Şüpheli Numara

Ayrıca bence vatsap fotoğrafını onun göremeyeceği şekilde ayarlayıp, engelini kaldırıp ne anlatacağını sorabilirsin. Bu şekilde merak edeceksin hep acaba ne diyecekti diye.
Birşey demeyecekti bence, tanımıyor bile kendisini muhtemelen. Arapça çıkıyor diyor adı. Yukarda anlattım Benim de başıma geldi birkaç kere, bunlar rastgele numaraları çevirip muhabbet arıyorlar eğleniyorlar herhalde.

Arapça mı çıktı dedin? Yaa onlar çete midir rastgele mi numaraları çeviriyordur nedir, geçen beni de tanımadığım bi numara aradı, açtım saçma sapan hanzo gibi konuşuyor bi adam. Kimsin diyorum ben bilmemne döşemeci vs gülüyor saçmalıyor. Kim bu diye kaydettim numarasını wp dan baktım arapça yazılar çıktı, profil foto da saçma bi manzara resmi. Kendi resmi flan da yok. Israrla gene arayınca eşim yanmdaydı o açtı telefonu küfürler saydırdı bağırdı çağırdı bi dha bu numarayı ararsan vs tehdit etti savcılığa veririm no nu flan diye korktu herhalde kendi kapattı telefonu bi daha da aramadı. Korkma yani bana da oldu birkaç kere. Muhtemelen tanımıyor bile seni, işletiyor ya da muhabbet arıyorlar.

Allah allah öyle mi denk geldi acaba bana da. Bu programda biri onu nasıl kaydettiyse o çıkıyor yani numara sahibi Arap da olabilir veya Arap biri normal birisini öyle kaydetmiş de olabilir

Dolandırıcı olma ihtimali ne sence
Arapça isim olunca aklıma ilk bu geldi dolandırıcılar suriyelilerin üzerine numaraları satın alıyorlar yakalanmamak için denk geldim daha önce böyle bir duruma
Eğer dolandırıcıysa kişisel bilgilerini biliyor da olabilir ad soyad gibi
Geçen ekşi de okudum dolandiricilar sadece isim soy isim değil. Aile isimleri, oturduğun yer, hangi bankada ne kadar paran var onu bile biliyormuş. Polis tanıdıkları olduğu için yirtmislar.

Birşey demeyecekti bence, tanımıyor bile kendisini muhtemelen. Arapça çıkıyor diyor adı. Yukarda anlattım Benim de başıma geldi birkaç kere, bunlar rastgele numaraları çevirip muhabbet arıyorlar eğleniyorlar herhalde.
Sizi adınızı biliyor muydu

Allah allah öyle mi denk geldi acaba bana da. Bu programda biri onu nasıl kaydettiyse o çıkıyor yani numara sahibi Arap da olabilir veya Arap biri normal birisini öyle kaydetmiş de olabilir
Muhtemelen öyle denk gelmiştir cnm, korkmana gerek yok bence engelle gitsin hem aramalardan hep wp dan.

Ama ismiyle hitap etmiş. Sizin mesajınızı okudum o daha farklı bir durum gibi geldi bana. Ama belki rastgele çevirdikleri numaraların uygulama üzerinden kime ait olduğunu da bulmuş olabilirler bilemedim

Ama ismiyle hitap etmiş. Sizin mesajınızı okudum o daha farklı bir durum gibi geldi bana. Ama belki rastgele çevirdikleri numaraların uygulama üzerinden kime ait olduğunu da bulmuş olabilirler bilemedim
Yapabilirler onu evet zor birşey değil. Bir kere de annemlerin başına geldi, benim adıma kadar söylemişler biz polisiz demişler. Neyse ki babam uyanmış meseleye de korkmuşlar kapatmışlar hemen telefonu sonra.

Yapabilirler onu evet zor birşey değil. Bir kere de annemlerin başına geldi, benim adıma kadar söylemişler biz polisiz demişler. Neyse ki babam uyanmış meseleye de korkmuşlar kapatmışlar hemen telefonu sonra.

Çok tedirgin edici insanlar neden yapar bunu anlamadım acaba söylemek için para falan mı isteyecekti. Belki yarın yazar veya ararım şuan cesaretim yok

Çok tedirgin edici insanlar neden yapar bunu anlamadım acaba söylemek için para falan mı isteyecekti. Belki yarın yazar veya ararım şuan cesaretim yok
Bize denk gelen Muhtemelen dolandırıcılardı, yaşlı ya da saf insanlar olsalardı karşılarında inanabilirlerdi çünkü biz polisiz ve elimizde bi yerde isimleriniz geçiyor, acil şuraya şuraya gelmeniz lazım vs diye kandırmaya çalışmışlar. Sonra babam şimdi polisi arıyorum diyince kapatmışlar hemen telefonu. Bana kalırsa arama engelle gitsin.

Evli degılsınız ılıskınızde yok bırı sızı ısletıyor.Boşverın uyuyun

Aramalari bilemem de, size tanimadiginiz bir numaradan feyk bir hesap whattsapp den yazinca cvp vermeyin ve engelleyin.

Hesabi hacklemek icin yapiyorlarmis sözde.

Bana dolandırıcı gibi gelmedi. Babanızla alakalı bir durum olabilir,akrabasal olaylarınız varsa onla ilgili olabilir ya da takıntılı bir aşkınız varsa bir ihtimal öyle bir şey de olabilir. Dolandırıcı adam böyle konuşmaz ki. Ne söylecekse söyler yani.

Gerçekten mantıklı birşeyler söyleyecek insan da boşver demez sanırım

Hayır normal aksandı. Geçici hatları sonradan el altından falan satıyorlar ya öyle birşey olabilir mi
Evet olabilir açık hatlar oluyor öyle bir numara olabilir kullandığı. Telefonda söylemeyip mesaj atması da tuhaf direkt mesaj atsa neyse. Belki telefondaki kadın mı erkek mi anlamak için aradı, gerci vatsap fotoğrafınız acıkmış. Bilmiyorum ben olsam mesaj attığında ne söyleyecek beklerdim öyle engellerdim. Ne yapabilir ki vatsap üzerinden. Hackleme falan yapamaz. Virüs vs olsa tıklamaniz için bağlantı göndermesi gerekir o da olamaz.

Back
X