- 7 Ağustos 2014
- 237
- 204
- 53
- Konu Sahibi zikrininiremi
-
Bende sulu süpürgeden çok şikayet duydum kararım toz torbasızdan yana philips marathondan herkes çok memnun olduğunu söylüyo benim bi deneyimim yok süpürge konusunda da dyson son kararım sanırım alerjin varsa dyson alerji serisini değerlendirebilirsinMerhabalar,
bende ütü ve süpürge arayışındayım. philips maraton serisi herhalde bu yılın en gozde süpürgesi herkes onu tercih ediyor. ama benim ciddi toz alerjim var bu yuzden kesin sulu supurge alıcam. annem yıllardır ihlas kullanıyor. fakat benim bütceme hic uygun değil. 2500 tl civarında fiyatları o yuzden bende philipsin sulu supurgesini dusunuyorum. herkes sulu supurgeler koku yapıyor yazmıs ama bizimki hiç kokmaz.philips sulu supurge kullanan var mı ya da fikri olan ?
bir de ütü konusunda kesin yine philips alıcam cunku utu yapmaktan nefret ederim buna rağmen annemde ki buhar kazanlı utusuyle, seve seve ütü yapıyorum kolumda agrımıyor cabucakta bitiriyor. tavsiye ederim.
Sağol canım kesinlikle aynı fikirdeyim seninle bende blender setini braun aldım. süpürgeni nerden aldın sen kullandınmı?Ben süpürgemi dyson aldım, evde hayvanım olmadığı için normal bir modelinden seçtim, hangi konuda hangi marka iyise onu tercih etmeye çalışıyorum çünkü bir markanın her ürünü kusursuz, sorunsuz olacak diye bir kaide yok. Blender setimi braun, ütümü ise philips' ten tercih ettim..
Sağol canım kesinlikle aynı fikirdeyim seninle bende blender setini braun aldım. süpürgeni nerden aldın sen kullandınmı?
bizde mayısta düğün yapıcaz inşallah aynı zamanlarda kullanıp görücez o zamanBen teknosadan aldım yok henüz nişanlıyız inşallah Mayıs' ta kullanacağım canım..
Bende dc37 animal almayı düşünüyorım kedim olduğu için seninkini halam kullanıyo çok memnunmuş şimdi uygun alabiliceğim biyer arıyorum nerden ne kadara almıştın acabaPhilips Azur GC4870/22
Dyson DC37 Allergy
Elektrik süpürgesini aldım nasipse sıra ütü de ben bunları öneririm
Media markt den almıştım 1400 TL civarındaydı o zamanlar sınırlı bir kampanyadan kapmıştım hemenBende dc37 animal almayı düşünüyorım kedim olduğu için seninkini halam kullanıyo çok memnunmuş şimdi uygun alabiliceğim biyer arıyorum nerden ne kadara almıştın acaba
Ay canım bende aynen öyleyim artık bütün gün çeyiz araştırıyorum başka hiçbişeye dikkatimi toplayamıyorum ne kadar iyi almışsın ya şuan nereye sorsam 1700 civarı diyo biliyomusun... Bu ay süpürge ütü aliym diyorum büyük parçalarım bitti sayılır bi yatak örtüsü kaldı ona da karar veremiyorum malum çok kararsız olduğum içinMedia markt den almıştım 1400 TL civarındaydı o zamanlar sınırlı bir kampanyadan kapmıştım hemenKesinlikle dyson bu işi biliyor çekmedim ama uzak mekiği gibi duruyor Ben hangi markanın neyi iyiyse onu tercih etmeye çalışıyorum bütçe müsaitse bence pişman olmamak adına böyle olabilir Diğer ürünlerden isterseniz yardımcı olabilirim çok fazla araştırdım çeyiz profesörü gibiyim
B
bizde mayısta düğün yapıcaz inşallah aynı zamanlarda kullanıp görücez o zaman
İnşallah canım güzel günler bizi bekliyoAynen, Mayıs ne güzel bir ay böyle, hayalimdi zaten Mayıs düğünü çok gelin çıkacak buradan anlaşılan..
Ay canım bende aynen öyleyim artık bütün gün çeyiz araştırıyorum başka hiçbişeye dikkatimi toplayamıyorum ne kadar iyi almışsın ya şuan nereye sorsam 1700 civarı diyo biliyomusun... Bu ay süpürge ütü aliym diyorum büyük parçalarım bitti sayılır bi yatak örtüsü kaldı ona da karar veremiyorum malum çok kararsız olduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?