- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam cnm insallah biz yaniliriz bisey yokturtenk yu beybii takipte kalıcam öyleyse
ya bence herşey olabilir. mesela boynumda hep aynı yer kaşınıyordu bu yaz. bişey mi ısırdı neyse o kadar çok aynı yeri kaşıdım ki zannedersin biri bişey yaptı. görüntü o şekil işte kan oturmuş ama işin aslı öyle değil.
Cilt rahatsızlığı da olabilir. Zannetmiyorum orasnda o varken sizin yanıniza gelmezdi herhalde bahane üretirdi gelmemek icin.
beyaz aslında da... ama öle sivilce sinek izi olsa anlardım zateneşin çok beyazsa sinek konsa iz çıkıyor tecrübeyle sabit.. hemen alma adamın günahını yaw..
beyaz aslında da... ama öle sivilce sinek izi olsa anlardım zaten
şu anda morarma yok. ama takip edicem bi. sporda da olabilir ama boynunun tam arkası olsa amenna.. ama yan tarafı yanii. yok telefonu saklamıyo.Belli olur öyle olsa yani kan toplanır bir morarmaya yakın bir şey olur. Sporda da olmuş olabilir dediği gibi hani yatıp ağırlık kaldırıyorlar ya hemen kötüye yormayın ama dikkat edin. Telefonu sizin yanınızda saklamaya uğraşmıyorsa, görüşmelerinizde ilgisinde azalma yoksa sorun yoktur. Olacağı varsa da olur çıkar meydana illa zaten.
Yalnız eşi değil erkek arkadaşı.yani şöyle düşün, bir kadın olsa ve boynunda öpecek duruma gelse ilişkileri sen değişikliği farketmez misin? telefon, ilgi, eve gelme saatleri, tedirginlik falan falan..
tatlım tek gecelik bişi düşünüyorum. bi de evli değiliz eve gelme saati falan söz konusu değil. yani evli erkeğin aldatması gibi bişi değil de işte dediğim gibi..yani şöyle düşün, bir kadın olsa ve boynunda öpecek duruma gelse ilişkileri sen değişikliği farketmez misin? telefon, ilgi, eve gelme saatleri, tedirginlik falan falan..
Yalnız eşi değil erkek arkadaşı.
Ya tek gecelik birşeyse?
Bende felaket tellalı gibi oldum ama mantıklı bi açıklama gelmedi bana ya![]()
tatlım tek gecelik bişi düşünüyorum. bi de evli değiliz eve gelme saati falan söz konusu değil. yani evli erkeğin aldatması gibi bişi değil de işte dediğim gibi..
çünkü biz de yavaştan ciddi bişilere adım atıyoruz