin dağılması var işin ucunda bize bu kötülüğü yapan acı çektiren biri babam da olsa onu sevemem sayamam
Senden 6 yaş kadar büyüğüm. 6 yıl ilerinde yol alıyorum. Benim annem babamı aldattı. Başka bir adama kaçıp 2 sene adam istemiyor diye bizimle görüşmedi. Evlendim mutluluğumu yaşayamadım annem yüzünden cicim aylarımda bile ağlamakla geçirdim günlerimi. Nefret de ettim, kızdım da, kırdım da.. Sonra ne oldu biliyor musun; şimdi yan odamda uyuyor. Hayat öyle basit değil kardeşim. Atarımla, satarımla, yıkarımla olmuyor. Anneni aldatsa dahi anneni aldatmıştır, seni değil. Bu ikisinin problemi. Ve ne kadar kötü olursa olsun marketteki bozuk mal gibi değişimleri yok. Af da edeceksin, yarın öbür gün kapını da açacaksın, elden ayaktan düşünce bakacaksın da... Eşin aldatır gelirsin konuşuruz ama anne baba arası müdahale senin hakkın değil. Psikolojik kısmı çok ayrı ama karar verilmesi gereken herşeyi onlar bilecek. Evlat olarak biraz yerini ve duracağın yeri bilmelisin. Hayat filmlerdeki gibi değil.

Şifreyi öğrenmek çok kolay ya...O teli açarken arkasından yanından rakamlara bakarsın sonra da gece hor hor horlarken incelersin illa ortaya cıkaracam diosan...

Ne kadar güzel bir evlatsın sen. Annen çok şanslı, helal olsun sana. İnş ilerde Allah sana da senin gibi hayırlı evlatlar nasip eder.

Back
X