Süpürge ve ütü önerilerinizi bekliyorumm:)

zikrininiremi

23.05.2015
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
237
204
53
Kızlar merhaba çeyizim için süpürge ve ütü alma zamanı geldi. Öncelikle iki tercihim var süpürgeyi dyson dc37 animal almayı düşünüyorum kedim var. Ütü ise tefalin en son çıkan reklamlardaki Fv9650 modeli. Dediklerimi kullanan veya alan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum uygun alabileceğim biyer varmı???

Benim ütüm
Philips Azur GC4870/22
Süpürgem ise arnica bora
ikisinden de çok memnunum.

Ütümle 2 saatlik ütüyü yarım saate düşürüyorum buhar gücü her kumaşı hemen açması vs çok kullanışlı

Ütüde Philips Azur serisinden
Süpürge Makınesi Philips maraton...Ve ya Morphy richards süperrr

Philips Marathon kullanan oldukca fazla tanıdıgım var ben de ondan alacağım bence cok güzel :)

Ben utu philipsin en son ckan kazanli utusunu aldim. Supurgede annem maraton kullaniyo cok iyi

Utum philips kablosuz ütü. Supurgem de philips maraton ve cok memnunum. Ablama da tefalin utusunu hediye olarak almistim. Cok memnunmus.

Merhabalar,
bende ütü ve süpürge arayışındayım. philips maraton serisi herhalde bu yılın en gozde süpürgesi herkes onu tercih ediyor. ama benim ciddi toz alerjim var bu yuzden kesin sulu supurge alıcam. annem yıllardır ihlas kullanıyor. fakat benim bütceme hic uygun değil. 2500 tl civarında fiyatları o yuzden bende philipsin sulu supurgesini dusunuyorum. herkes sulu supurgeler koku yapıyor yazmıs ama bizimki hiç kokmaz.philips sulu supurge kullanan var mı ya da fikri olan ?
bir de ütü konusunda kesin yine philips alıcam cunku utu yapmaktan nefret ederim buna rağmen annemde ki buhar kazanlı utusuyle, seve seve ütü yapıyorum kolumda agrımıyor cabucakta bitiriyor. tavsiye ederim.

Sağolun kızlarr değerlendiricem. Dyson tecrübelerinizi bekliyorumm.
Bende sulu süpürgeden çok şikayet duydum kararım toz torbasızdan yana philips marathondan herkes çok memnun olduğunu söylüyo benim bi deneyimim yok süpürge konusunda da dyson son kararım sanırım alerjin varsa dyson alerji serisini değerlendirebilirsin

Ben süpürgemi dyson aldım, evde hayvanım olmadığı için normal bir modelinden seçtim, hangi konuda hangi marka iyise onu tercih etmeye çalışıyorum çünkü bir markanın her ürünü kusursuz, sorunsuz olacak diye bir kaide yok. Blender setimi braun, ütümü ise philips' ten tercih ettim..

Sağol canım kesinlikle aynı fikirdeyim seninle bende blender setini braun aldım. süpürgeni nerden aldın sen kullandınmı?

Philips Azur GC4870/22
Dyson DC37 Allergy

Elektrik süpürgesini aldım nasipse sıra ütü de ben bunları öneririm

Bende dc37 animal almayı düşünüyorım kedim olduğu için seninkini halam kullanıyo çok memnunmuş şimdi uygun alabiliceğim biyer arıyorum nerden ne kadara almıştın acaba
Media markt den almıştım 1400 TL civarındaydı o zamanlar sınırlı bir kampanyadan kapmıştım hemen Kesinlikle dyson bu işi biliyor çekmedim ama uzak mekiği gibi duruyor Ben hangi markanın neyi iyiyse onu tercih etmeye çalışıyorum bütçe müsaitse bence pişman olmamak adına böyle olabilirDiğer ürünlerden isterseniz yardımcı olabilirim çok fazla araştırdım çeyiz profesörü gibiyim

Ay canım bende aynen öyleyim artık bütün gün çeyiz araştırıyorum başka hiçbişeye dikkatimi toplayamıyorum ne kadar iyi almışsın ya şuan nereye sorsam 1700 civarı diyo biliyomusun... Bu ay süpürge ütü aliym diyorum büyük parçalarım bitti sayılır bi yatak örtüsü kaldı ona da karar veremiyorum malum çok kararsız olduğum için

Süpürge kampanyalarını takip et desem zamanın var mı bilmiyorum ama media markti falan baksan canım onun yerine ütünü diğerlerini alırsın bu sırada yılbaşı indirimleri olur belki diyorumSarevin modelleri hoşuma gidiyor yatak örtüsü ve pikeler konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…