Şüpheli ilişki

Merhaba Gebelik yok demek 5 değerinin altında gebelik yok sayılıyor adette görmüşsünüz stresten belki ekstra kanama olmuştur üzülmeyin bence rahatlayın artık :)
Çok saoll ciddden asırı rahatladım tamda okul zmaanım delirmiştim son senem bitirmek istiyorum diye

Şimdş ben ilişkimden tam 33 gün somra kan verdim ama kesindir dimi sonuc
Kesin sonuç diye bir şey söylemeyiz ki burdan doktor kan testi yapmış hamile olmadığınızı gösteriyor sonucu regl olmak bebek olmadığının göstergesi oluyor genelde ama bazı ekstra durumlarda regl görüp hamile olduğunu öğrenenler oluyor bence hamile değilsiniz ama içiniz rahat edecekse gene bir hafta sonra felan kan verin

Kesin sonuç diye bir şey söylemeyiz ki burdan doktor kan testi yapmış hamile olmadığınızı gösteriyor sonucu regl olmak bebek olmadığının göstergesi oluyor genelde ama bazı ekstra durumlarda regl görüp hamile olduğunu öğrenenler oluyor bence hamile değilsiniz ama içiniz rahat edecekse gene bir hafta sonra felan kan verin
Cok teşekkür edeirm cok aolun

Hanımlar selam şöyle ben 26 28 ve 30 agustosta kan verdim ve hepsi <2.30 cıktı ilişkim 23 temmuda olsu ve Eylüldeki reglma 8 gün var kan verdim sizce sonuc kesinmidir

kusura bakmayın ama bir şey merak etttim.bebek düşünmediğiniz içinmi tam ilişki olmadı:)

Back
X