- Emoji Skoru
- 29
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi denizseboo
-
kesinlikle philips marathon 9225 ben çok memnun kaldım 5. seviyede çalıştıramadım daha çok iyi toz çekio hazneli temizlemesi kolay
Ben media marketten aldım electrolüx gerçekten hem fiyatı çok iyi hem çok şık bir görüntüsü var hmde özellikler çok iyi emiş gücü yüksek kablo kısa değil vs.gecenlerde media markt gittim satıcı bayan bana elektrolux tavsiye etti sanırım o marka alacagımfiyatlarıda gayet uygun anlattıgı ozelliklere gore
çalışan biri olduğun için hafatada 2 3 gün temizlemek yeterli olucaktır. bende kullandığım için aura cleanmax tavsiye edebilirim eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yazBen sulu süpürge kullanıyorum çok memnunum...Torbasıyla uğraşmak daha zor geliyor bana...
Süpürme işim bittikten sonra haznesini yıkayıp kaldırıyorum...Ben libelle kullanıyorum...Senin bütçenin biraz üstünde fiyatı ama kesinlikle değer...