Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
YALANNNNNN SAKIN INANMA NE SPORU ALLAH ASKINA SPORDA BOYNUNA ETKI EDECEK HICBIR CALISMA ALET YOKK BASBAYA BIRI MORARTMIŞ BU CEVABI VERMESINDEN ANLAMALIYDIN BENCE DIREK OLARAK AYRIL
Okuyup fikir veren herkeslere teşekkürler arkadaşlar...
Elimde yeterli bir kanıt olmadan kaybolup gidiyor izler. Nerdeyse bişey kalmamış gibi artık. Hafiften telefonu karıştırdım tabi ki zaten o da saklamıyor. Bişey bulamadım. Tabi ki bişey bulamamam, bir şey olmadığı anlamına gelmez. Bir mesajdır silinmiştir gitmiiştir. mesajı saklayacak kadar da salak değildir herhalde. ama ben telefonda biraz daha düşünemeyeceği yerlere daldım. mesela face de en son kimleri aratmış falan gibi. bişi çıkmadı.
Aklanmadı elbette ama işte takipte olucam yine de, ama ona hissettirmeden, kavga hır çıkarmadan. Elinde yeterli kanıtınız yoksa ben hır gür çıkarılmaması taraftarıyım. Bu da benim taktiğim. sağ olun var olun..
öpüyorum sizleri
ya şu halter gibi bişi var ya, onu indirip kaldırırken olmuştur dedi. yani tamam başka yerde olsa bişi demiycem ama boynun kenarında ne işi var, o kafamı karıştırdı.
ya şu halter gibi bişi var ya, onu indirip kaldırırken olmuştur dedi. yani tamam başka yerde olsa bişi demiycem ama boynun kenarında ne işi var, o kafamı karıştırdı.
surtmus olabilir belki halter olmayacak birseyde degil aslında ya bide ne bileyim baska birsey olsa adam gorceginizi bile bile bu kadar rahat davranamazdı
surtmus olabilir belki halter olmayacak birseyde degil aslında ya bide ne bileyim baska birsey olsa adam gorceginizi bile bile bu kadar rahat davranamazdı
orası da öyle aslında ama farketmemiş olabilir diye düşündüm. bi de olmaz değil olur da ama hadi boynun arkasında olsun, boynun yanına nasıl değer ki.. gece gece aklıma o gelince uykum kaçmıştı. bilemiyorum ve de artık bilme şansım yok
keşke ilk seferde fotoğrafını çekseydim.