- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi Papatyakokususever
-
Aynen ben o uygulamanın kurucusuyum şimdide burda reklamını yapıyorum"bu uygulamanın gizli bir profili gösterebilmesi için ya instagram hesabının sahibi ya da o gizli hesabın takipçilerinden birisinin bu uygulamayı indirmiş olması gerekiyor. aksi takdirde gizli hesabı görmeniz mümkün değil. uygulama minimum elli kişiyi takip etmenizi ya da minimum elli takipçinizin olmasını istiyor. eğer bu sayının altında takip edilen ya da takipçi sayısı varsa uygulama hesaba girmiyor.' havada reklam kokusu var
"bu uygulamanın gizli bir profili gösterebilmesi için ya instagram hesabının sahibi ya da o gizli hesabın takipçilerinden birisinin bu uygulamayı indirmiş olması gerekiyor. aksi takdirde gizli hesabı görmeniz mümkün değil. uygulama minimum elli kişiyi takip etmenizi ya da minimum elli takipçinizin olmasını istiyor. eğer bu sayının altında takip edilen ya da takipçi sayısı varsa uygulama hesaba girmiyor.' havada reklam kokusu var
POSTEGRO isimli bir uygulama var. onu indir. kapalıarı acık gibi görebilirsin. bende taysiye böylelerinden uzak dur. gizli olan şeyden hayır gelmez. yanig izli hesap açmak ne demek. bari sizi engelleseymiş. niyeti ne acaba.
Denedim gerçekten oldu çok çok teşekkür ederim bu arada Tuttuğu takımla ilgilisayfalar takip etmiş korktuğum birşey Yoktu şükür
Nasıl sormadan durabiliyorsunuz? Zaten hesap sormanız lazım şu durumda.Bilmiyorum iyi düşünmeye çalışıyorum kendisine sormakta istemiyorum hesap sorar gibi
Ben anlamamakAbi cidden çok acemisiniz ya
Aslında cevap sizde.Merhabalar bir sorum olacaktı şimdi düşünün bir sevgiliniz var ınstagram hesabı olduğu halde bir tane daha açıyor size bunun konusunu hiç açmıyor söylemiyor siz tesadüf eseri görüyorsunuz ve sizi arkadaşlarını falan kimseyi eklemiyor
hesabı gizli olduğu için kimleri eklediğinide maalesef göremiyorsunuz
İki hesabınıda aktif kullanıyor hesabı gizli olsada attığı gönderi ve takip sayısından anlayabiliyorum
Arkadaşlarıyla gırgır yapmak için açtı desem hiçbir arkadaşını eklememiş yedek açtı desem insan eş dost birini eklemez mi tanıdık kimseyi eklememiş
Fesatlık düşünmek istemiyorum
Ne yapmalıyım
Uygulama gerçekten doğruymus iki yeni üyelik olunca ben kesin faketir demistim az önce merakimdan denedim diğer hesabimdan gercekten de gisteriyor ben şok tabiinşallah bir sürü insan okuyup bu uygulamaya düşmez. hackers on the way
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?