• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süpürge önerisi

denizseboo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
247
29
123
evet kızlar bi türlü karar veremediğim süpürge konusunda fikirlerinizi almak istiyorum..su filtreli süpürge almak istiyorum..çalışan bi bayan olduğum için temizliği zor olur diyolar fakat annemin evinde şu anda sulu süpürge kullanıyorum ..çok fazla zamanımı almıyor temizlemesi..süpürgeyi zaten haftada 2 kez çalıştırıyorz..diğer günlerde şarjlıyla çektiriyoruz ..
size zoru şu: toz torbalı mı , suya çekenlerden mi almalıyım?
ve ek soru marka önerileriniz(aklımda öncelikle fakir sonra philips var)
süpürgeye vevereğim para 500-600 arası dysonda olduğu gibi 2000 tl gibi uçuk rakamlar harcamayı düşünmüyorm

Ben sulu süpürge kullanıyorum çok memnunum...Torbasıyla uğraşmak daha zor geliyor bana...

Süpürme işim bittikten sonra haznesini yıkayıp kaldırıyorum...Ben libelle kullanıyorum...Senin bütçenin biraz üstünde fiyatı ama kesinlikle değer...:16::16:

benim süpürgem sulu
ama asla tavsiye etmem çünkü sonuçta ekmek kırıntısı da çekiyoruz içine tuvalete dökmek günah oluyo
balkona döküyom pisliği gitmiyo onu elimle atıyom ve bide hiç pratik değil
ve ne kadar temiz tutarsan tut bi kaç ay sonra çalıştırdığında koku veriyo bence sulu alma

philipsin marathon modeli de cazip gibi.torba değil hazneye çekiyo.sulu süpürgeler gibi koku yapma olasılığı kalmaz..

kesinlikle philips marathon 9225 ben çok memnun kaldım 5. seviyede çalıştıramadım daha çok iyi toz çekio hazneli temizlemesi kolay

gecenlerde media markt gittim satıcı bayan bana elektrolux tavsiye etti sanırım o marka alacagımfiyatlarıda gayet uygun anlattıgı ozelliklere gore

Bende elektirikli süpürgeyi çok araştırdım hem kk hem de çevremdekiler philips marathona yönlendirdi, maaş günüm gelsin alıcam inş :)

gecenlerde media markt gittim satıcı bayan bana elektrolux tavsiye etti sanırım o marka alacagımfiyatlarıda gayet uygun anlattıgı ozelliklere gore
Ben media marketten aldım electrolüx gerçekten hem fiyatı çok iyi hem çok şık bir görüntüsü var hmde özellikler çok iyi emiş gücü yüksek kablo kısa değil vs.

Yüksek meblağlar vermeyeyim demişsiniz ama yine de rainbow'u şiddetle tavsiye ederim.
İlk makinamızı yaklaşık 20 yıl kullandık, annem ikinciyi aldı.
İlki bozulduğundan değil, heves etmiş komşusu alırken, babam da kıramadı:1:
Yani ömrünüzde bir kere veriyorsunuz parayı, ve gerçekten diğer ürünlerle karşılaştırdığınızda aldığı paranın hakkını son kuruşuna kadar hakettiğini görüyorsunuz.

Ben sulu süpürge kullanıyorum çok memnunum...Torbasıyla uğraşmak daha zor geliyor bana...

Süpürme işim bittikten sonra haznesini yıkayıp kaldırıyorum...Ben libelle kullanıyorum...Senin bütçenin biraz üstünde fiyatı ama kesinlikle değer...:KK16::KK16:
çalışan biri olduğun için hafatada 2 3 gün temizlemek yeterli olucaktır. bende kullandığım için aura cleanmax tavsiye edebilirim eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz

Back
X