süpürge seçimi...

uskudar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
117
3
68
İstanbul
herkese iyi günler öncelikle;

ben çeyizim için süpürge makinası alıcam ama hangi markanın alıcağıma karar veremedim.çekim gücü iyi olan ufak bişey istiyorum.su filtreli yada toz torbalı çok kararsız kaldım.:59:.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim iyi günler... :97:

herkese iyi günler öncelikle;

ben çeyizim için süpürge makinası alıcam ama hangi markanın alıcağıma karar veremedim.çekim gücü iyi olan ufak bişey istiyorum.su filtreli yada toz torbalı çok kararsız kaldım.:59:.bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim iyi günler... :97:

şimdiden hayırlı olsun canım...umarım herşey istediğin güzellikte olur...benim süpürgem arnica bora ve ben çok memnunum canım su hazneli ve temizliği reklamda dediği kadar pratik...tercih seninn..ilk yorum benden olsun:34:

şimdiden hayırlı olsun canım...umarım herşey istediğin güzellikte olur...benim süpürgem arnica bora ve ben çok memnunum canım su hazneli ve temizliği reklamda dediği kadar pratik...tercih seninn..ilk yorum benden olsun:34:

çok teşekkür ederim aslında nereye gitsem herkes onu önerdi bana..satışıda güzel..biraz daha araştırmakta fayda var :6:

ben de arnica önereyim, süper temizliyor. ev temiz gibi görünse bile suyun içinde her seferinde bir tutam pislik. okadar güzel süpürüyor. öneririm

dun gıttım butun beyaz eslarımı bosch tan aldım amann dedım altı ustu supurge onuda aldımm ordan
şu reklamları donen modelı varya onu aldık ıyı mıdır kotu mudur hıccccccccc bır fıkrım yokk
supurgeye yoracak kafada kalmadı :76:

Benim de nişanlım arnica bora aldı çeyizime
kullananlar çok tavsiye etti, onda karar kıldım ben de
inşaAllah iyidir söylendiği gibi

ben de torbasız bosch kullanıyorum önceki makineme torba alımı beni yıldırmışdı ve de torba orta halli dolsa bile iyi çekmeyişide son derece yıldırmışdı beni.
şimdiki süpürgemein çekişi mükemmel içinde sürahi gbi bi şey var ona çekiyor tozu kullanım sonrası hemen poşete döküp çöp kovasına atıyorum işte bu kadar basit.torba alımıda bitti artık oh beee!!!:13:

philipsin torbasız modellerinden kullanan var mı? sanırım onlardan alıcam merak ediyorum. :97:

Back
X