Merhab
Merhaba sonucum 0.1 cıkmış bu ne demekçıkar işte 1 ay geçmiş ilişkinin üstünden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sonucum 0.1 cıkmış bu ne demekçıkar işte 1 ay geçmiş ilişkinin üstünden
Kan sonucum 0.1 cıkmış ama ne dmeek23 ağustostaki yerleşmedir
Merhaba Gebelik yok demek 5 değerinin altında gebelik yok sayılıyor adette görmüşsünüz stresten belki ekstra kanama olmuştur üzülmeyin bence rahatlayın artık :)Kan sonucum 0.1 cıkmış ama ne dmeek
Çok saoll ciddden asırı rahatladım tamda okul zmaanım delirmiştim son senem bitirmek istiyorum diyeMerhaba Gebelik yok demek 5 değerinin altında gebelik yok sayılıyor adette görmüşsünüz stresten belki ekstra kanama olmuştur üzülmeyin bence rahatlayın artık :)
Rica ederim hayırlısı olsun hakkınızdaÇok saoll ciddden asırı rahatladım tamda okul zmaanım delirmiştim son senem bitirmek istiyorum diye
Aminn çok çok saolunRica ederim hayırlısı olsun hakkınızda![]()
Öerhaba rahatsız ediyorım ama ben ilişkimden tam 33 gün sonra kan verdim yanı sonuc kesindir değilmivajina girişinize mi boşaldı
Şimdş ben ilişkimden tam 33 gün somra kan verdim ama kesindir dimi sonucRica ederim hayırlısı olsun hakkınızda![]()
Kesin sonuç diye bir şey söylemeyiz ki burdan doktor kan testi yapmış hamile olmadığınızı gösteriyor sonucu regl olmak bebek olmadığının göstergesi oluyor genelde ama bazı ekstra durumlarda regl görüp hamile olduğunu öğrenenler oluyor bence hamile değilsiniz ama içiniz rahat edecekse gene bir hafta sonra felan kan verinŞimdş ben ilişkimden tam 33 gün somra kan verdim ama kesindir dimi sonuc
Cok teşekkür edeirm cok aolunKesin sonuç diye bir şey söylemeyiz ki burdan doktor kan testi yapmış hamile olmadığınızı gösteriyor sonucu regl olmak bebek olmadığının göstergesi oluyor genelde ama bazı ekstra durumlarda regl görüp hamile olduğunu öğrenenler oluyor bence hamile değilsiniz ama içiniz rahat edecekse gene bir hafta sonra felan kan verin
Merhaba şöyle 26 sında kan verdim 0.1 cıktıHamilelik ihtimali var tabi ama adet olmuşsunuz.
Merhaba hamile degilsinMerhaba şöyle 26 sında kan verdim 0.1 cıktı
Bugunde kanımda doktor bakmak istedi ve <2.30 cıktı bu ne demek oluyor ilişkimdende tam 35 gün geçti
Evet istemiyoruz bebek suanlık en azındankusura bakmayın ama bir şey merak etttim.bebek düşünmediğiniz içinmi tam ilişki olmadı:)