Şüpheli sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Papatyakokususever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
9
2
1
27
Merhabalar bir sorum olacaktı şimdi düşünün bir sevgiliniz var ınstagram hesabı olduğu halde bir tane daha açıyor size bunun konusunu hiç açmıyor söylemiyor siz tesadüf eseri görüyorsunuz ve sizi arkadaşlarını falan kimseyi eklemiyor
hesabı gizli olduğu için kimleri eklediğinide maalesef göremiyorsunuz
İki hesabınıda aktif kullanıyor hesabı gizli olsada attığı gönderi ve takip sayısından anlayabiliyorum
Arkadaşlarıyla gırgır yapmak için açtı desem hiçbir arkadaşını eklememiş yedek açtı desem insan eş dost birini eklemez mi tanıdık kimseyi eklememiş
Fesatlık düşünmek istemiyorum
Ne yapmalıyım

Fesat düşünmelisiniz bence , bir hesabı varken 2.ye neden ihtiyaç duyuyor sakladığı bir durum var demek ki ?

2 tane hesap acmasinin nedeni gercek hesabi siz bileceksiniz, digerini bilmeyeceksiniz. O da diger hesaptan istedigi sekilde takilacak.
Baska aciklamasi asla olamaz.

Hic bahsetmeyin ve yuzyuze gelince sorun. Direkt teli alip yaninda bakin, zaten goreceksiniz listesinde kadinlarin ekli oldugunu. Tabii ki boyle bir seyi kabul etmeyecek
Sen bana guvenmiyorsun falan filan sacma sapan konusup uste cikmaya calisacak

... isimli bir uygulama var. onu indir. kapalıarı acık gibi görebilirsin. bende taysiye böylelerinden uzak dur. gizli olan şeyden hayır gelmez. yanig izli hesap açmak ne demek. bari sizi engelleseymiş. niyeti ne acaba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim gerçekten oldu çok çok teşekkür ederim bu arada Tuttuğu takımla ilgilisayfalar takip etmiş korktuğum birşey Yoktu şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…